1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 980
  • 450
  •   1
Отговори
# 255
  • България Сливен
Инка62, благодаря ти!  Пропуснала съм го и аз. Embarassed Дано Шеф или някой друг да го изпише тук отново!

# 256
  • София
Пиша пак личния си мейл- stefialex52@yahoo.com. Изчакайте обявяване на цената и условията , и тогава се записвайте ! Обърках никове и имена Embarassed

# 257
За всички от клончетата на  Джейда и Керем

# 258
Мислех си, че като гледам малко Мюзик айдъл ще пропусна да вляза тази вечер във форума. Обаче как ще изтърпя да не ви изчета..........трудна работа. Немога да легна без да съм препрочела и изгледала нещо.
Аз от днешната серия нищо не хванах, а дали ще успея рано да стана едва ли.
Някой постарал ли се е да събере всички клипчета, които момичетата поместват тук. Страхотни песни, ще ми се да ги събера в диск и да си ги слушам постоянно. Учудващо е как на всеки клип отдясно има линкове на още клипове по филма, ами сигурно са хиляди и почти не се повтарят. Браво на тия, които ги нагласят към подходящи кадри и песни.
Ще чакам пък някой да ги е събрал и да ми даде линк, понеже никак не се справям в записването.
Толкова ме е обзел този филм, че едва ли ще се разсъня от магията му. И на мен клиповете със субтитри повече ми харесват, усещането за истинско е страшно. Даже съм научила вече някои фрази. Снощи се усещам, че се обръщам към мъжа ми със "семвдилим".
Някой да ме поправи, ако не е правилно обръщението..........Много се отнесох, ама думите ми напират. Много ми се иска  да се запиша за екскурзията, но цялата фирма почиваме само през август и едва ли през септември ще мога да отсъствам 5 дни. Аз затова примрях и навих мъжа ми да обиколим калкото можем Истанбул през изминалите празници. Паказвам на сина ми кадри от филма където сме били - "казва детето, че е толкова истинско".

# 259
  • на морето
Здравейте момичета -кокичета !
Върнах се  и  съм отново с вас ,готова за поредната "визитация" от докторския консилиум на клиника "Бинбир гедже" / по едноименния сериал  Joy Joy Joy Joy, дето ни докара до това дередже ..../
Минах на бързо по темите дето ги пропуснах .... Пак емоции , пак кражби ,плагиатства ... /българска му работа , но този сайт още преди време го "Анатемосахме" с Анчето и ....  то забавя , но не забравя ....мдаааа!/
Дафи , душицо ,   bouquet поздравления за стиховете ,мила ! Виждаш ли - чудесно си се справила , просто ти е трябвала муза .... А, как тъжничко признаваше , че още не си редила рими !Видя ли , лесно е , като ти се излива от сърцето и душата направо върху листа / или клавиатурата / !
 newsm51
Както и за всички останали поетеси - браво момичета !  smile3525
Още не съм сварила да изгледам 90 еп. със суб , но по коментарите разбирам,  че ..."совите не са това което са ".... Thinking Инъче казано , малко сме се поувлякли с коментарите и оценките при премиерното излъчване ....Сега , като са поотшумели страстите ,нещата си идват на мястото .
Севи -нил , скъпа непозната приятелко,     newsm51     много ми е драго да виждам все по - често постове с твоя ник тук .... Вече всички думи из речниците са посни и бледи за да изразят благодарността ми , благодарността ни за твоята , за вашата,  безкористност и всеотдайност ,момичета .... Мерна ми се ,че си почитателка на Керем бей . И че той скоро нещо лични поводи ще има ..... Ще се опитам да го имам пред вид....
Ани , джанъм беним, не знам какво ти е основното занимание в Щатско , ама вече папарашки курсове може да организираш..... newsm51  И като истинска Надиде "поддържаш"  огъня в "домашното огнище" на нашата тема . То , при тази активна репортерска дейност , дето си развила последните дни ,сигурно е излишно да повдигам въпроса , ама .....
Какво стана с благодарственото и поздравително писмо до румънските , турските и арабските форуми дето го "литературствах " след края на филма .....?  Зарадвахме ли ги хората ?

# 260
  • планетата Земя и по точно до морето
Добре дошла Asha  smile3525 определено се усещаше твоята липса! Както си видяла в клиниката от 2 дни си хвърляме капите от радост за нашите годеници ! Все едно, че ние ще се женим за Халит ! Не само че няма излекувани ами хрониката на заболяването се задълбочава ! От днес гледаме пак Нова и сериите с дублаж ,като че не сме ги виждали. Така че обличай бялата престилка и отново ни радвай с твоите постове  Hug Hug Hug

# 261
Не  е същото...определено...затова че вече го знам наизуст...другото, е че със субтитри се виждат и чуват всички емоции на артистите. Шехерезада си е доста гневна, а понякога и страхотно мила...гласа е монотонен. Еда е с лисичи глас, а в дублажа все едно не е тя.

Още когато гледах първата серия на филма със субтитри, разбрах, че това е по-добрия вариант.

Mishel   bouquet аз много пъти и преди съм казвала, че в дублажа се губят голяма част от емоциите и индивидуалността на актьорите, така че, предпочитам субтитрите, и вашият превод е по-изразителен   bouquet Hug
Днес с голям зор се класирах за филма, и тъкмо се паркирах пред ТВ-то, под прозореца ми думна адска музика - предизборен "митинг" на ........ партия  smile3511 та не си чувах ТВ-то и го надух на мах. Пуснах си и компа, да им слушам истинските гласове   Crazy  Crazy  Crazy
а за коментарите - ами ние така ги разнищихме, че каквото и да кажем, ще се повтаряме   Confused

asha   Добре дошла, липсваше ни  Hug
ние успокоихме топката, но все още се държим, благодарение на "4-ти сезон"  Grinning

# 262
# 263
Има ли го някъде вчерашния епизод, че не можах да го гледам.

# 264
  • В тъмната гора.

Снощи си го направих, малко е дълъг клипа, но просто нямаше начин.

http://www.vbox7.com/play:7e63c248

# 265
Има ли го някъде вчерашния епизод, че не можах да го гледам.

Ето
http://vbox7.com/search/?vbox_q=1001+%D0%BD%D0%BE%D1%89%D0%B8&ord=date
И в лапаче го има епизода вече
http://www.lapache.info/index.php?page=torrents&category=25

# 266
Здравейте, момичета, по-млади, по-малко млади и не толкова млади, и такива като мен, които въобще не са млади!!!!
Липсвахте ми много за времето, когато отсъствах от това прекрасно място. Тук намерих много сродни души и съм ви благодарна, че ме допуснахте сред вас и съпреживявах с вас чудесни мигове. Обикнах ви и ми е трудно да изброявам имената на всички, които вече чувствам като мои близки по-млади приятелки, други като свои дъщери. Липсваше ми мъдростта на Аша, чудесната и всеотдайна Мишел, която заедно със Севи нил, Дамла (и може би пропускам някой) ни осигуриха тази невероятна възможност да се насладим на приказката "1001 нощи".  Липсваше ми и гостоприемната БЗ със своята любезност и готовност да ни предаде всяка от думите на нашите герои още в момента на излъчването. Липсваше ми и романтичната Дафи с нейната безусловна обич към Бену и Керем, остроумната и неуморна Аннаком, която виждам, че ни е подготвила чудесно продължение на приказката, и докато ние спим, тя шета по света и ни осигурява светкавична информация за нашите любимци.
Виждам, че някой се опитва да помрачи и радостта от преживяванията ни в този сайт с грубото си и безцеремонно нахлуване и обсебване на труда на момичетата, без една дума на благодарност и признание.
Но халал да им е, да не си разваляме красивите мигове. Ние си знаем на кого дължим всичко това и неведнаж сме им благодарили.
И пак за всички тях много Hug  smile3525 newsm51 txtloves newsm20

# 267
  • планетата Земя и по точно до морето

Снощи си го направих, малко е дълъг клипа, но просто нямаше начин.

http://www.vbox7.com/play:7e63c248

Mishel как ще е дълъг ? Много добра идея !  newsm10 smile3501 newsm51  Благодаря ти !!! Прекрасно е ! Тъжно ми стана от заглавието, но явно трвбва да свикна с мисълта , че нашата приказка свърши !  smile3518 

hiacint и на теб добре дошла !  smile3525

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 08:56 от Ari888

# 268
Току що бях във В бокса при Мишел-проверявах за превод на  поредна серия на Чучулигата и открих новото й клипче!!!

http://vbox7.com/play:7e63c248

БЛАГОДАРЯ МИШЕЛ -Прелестна си!!!! Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасно е , тя е използвала оригиналната музика на филма и вълшебството,магията на филма струят от клипа....какво въздействие само- и след сто години все така ли ще се вълнувам -не зная... newsm78

А вчера-все едно не съм гледала-беше ми и интересно и завладяващо  и вълнуващо-и тази сутрин отново гледах... Hug

# 269
Мишел, невероятна си. Току що изгледах клипа, който си направила. Нямам думи. Толкова е въздействащ. Аз изгледах последния 90 епизод на филма и после само ви четох, за да разбера какво съм изпуснала от атмосферата тук. А последните сцени от клипа ми въздействаха като нови, просълзих се от прегръдката м/у четиримата, от нежността и опрощението, от целувката на Онур по челото на Шехи.  Не ни е нужен друг финал, независимо, че някои от момичетата изразиха възмущението си, че сме лишени от романтиката на продължителното сдобряване м/у нашите любимци. Сабанджъ за пореден път доказа, че е майстор на въздействащите сцени, играта на очите, лицата, тялото, мимиките. Драматизма беше много силен, нямаше нужда от нищо повече.
А ти, Мишел, не знам с какво се занимаваш, но стана голям майстор в обработката на видео клиповете и трябва сериозно да се замислиш в/у практическото приложение на уменията си.
Пожелавам ти успех в тази посока и се прекланям пред таланта и безкористността, с която ни осигуряваш чудесни мигове с нашите любими герои. Благодаря ти от сърце и ти поднасям много, много  Hug newsm51 smile3525 smile3501 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт