LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 45 200
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
Рестартирах и няколко пъти почнах от начало, но кошницата винаги ми показва че там са ми артикулите.
Изписва ми на края на 4 стъпка това:
je verifie et je valide ma commande
Много ще радвам,ако някой ме упъти...

Ми иска да потвърдиш.
Докато има розови бутони - натискай!

# 511
Ето малко снимки и от мен на поръчката ми от 14.05.

Бермудите на Фрийман Портър са много хубави, моите са 29ти номер и са ми идеални. Цветът е малко по-тъмен отколкото на оригиналната снимка.

Комплектче за щерката, 80ти номер. Взех го заради панталонките но се оказа че потничето е в пъти по-хубаво, панталонките са доста тънички.

Тениска тип поло за мъжа ми,xxl, вече писах че много ми харесват и му взех и двата цвята.

И полата на Вранглер, 28ми номер, която вече ви писах че продавам.

И аз получих миналата седмица блузката на Рийбок с райетата от 5 евро, много ми харесва и съжалявам че вече я няма в бяло да си взема още една. От Рийбок аз винаги си поръчвам тениските с един номер по-малък и така са ми много добре.

# 512
...

Ми иска да потвърдиш.
Мерси продължавам,но май няма да се получи.
Да попитам нали докато кошницата ми е все пълна не съм поръчала?Да не взема да поръчам едно и също няколко пъти както не става.

# 513
...

Ми иска да потвърдиш.
Мерси продължавам,но май няма да се получи.
Да попитам нали докато кошницата ми е все пълна не съм поръчала?Да не взема да поръчам едно и също няколко пъти както не става.

Не знам какво правиш, всъщност и защо не ти се получава.
Но розовият бутон за валидиране трябва да го натиснеш.
Иначе нищо не правиш.
Провери в Suivre mes commandes дали имаш описана поръчка.
Ако си поръчала, нещата са там. Понякога може и да не ти се изпразни кошницата.

# 514
Там май няма стоки само пише това:
votre suivi de commande ne comporte aucus article
Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.
А след като прочетох предният ти пост натисках натисках розовия бутон,на не.. май пише,че има грешка в картоиздатела.Освен утре да ида до банката newsm78
Все пак мерси много за отговорите  Hug

# 515
да на  puma-та  ако може!

http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-manches-courtes-puma-mod … &numberpage=3

58 см от единия до другия край там където се мери гръдната обиколка  /под ръкавите, Embarassed ама че го обясних/

дължината от рамото до долу е 72см

Ами друго не знам какво се мери  Grinning

ти кой р-р точно си взела?

# 516
Момичета,включвам се с малко спам,за което много моля да бъде извинена.  Търся гащеризончето на Адидас за момче,размер 102 или 94. Много моля ако някой има някъде,някакво забравено,което не става за детенце да ми пише на лични  Praynig Praynig Praynig

Аз имам размер 102, само че розово, ако някой иска да пише

# 517
Това детско панталонче как е като дебелина на плата, че в описанието виждам състава, но бих искала да чуя реални отзиви:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4402448& … ue&ksource=-1

Самоцитирам се Embarassed

Аз поръчах на моето слънце такъв, но бял. Панталона е за пролет или есен. За лято е дебел, нестава. Имай предвид, че е малко умален. Поръчай един номер по-голям. Ако искаш размери на 86 мога да ти дам. Иначе си заслужава. Леко е еластичен.

# 518
  • София
Хайде и аз с молба за оразмеряване -
какви дрехи за жена с размери
Г.О - 98
Талия - 90
Ханш - 106, 107

# 519
Vous vous questionnez sur votre commande.

Je suis dйsolйe, votre commande a йtй annulйe.

En effet, il est impossible d'enregistrer sur carte bancaire un montant infйrieur а 15E00.

De plus, nous n'envoyons pas de colis contre remboursement.                                                      момичета бихте ли ми помогнали да го преведа.опитвах с гугала но не мога точно да го преведа Embarassed 

# 520
  • Sofia
...Аз поръчах на моето слънце такъв, но бял. Панталона е за пролет или есен. За лято е дебел, нестава. Имай предвид, че е малко умален. Поръчай един номер по-голям. Ако искаш размери на 86 мога да ти дам. Иначе си заслужава. Леко е еластичен.
Благодаря ти. Аз го искам точно за пролет-есен. Така или иначе ще поръчам 102 р-р, тоест един номер по-голям .

# 521
...Аз поръчах на моето слънце такъв, но бял. Панталона е за пролет или есен. За лято е дебел, нестава. Имай предвид, че е малко умален. Поръчай един номер по-голям. Ако искаш размери на 86 мога да ти дам. Иначе си заслужава. Леко е еластичен.
Благодаря ти. Аз го искам точно за пролет-есен. Така или иначе ще поръчам 102 р-р, тоест един номер по-голям .

Няма да съжаляваш. Материята е  супер!

# 522
  • София
Vous vous questionnez sur votre commande.

Je suis dйsolйe, votre commande a йtй annulйe.

En effet, il est impossible d'enregistrer sur carte bancaire un montant infйrieur а 15E00.

De plus, nous n'envoyons pas de colis contre remboursement.                                                      момичета бихте ли ми помогнали да го преведа.опитвах с гугала но не мога точно да го преведа Embarassed 

Анулирали са ти поръчката, защото е била под 15 евро.

# 523
Обувките на OKAOU -  много хубави . Тип маратонка , с кожа от вън и отвътре. Единствен недостатък е подметката - доста тънка, но изглежда пък издръжлива.
блузка на TAILLISSIME не съм доволна . Коренна разлика от снимката . Къса и широка. Все пак майка ми ще си кажи думата .
мъжка риза  взех последния цвят , хубава , мека , мъжо много доволен
мъжкия пуловер също добро попадение , отново много доволен

# 524
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4651162& … ue&ksource=-1

Дали това са прашки или са изрязани по същия начин както отпред?

Общи условия

Активация на акаунт