На МАЙските душички Happy birthday пеят всички (35)

• 17 045
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Честито на празнуващите днес Филип ,  Йоан и Мишел !

Както и на veni_04 !

mam4e82 , останах без думи !  Mr. Green

Усмивки на всички !

# 46
Мими,  Shocked Мислех и аз да не коментирам, ама не се стърпях.

Гледай сега, сигурно си го разбрала вече, ама да ти кажа и аз. Жената категорично има психичен проблем, при това сериозен.  #Crazy
Мисля, че трябва да си по-снизходителна към нея  Wink , тя просто не е добре. Мисля, че с това си обясних много от безумното и отношение към теб /към вас/.  Hug

# 47
Честит рожден ден на дечицата днес, да са жи3нени и игриви... Честито и на вас, мами   bouquet  bouquet  bouquet

Мамче82, твоята свекърва и3би рибата  Joy Crazy Сигурно си мисли, че той сам сте си чете книжката преди 3аспиване... Joy Joy

# 48
  • Луната ни пази
Благодаря за пожеланията за моето малко слънце! В неделя тя стана християнче, а в понеделник и спретнах бебшки купон! Ето почерпка с истинската и торта!

Останалите и снимки ще ви ги покажа като намеря малко време да ги кача, че все още имаме гости!
Честито на всички малки рожденици от последните дни! Специални целувки на Цецко на Бела и на Фил на Хелиана! За Бела, с която заедно изкарахме дните в болницата и за Злати, която беше моя вестителка и едни от първите хора, научили, че съм родила! Целувки и на всички останали щастливи майчета от мен и Коки!

# 49
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФИЛ, ЙОАН И МИШЕЛ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ!!! ЧЕСТИТО И НА МАМИТЕ   bouquet!!!

Heart Eyes

# 50
Еве,то и аз напоследък се замислям че не е наред с главата.Миналата година за погачата му подари Атлас на великите географски открития.Мисля си че ме има за тъпа и ги подарява малко да ме образова  Grinning
Меги,честито ти християнче!
Качих снимките от вчера в нашето албумче

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 15:33 от mam4e82

# 51
  • Перник
Такаааааааааааааа, най-после да смогна да седна и да пиша...
Честито на всички малки рожденици и техните майчета! Да са живи и здрави, да ви радват безкрайно! Hug
Благодаря на всички ви за милите поздрави за РД на Вануш!  bouquet За съжаление на връх рождения си ден се разболя моето слънчице - вечерта на 17-ти вдигна температура, повикахме бърза помощ и така... Въпреки това духнахме свещичката на тортата, ще показвам снимки. Днес го водих при педи, защото още не може да свали температурата, но тя каза че най-вероятно е комбинация от лек вирус и зъбите (четири на веднъж се борят да пробият) и ще минем без антибиотик! Simple Smile
А днес Ванко проходи! Направи 7-8 крачки сам! Сега заспа, да видим като се събуди дали ще помни че го може това упражнение!
горис, да отбележа един интересен факт, който забелязах - твоята София е родена на моята дата, а пък моят Ванко на твоята! Дори си спомням че ти беше известила във форума за раждането му!  bouquet
Дечицата, които видях на снимките от срещата са разкош! Heart Eyes

# 52
Мона, изгуби се ти напоследък. Честито прохождане на Иван. Той разбра, че е голям вече и проходи  Laughing

mam4e82, ти направо ме хвърли в тъча с тия подаръци!!!   smile3532 Не бях чувала за подобно нещо  doh Сигурно на теб не ти е много смешно. Може за нейните празници и ти да й купуваш разни неподходящи подаръци  hahaha

Аз май се разболявам. Боли ме гърлото  Tired

# 53
Националната среща отпада, защото не е национална, а софийска  Crossing Arms
Ако все пак някой проявява интерес ето новата анкета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382745.new#new

# 54
  • София - Дианабад
mona-bonbonaHug Peace  bouquet много се радвам на тези съвпадения  Heart Eyes Честити крачета - да са здрави и да тичат по полянките  Hug И бързо оздравяване и пробиване на зъбките  Peace!!!

mam4e82 , нямам думи  ooooh!

# 55
Миналата година за погачата му подари Атлас на великите географски открития.

newsm09 smile3532 newsm09 smile3532 newsm09 smile3532 newsm09smile3532 newsm09 smile3532

Това не е истина, просто не мога да спра да се смея!!! Вече нямам никакви съмнения, че е луда. На 40 дневно бебе подарява Атлас на великите георгафски открития!!! Боже, боже...
Защо не вземеш да и подариш, за рождения ден,  бебешки лъжичка и купичка като ги представиш за уникален сервиз! Пък нека те смята за глупава, нека...  ooooh!

Мушмороче чай с мед и витамин С, смучи и Ефизол.  Hug

# 56
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФИЛИП, ЙОАН И МИШЕЛ! newsm59 newsm59 newsm59

Мими,не знам какво да кажа ooooh!Моята свеки все подарява чорапи,бельо или нещо втора употреба.Сега ме пита дали искам нещо от "рови-рови"(втора употреба) за 30 годишнината ми.Аз мислих,че моята е зле,защото ме кара да си махам ребра,че съм дебела,ама сега нямам думи #2gunfire #2gunfire #2gunfireЕва е напълно права,нещо и хлопа на жената.,пък може и лигавник да и подари.
Мони,честити ходещи крачета!
Националната среща отпада, защото не е национална, а софийска  Crossing Arms
Ако все пак някой проявява интерес ето новата анкета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382745.new#new
Вики,аз не пиша в тази тема,защото не можем да си позволим нощувки по хотели с двете деца.Знаеш,че всичко ми отива за лечение.А и в събота сме на процедури.Но се надявам да се съберете повечко майчета и да покажете снимки Hug
Аз също чета понякога при юлките,толкова са сплотени,все по паркове,пикници.Имам приятелка там,бях и вестителка.

Вики,прополис също много помага за гърло и не пречи да кърмиш Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 21:42 от Maria_

# 57
mam4e82, твоята свекърва нещо е превъртяла да подарява точно  такава книга  Thinking Thinking Thinking. а за атласа на  великите географски открития ..абе те тези подаръци да не би да са за теб?!?!

# 58
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ МАЙЧЕТА ЗАЙЧЕТА

Филип  на heliana71 
Йоан на angelheart   

Мишел на mi6ence

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, УМНИЧКИ И ДОБРИЧКИ

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙСКИТЕ СЛАДКИШЧЕТА
БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО
А ТОВА Е ЗА ВАС  ПРЕКРАСНИ  МАМИ
mam4e82 newsm62 newsm62 : ЗА ТВОЯТА СВЕКИ-НЯМАМ ДУМИ bambam red #2gunfire

Общи условия