LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 46 654
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
  • на морето
Привет,

Миналата седмица получих два колета -  от 11.04. и от 28.04.

Много от нещата са обсъждани вече.

За бебина къси панталонки - много сладки, р-р 86, цената обаче беше друга; много сладки туники; панталонки - розови и райе , р-р 81, хубави практични.

За батко Теди форумските сандали, р-р 34; тениска, много приятна материя, идеална за жегите; един панталон за 3 евро от Албанците, който не откривам вече, идеален за каране на скейтборд и ролери.

Искам да похваля тези бермуди, които са страхотни, р-р 40 (и аз веднъж да си нацеля размера). Много добре стоят, плътът е страхотен, кройката също.

Туниката е ефектна, само дето р-р 40 щеше да ми е по-хлабава в ханша и може би щеше да стои по-добре. Сега също ми допада.
Потничета, р-р 38/40, готини са, за всеки ден.
И ленените дънки, които са фантастични. Но, подведена по типстерската дънки, от които се наложи да си поръчвам повторно 38 номер, си поръчах по-малкия номер - 38. За жалост, тези дънки се оказаха и умалени и са ми безнадеждно малки. Тъй че продавам ги. Или разменям за по-гояма номер. За още по-голямо съжаление, вече няма налични по-големи номера.   

Бермудите тънки ли са?За кой сезон са?

# 121
Привет,

Миналата седмица получих два колета -  от 11.04. и от 28.04.

Много от нещата са обсъждани вече.
Искам да похваля тези бермуди, които са страхотни, р-р 40 (и аз веднъж да си нацеля размера). Много добре стоят, плътът е страхотен, кройката също.

моля те, да ми дадеш размери на 40ти номер. дали си отговарят, че има само 42 сега

janetta, мерси за коментара

# 122
Всичко изглежда наред щом пише A domicile и парите са дръпнати .
Питай пак в пощата или в митницата ако са за митница и пиши тук http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1 на ларедута ето ти и примерно писмо  http://geocities.com/ina_bg/pisma
или питай в банката както те е посъветвала mam4e79
успех !

# 123
Най-добре се обади в банката и питай дали изобщо са дръпнати или само блокирани,ако са само блокирани в зависимост от банката ще ти ги освободят Peace от 14-45 дни
Дръпнати са, защото по имейл си получавам извлеченията по кредитната карта и ми излиза като плащане, пише сумата и датата. Ако бяха блокирани, щях да разбера, защото често се обаждам за баланса.

# 124
Току що направих поръчка и въведох код за надуваемия дюшек, но после видях че този код е с намаление 20% от ненамалените стоки а аз имам такива в поръчката. Както и да е , получих потвърждение по мейла но странното е че в Suivre mes commandes ми пише че не е фактурирана поръчката и под Prix facturé пише aucun. Какво мога да направя в този случай за да махна този код, трябва ли да се свържа с тях и да я пусна отново?

# 125
  • Over the rainbow
Ох, като ви слушам да говорите за забавени и неполучени пратки и ми прилошава. На 10.05 направих първата си поръчка и я очаквам. Надявам се да не съм чак толкова голям карък.  Praynig

# 126
Ох, като ви слушам да говорите за забавени и неполучени пратки и ми прилошава. На 10.05 направих първата си поръчка и я очаквам. Надявам се да не съм чак толкова голям карък.  Praynig
няма за какво да се притесняваш и ти и всички момичета който пускат поръчки за първи път. Случват се такива неща но не са непоправими . Аз пускам поръчки от 2 години и никога не съм имала проблем с някоя ако това ще те успокой  Mr. Green

# 127
  • Over the rainbow
Сега от вкъщи ми казаха, че имам известие за колет, но не ми се вярва да е на редута. Ще видим утре. А след това ще покажа и снимки.   Hug

# 128

моля те, да ми дадеш размери на 40ти номер. дали си отговарят, че има само 42 сега

janetta, мерси за коментара
[/quote]

Бермудите тънки ли са?За кой сезон са?

Талия, леко смъкната, на около 3-4 пръста под пъпа - 44 см.
Ханш - 52 (някъде толкова).
дължина под коляното - 65 см.

Пише, че има 3 % еластан, но в никакъв случа платът не е разтеглив, напротив, много е стегнат. Личи си, че има еластичност, но тя е само дотлкова, че да не се деформира на коленете, на дупето. Аз ги взех за лятото, сравнително тънки са, не колкото ленен панталон, да речем.

# 129
  • Пловдив
 Whistling  Party ех,много съм щастлива днес,получих 3  поръчки на поща от 7 и 8.05 .Немога да се нарадвам на тази рокля,поръчах я в черно 34n ,имаше я налична замалко и още преди да ми бъде фактурирана поръчката беше свършила,даже се учудих ,че я получих.Стои страхотно.  Party Party
http://www.laredoute.fr/vente-robe-macrame-et-broderie.aspx?prod … &numberpage=5
ето малко снимки:с часовника и гривната с код за Рожден ден
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292549&pid=12351233

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 17:03 от ivanka1979

# 130
Момичета, това детско якенце дебело ли е? Есенно или зимно?  newsm78
И отговаря ли на номера?

http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche.aspx?productid=324 … &numberpage=1

# 131
  • Пловдив
Момичета, това детско якенце дебело ли е? Есенно или зимно?  newsm78
И отговаря ли на номера?

http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche.aspx?productid=324 … &numberpage=1
според мене е есенно,но може да се използва и за зимата с по дебели блузки

# 132
Момичета, отдавна не съм влизала в темата и не знам дали е обсъждана тази рокля, интересува ме дали си отговаря на номера?

# 133
  • Бургас
Получих си днес  две малки поръчки  от 7-ми май newsm44 и дори се засякох с нечие съпружество в пощата (стиснал и той редутския пакет  Laughing ), но не знам дали е на съфорумка  Rolling Eyes

Обсъждани нещица са, освен тези сандали:
-симпатично изглеждат и си отговарят на номера (или поне така каза дружката, за която ги взех).
И за кой ли път съм карък относно подаръците-така си чаках керамичния сервиз, а се оказа, че чашката е грозно обелена, както и две от минивиличките  smile3518

Беболина, онази тензухената туничка в преливащо синьо отговаря ли си на номера? Аз докато се кумя и докато мисля, хубавата й ценичка изчезна, ама все пак да знам  Praynig

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 17:32 от bradata

# 134
Днес получих известие за една от двете си поръчки от 24.04.Като гледам ще да е тази с матрака май , защото е 4930гр а с него съм пуснала 4 потничета, нали?Другата ми е прахосмукачката и доста дрехи.Моля по-старшите да споделят  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт