На МАЙските душички Happy birthday пеят всички (35)

• 17 045
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Честито на вчерашните рожденници Алекс и Пламен и на днешните Матей и Свилена!Много да слушкате мама и тати,а и те вас!
Днес Криси стана християнче!Малкото ми мъжленце се представи много добре.Въобще не плака само като го извадиха от водата се разсърди и малко си поскимтя.Всичко мина много добре и в пицарията където бяхме само дето на баща ми му стана лошо и го прибрахме рано-рано и утре ще разбера дали ще го вкарат в болница.И сега ми е много притеснено.Моята любима свеки пак се представи и сега се налага да си търся евентуално детегледачка за събота.Иначе получихме много хубави подаръци и доста парички.
Ленка честито ти християнче и на теб!
АнМари много е сладко албумчето,страхотно си го направила!
А всички рожденници са много хубави и сладки!
Ето и малко снимков материал от днешното събитие http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383977 Малко са разбъркани защото са от различни апарати но сега не ми се занимава да ги подреда  Laughing

# 256
  • София
Някой да си познае този юнак - http://media.snimka.bg/3188/012631822-big.jpg - и да надпише снимката в колажа Simple Smile

Вики, значи ще ги тествам и моите Simple Smile

Честит празник (на патерица) на Матей и Свилена.
Честит празник и на юнското майче Елена.

Да са живи и здрави християнчетата на Мамчето и Ленка Simple Smile
Аз реших окончателно датата да е 30ти август. Само да докараме кръстницата в Сф Simple Smile

# 257
Добро утро!
Честит празник на всички майски бонбончета!Бъдете все така лъчезарни за радост на мама и тати!
Честит рожден ден на Елена!
newsm59

# 258
Добро утро morning
Екскурзията на каката мина много добре.Отцеляхме, както каза АнМари Mr. Green, и двете.Следващата вече по-лесно ще приема, предполагам.

Честити празник на всички дечица.Да са здрави, палави и щастливи  bigdance2

Честито кръщене на Хриси и Криско.С пожелание Господ да е с тях и да ги закриля винаги!

Къде ще ходите днес?Аз в най-лошия случай ще ги заведа до Джъмбо-Лиана все ме врънка да ходим там.То времето никак не е хубаво,ама поне да не вали.

Стойче, АнМари, много да ви сладки порасналите дечица.АнМАри, ти пък от кога стана брюнетка?

мушмуроче, аз с Мадлен не бих се качила на открит, а и на закрит лифт.Каквото е шило веднага ще реши, че иска да ходи и ще се видя в приключение

# 259
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА Tada
mam4e82 ЧЕСТИТО ТИ ХРИСТИЯНЧЕ Дано всичко е наред със съпругат ти Praynig Praynig Praynig

# 260
  • Луната ни пази
Момичета, споделете каква декларация подадохте за гледане на дете до 2 години!

# 261
  • София
Грета изведнъж ми доде таз подмолна идея Simple Smile Но при мен е тъй, не обичам да съм еднаква.
И може би има няма 2-3 месеца. не знам до кога ще е тъй Simple Smile

Меги, аз още нищо не съм подавала.

# 262
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ на всички дечица,да са живи и здрави,. baloni 1swing
Аз никакви молби ,деклараций и т.н. не съм подписвала до сега,сигурно счетоводителката е решила да се подписва вместо мен.

# 263
Грете, и аз имах такива притеснения, че малкия ще иска да слиза да ходи, ама той стоя като статуя (както никога)  Laughing
mam4e82, много сте хубави. Къде го кръстихте?

Дали някой знае от къде да намеря Либеро гащички 4? До колкото разбрах са по-добри от Памперс гащичките  newsm78

# 264
Честит празник на всички малки и големи деца.Пазете детското в себе си винаги. Hug  bouquet

# 265
mu6muro4e,благодаря ти за комплимента.Кръщането беше в Боянската черква,а след това в Драгалевци

# 266

Цитат
mu6muro4e            Дали някой знае от къде да намеря Либеро гащички 4? До колкото разбрах са по-добри от Памперс гащичките 

Ние сме на Либеро гащички  Peace но ползваме номер 5 от 10 до 14 кг№4 не е ли е вече малък newsm78

# 267
Ами аз утре ще разбера колко тежи Алекс, но не мисля че е повече от 10кг. а 4ката е до 11кг.  Rolling Eyes Но може и 5ица да пробвам, но никъде не мога да намеря!
А на каква цена ги взимаш и колко бройки са?

# 268
Честит Първи юни на всички дечица!  Hug

Безгрижно детство на всички, много усмивки и сладък детски смях   bouquet

Вики, Ирен я качихме така на пампоровския лифт, беше малко по-голяма, стоя като хипнотизирана и тя, много и хареса, само си спомням, че умряхме от студ докато стигнем на Снежанка.  ooooh!

Мими, Стойче, честити ви Християнчета!!! Страхотни снимки  Hug

Меги, нашата счетоводителка я е подала от мое име, не знам каква е точно  Rolling Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНОТО НИ ЮНСКО МАЙЧЕ ЕЛЕНА!!! 

# 269

Общи условия

Активация на акаунт