1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 938
  • 450
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала тук,но пък затова редовно ви чета. Страхотни сте!
Искам да ви питам къде мога да гледам днешната серия с бг превод?
Между в прочем гледала съм всички серии до края на филма на турски, с бг субтритри/не веднъж/,но искам до го гледам и с превода,който се излъчва и по нова.

# 331
Цвети благодаря ти за снимките на Джейда,аз ги имам в колекцията ми но винаги им се радвам Crazy  Hug  bouquet
Мишел безкрайно съм ти благодарна че изпълни молбата ми за клипче на Бенну и Керем,станало е страхотно а музиката е много подходяща и избрана с много вкус и усет,каквото и да кажа вече ще е малко или ще се повтарям но ти БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце,а това е за теб с най искренните ми пожелания

# 332
  • София
Момичета , изпуснах днешния епизод, имате ли представа дали ги качават някъде ?
Не че не съм го гледала със субтитри  Embarassed, ама искам пак, пристрастема съм като повечето тук  Mr. Green

В Lapache, ама по-късно или утре.  Hug

# 333
  • планетата Земя и по точно до морето
Lilims , аз вчера писах точно за това! Ако се върнеш ще видиш! Ние просто знаем наизуст субтитрите и неминуемо се пораждат сравнения и те все са в полза на нашите момичета! Много хубаво си го казала ! Когато правиш нещо от сърце - резултата е блестящ !  Hug

Оллеее,извинявай  bouquet  bouquet
Няма за какво!!! Просто исках да кажа, че мислим еднакво!!!  Hug  Hug  Hug

# 334
  • Варна
Момичета , изпуснах днешния епизод, имате ли представа дали ги качават някъде ?
Не че не съм го гледала със субтитри  Embarassed, ама искам пак, пристрастема съм като повечето тук  Mr. Green

В Lapache, ама по-късно или утре.  Hug
  bouquet

# 335
Ей,ей,ей АНИ,к,ви ги вършиш момиче-от българките по юубави нема,а?
Халит ,загуби ума и дума,забрави че Берг е в ръцете му,вперил е поглед в теб,а и как само ти се усмихваааа,май,май сватбата ще е ФОРУМНА, а?И ний ще намажем... Joy Joy  bouquet

Лили, права си. От как съм тук на острова съм толкова харесвана че ми се налага да се дегизирам за да ме оставят на мира феновете
Маскирала съм се като зайченцето бяло дето цял ден с Халитчо си играло...
Другият вариант беше да се дегизирам като червената шапчица ама ме е страх от вълчо

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 22:14 от anna3com

# 336
Нашия репортер в Пукет май се заплесна по друго: http://vbox7.com/play:60e01158

Тя, любовта е заразна!

# 337
Аз отивам сега да гледам места за сватбата и ще ви рапортувам какво съм намерила

# 338
Момичета , Халит спокойно ще издържи една форумна сватба !  Joy
Не знам дали знаете, че една от причините мъжете да губят косата си е голямото количество тестостерон, който основно отговаря за потентността!!!  Naughty  Така, че са много остарели схващанията, че ако избираш мъж трябва да гледаш да му е голям носът или да носи голям номер обувки! Официалната статистика сочи, че има много излъгали се по тези признаци!  hahaha
Така, че обърнете повече внимание на мъжете тип "наш Онур".   Naughty
А за него нямам съмнение, че може да се справи с нас и даже и с момичета от другата наша тема " за турските сериали " !!!  Joy Има малка подробност - трябва да се навие !!!   Joy

# 339
Ари, добре че Шехи не знае как точим лиги по нейния възлюбен...... hahaha

# 340
 Hugнякой да подскаже какво дават в момента по канал Д

# 341
Нашия репортер в Пукет май се заплесна по друго: http://vbox7.com/play:60e01158

Тя, любовта е заразна!

Joy Joy Joy Котарака зад волана не ти ли се струва ,че кара черно BMW a ???

# 342
Ари,недей така бе мила!Ние ша го уморим и кво ша прай Берг??? hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 343
  • София
......
А за него нямам съмнение, че може да се справи с нас и даже и с момичета от другата наша тема " за турските сериали " !!!  Joy Има малка подробност - трябва да се навие !!!   Joy

Ari888, не обръщай внимание на подробностите!  hahaha

Като ни види ще се навие, щото ние сме `убави българки, ама Берг къде ще я дяваме? newsm78
Трябва да й намерим занимавка за известен период от време.  Thinking
Дали да не се обадим на Сабанджъ да я включи в нов сериал за известно време, докато ние се занимаваме с Халит?  newsm78 hahaha Joy

# 344
  • София
Hugнякой да подскаже какво дават в момента по канал Д

Някакъв сериал, ама не знам кой е.
Пуснали са клипове на  Binbir Gece  Kamera Arkası, т.е. това
и на 89 серия на Гедже-то.  Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 22:40 от инка62

Общи условия

Активация на акаунт