Отговори
# 210
  • България
Здравейте и от мен! Hug
Ави,дано мине бързо тази ангина,а и малката да не се зарази  Praynig
За детските ясли тук при нас не са проблем,но пък аз няма да го давам все още поне докато не си намеря работа.
За памперса,не съм и правила опити все още,дори с гърнето  Blush ,но мисля да го пробвам пък ако не стане ще изчакам,няма смисъл да го насилвам.Поне според мен е така,а и всяка майка си познава детето и знае кога е подходящия момент,защото всяко дете е различно  Peace
Ние сме добре иначе,махнах съвсем млякото вечер,сега сме на вечеря и вече се чудя какво да му давам  Thinking Вие каква вечеря давате?
Вкъщи вече си ходи спокойно,но навън ме е страх,а трябва да се престраша вече  Wink
Искам и да го подстрижа,че пак му е пораснала косата,но пада страшна борба и рев  Crazy ,как ще стане незнам  ooooh!
Хайде лек и успешен ден на всички  Hug Hug Hug

# 211
Привет! Явно всички вече стягате багажи за предстоящата среща. Искам да ви пожелая да си изкарате страхотно, да няма много ожулени детски колена и да направите мнооооого снимки на усмихнатите февруарчета. Няма да съм сред вас, не защото не искам Rolling Eyes
Нели, вечер давам задължително супичка+кисело мляко(АМ не пие от месеци)
Иначе Киара вече е 6, излседванията на кр. захар също били чудесни...Мацки, как да я накарам да яде плодове? Не желае дори да опита...Все още караме само на плодови пюрета, но ми се иска вече да яде и пресни. Същия филм е и със зеленчуците.....
Прочетох много интересна информация за слагането на детенце на гърне в една книга. Като имам повече време, ще ви я споделя...
Айде чао от мен и много Hug на всички февруарчета

# 212
Нели , давам супа със сухарче и после АМ  Peace
Краси , аз  слагам в една чиния на масата нарязани круши,ябълки ,банани , краставици и те си хапват  Crazy

# 213
Ох,мили мами и мили дечица!Не съм ви чела може би от седмеца,защото нямам нет.Но тъй като утре заминаваме на море искам да ви пиша.В момента съм на друго РС.Целувам ви много  Hugи като се върна ще има да ви изчета 2 дена сигурно Laughing Laughing Laughing

Чао за сега Stop

# 214
Здравейте..На всички,които стягате багажа,приятно изкарване..ще чакаме после мноого снимки. Аз все още се надявам да успеем да дойдем,ама силно се съмнявам..така че на другата среща явно...
Ави,да оздравява бързо Петьо и дано не се разболее и Монка..
Нели,аз за вечеря давам супичката от кухнята...Мляко откакто се отби не пие никакво..
Изидка,радвам се че Киара е 6 и всичко е наред с изследванията...Плодове и Иво не яде много..нарязвам ябълка и я слагам в чинийка и той понякога си хапва..иначе банан обожава и си му го давам направо той да си го яде..Днес му дадох малко черешка..

Яслите при нас не са чак такъв проблем...ама и аз за сега не се интересувам как е...Най-вероятно догодина..

На Иво обрива изчезна вече...почвам да си мисля дали пък небеше тази шарка Розеола,ама май педито ми все още е от малкото лекари останали дето незнаят че вече я има и в Бг и според нея е алергия...

# 215
Ади, проуснах да спомена, че нашата ангина мина като на финала се появиха ситни пъпчици-по-скоро петънца, като от претопяне. Имаше ги по коремчето, гърба, зад ушичките и слабините. Мазах с фенистил и след ден-два-изчезнаха. Четох , че се появявали след много висока Т... Peace
А за плодовете-и аз съм пробвала как ли не-в чинийка нарязани, настъргани, намачкани...не иска и толкоз. МНого е предпазлива към новата храна....също като мен.. Laughing
Кас, Сливенска перло, дай малко снимки на малките перлички , че съм се затъжила за тях...Кога да ви чакаме в Бургас?

# 216

Бубе, от тук на сетне за тебе записа по темите само със снимки предлагам да става, ако искаш да го гласуваме, ако искаш се съгласявай, ти избираш.  Laughing
Съгласна съм ВАЛ, благодаря за разбирането ви  мили мамчета  Mr. Green,
АВИ...Дано мине всичко бързо и  леко,
честито за новите ви придобивки,
весело изкарване на срещата, много смях, игри и усмивки да има,
ще чакам с нетърпение снимковият материал.... Hug Hug
Обичкам ви много, да си нацелувате бебенките от мен... Hug Hug Hug

# 217
 Shocked Shocked Shocked Софиянки,съчуствам ви с тези ясли,детски градини,записвания и тем подобни  Confused
Кога ли ще се оправи положението  Rolling Eyes Бате Бойко като му свалят гипса на крака,да се размърда малко и да действа по този въпрос  #Cussing out Плащаш си всички данъци,сметки,даваш пари на държавата,а накрая не ти се полага ясла за детето,щото разбираш ли нямало места.И алтернативата е 500 лв за частна ясла  ooooh! В Пловдив за моя радост хавата е по-добре.И тук още действал принципа с даренията и спонсорството  Crazy както Ави го описа.

Сега искам да ви споделя,че на 28.05.2007г  видях това

,

а днес,точно 2 години по-късно изглежда ето така

,

Днешния ден ми е много мил  Heart Eyes

Лека нощ  Hug Hug Hug

ПП Бубе,страхотни са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 218
  • Пловдив
...Сега искам да ви споделя,че на 28.05.2007г  видях това...

В този ред на мисли,момичета вече се появиха новите февруарки 2010.Не е ли прекрасно Blush

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399641.15

# 219
Ох, май няма да мога да мигна тази нощ. След като направих грешка да изгледам вечерните новини от днешния ден...
Потресена съм http://vbox7.com/play:dab7d60b  Cry Cry Cry

# 220
  • България
Добро утро,  Hug

Времето е супер гадно и няма да излизаме днес на разходка.Вкъщи ще откачим  Crazy

# 221
Здравейте ,момичета  Hug
Нели ,благодаря ти за кафенцето  Simple Smile
Къде изчезнаха всички  newsm78 ,сигурно вече пътуват към Дряново  Confused

# 222
Привет...
Явно всички стегнаха куфарите и заминаха за Дряново...Ммм и на мен ми се искаше да идем ама...нищо другия път..
Времето и тук при нас днес е много гадно..дано поне спре да вали че да поизлезем замалко..

# 223
Другите може да си стягат багажа цяла тема, аз започвам сега и смятам да приключа до десет минути Whistling
Водих шишчо на консултация и...13.020 кг. EmbarassedПедиатърката каза да му спра филийките, защото бил наднормен. Какви филийки, какви пет лева - той хляб не яде въобще.

# 224
Ох, и аз поприключих с багажа....то време ли е чудо ли....тъкмо си мислех вече да прибирам дългите ръкави и то - изненада Crazy В София е голям студ...а там като е балкан си представям какво е. Някоя от мамите дето са от днес там, няма ли да драсне два реда newsm78...или така са се  lalalala  че не им е до нас сега Flutter

Пух - радвам се, че успя да съчетаеш нещата и да дойдеш Laughing И изобщо не се впрягай на тия приказки за наднорменото тегло...много си е хубав Царя даже Heart Eyes Тя и Габи върви доста напред с килограмите, ама изобщо не си го слагам на сърцето Flutter

Вчера бяхме на една площадка и мойта тича като невидяла насам - натам, а една баба с внучето в количката  стои на пейката и вика..." Я баба, виж тая кака как си играе" Аз се загледах в детето, пък то доста едричко ми се видя и я питам на колко е, а тя ми вика "Ами на 1г. и 3м." Казвам, че и мойта мома е на толкоз, а тя  Shocked

Хайде, че времето ми свърши...

Общи условия

Активация на акаунт