МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 75 784
  • 392
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тъй, тъй, тази вечер аз съм нощната ви птица...не е пикасо - сори - ще се задоволите с мен!
Първо да кажа, че косите ми леко се накъдриха - Пепел от /розови/ рози ми чете мислите, чувства ми чувствата, отглежда явно бъдещия ми зет (Денис е лика-прилика с мойта къдравелка по странностите)...само бухти трябва да я науча да прави и сме тип-топ...пишете ни едно цяло! Мислех си днеска за тебе - викам си, лежат си на оная зелена полянка...нищо, другия път (като дойда Mr. Green).
Пиги, искам публично да ти благодаря - ти се превърна в моя Муза - откакто ти пратих оная хилава приказчица познай какво пиша по цели нощи...не ти ги пращам да не ти досаждам, но ако някога ги издам всички ще научат от къде е тръгнала цялата работа. /аз съм скромна , де, но и на Алън Милн и на Астрид Линдгрен така са им се получили нещата - просто са се тръшнали децата им болни на легло и те...почнали да им разказват приказки...глей значи как ставали тия работи и какви прозрения, разбираш ли, ми защъкват из главицата...сигурно прекалявам с канелата/
За тази нощ, ще ти разкажа виц! Какво е това - мъничко , беличко, прелита от клон на клон? - мисли, мисли...накрая на постинга чак ще ти кажа Mr. Green.
Джулс, и моята свекърва я мисля, но на тава няма да се зарадва...друго съм измислила - дано да й хареса, но имам още време да 3-ти юни...майка ми и тя е юни...20-ти...сега се сещам колко интересни съвпадения си имаме в семейството. Ни най-малко не съм суеверна, но много обичам да се забавлявам със съвпаденията...и да си купувам по 4 лалета...и мъжа ми да ми подарява по 20 рози...и да ми минава котка път - особено черна котка по черен път - класика!  Joy

Дидка, прегръдки и много хубави, незабравими емоции покрай абитуриентите!!!

Охххххххх, пъшкам, забравям, бръчките си броя, потя се, не ми се спи, но ми харесва, усмихвам се...Абе, хубав е живота...шареничък...Днес пак на кварталното кафе, докато Кати пак се ровеше в пясъка, пак му набърборих на мъжа ми един куп неща...той пак се удиви какво чудно и неразбираемо нещо е туй жената /особено неговата собствена/...а аз пожънах, каквото посях, тоест той ми набърбори също много неща и искрено се учуди от себе си...

Видях се с една позната...дъщеря й, с която се засичахме из пазара като живееше в Люлин, ще си има четвърто детенце през септември...чудничко!

Хубав ден пълен с хубави новини, с хубави усмивки, с хубави бухтички и хубави тортички в хубави тавички и хубаво да го огледате ежедневния си живот от хубавата му  страна!  Hug  bouquet

Опс, виц разправях...отговора е "дъвката в джоба на Тарзан!"  Laughing

# 136
Добро утро,пак съм аз...като не пиша,не пиша,но като се засиля...спирачки нЕмам,ей! Mr. Green
Вкъщи е толкова тихичко,всички спят още,а аз се наслаждавам на тишината и слънцето,което е влязло в хола и което се опитва да ми покаже колко много прах имам навсякъде,колко НЕчисти са прозорците ми,и паяжинки тук-там има,но не ги закачам паячетата,и те са душици. Embarassed И всичките тези неща не са важни,нали ми е чисто сърцето,нали огрява и разхвърляните динозаври по пода,без тях няма да е толкова завършен дома ни.
Снощи съседката ми донесе огромен букет с божури за първокласника,да не се харча излишно,каза ми,че съм й много симпатична,защото имам три деца и нито веднъж не ме е чула да викам по тях. Embarassed Аз нямам проблем с гласните струни,но напоследък съм много смирена и тиха,чудят ми се всички,цъкат с език,както най-добре го прави баба ми.
-Много ти е побеляла косата вече.-казвам на уморения татко,който се е излегнал на дивана,като нежно прокарвам пръсти през нея,настроена романтично и мило.А той разваля всичко с понякога доста черното си чувство за хумор и ме успокоява.
-Ти гледай очите да не ми побелеят. Twisted Evil Косата ще е виновна,когато водя децата на училище и ги взимам,да ме мислят за техен дядо.Вземи малко и ти да остарееш,та да не ме мислят и за твой баща. Mr. Green Ей,такива глупости си плямпаме вечерите,успяваме да се чуем понякога,което е доста трудно заради ръмженето на Денис,който още си мисли,че е динозавър острозъб,писъците на батковците,когато се бият и изобщо...
МаминкаВаня,благодаря ти за това,че ми беше сутрешното ободряващо кафе,предполагам,че денят ми ще е хубав с такова начало и с настройка на такива честоти,долавям ги аз и твоите,музика за душата ми са,докосват ми сърцето ,придържай се все към тези нотки...Твърде много ноти!-Някой беше казал това за един композитор,но не мога да се сетя кой и за кого.Ееех,годинките не прощават вече...страрост-нерадост.
Диденце,всеки път като ти видя сладкото аватарче,ми се приисква пак да те гушкам,такова обичливо и гушливо същество си,да не си посмяла да го сменяш! Mr. Green Стана ми едно хубавооооо,като видях радостта в очите на момичето. Hug Hug Hug
Джулс,якето и ние не сме го оставили...ще се успокоиш сега,като ти кажа,че и на шапка си държи още човека,успях само да я заменя с лятна такава,с козирка,но щом му е студено на косата,няма начин... Mr. Green Мартеницата още е на ръката му,уж щъркели видя,уж лястовици,не ще и не ще.Щял да я свали като види динозавър,но истински такъв.Май традициите не са това,което бяха. Twisted Evil И моята маминка има рожден ден,сега на 29,но тя иска кремче жената,пак като миналогодишното,пак подарък от мен за рождения й ден,ма същото да е... Simple Smile Ние с нея много се обичаме,километрите не са ни пречка,а точно обратното,помагат ни да сме близки,но по телефона и на събирания няколко пъти в годината. Naughty
Пиги,душицо златна,има да си мечтаем за доброто старо време,ехееее...Ние сме си били чисто зашаматени в сравнение с нашите деца сега.Благодаря ти иначе за съветите-да му давам примери с батковци и татковци,но ефект няма,казва,че той не е Дани и Мити,а е Денис.Миналата година цяло лято се развяваше гол по поляните,като Адам в райската градина,а сега го е ударил на свян...Дано му мине скоро,няма да го насилвам и да го тормозя излишно,или пък да пускам моя тема-Помощ,синът ми отказва да носи летни дрехи!!! hahaha Ще се справим някак си,все вЕрвам.
А твоята Цвети много добре се ориентира с тоалетите,със съчетанията на аксесоари.Ми да,право е детето,че с пола най вървят ботуши,какви маратонки й предлагаш ти... Joy Ах тези малки,сладки чудаци,как ни рисуват живота с пъстри боички.
Аз сега ще ставам вече,но не си мислете,че с това ще се разминете. Mr. Green Следобяда пак ще ви нахлуя на седянката,ще ви показвам снимки,ще се фукам и така.Трайте ме някак си,който пък не може-да ме прескача.Аз не съм виновна,че си нямам в реалния живот познати многодетни,тъй че тук ще стоварам баластрата,както беше казала една персона,дето напоследък хич я няма да се мерне. smile3514 Къде си Пешиииииииии?! Нали нещо щеше да насъскваш кучета срещу мен,ама си размислила,щот съм много добричка и съм ти миличка,нали?   bouquet-Това е за Дивна...
Усмихнат и слънчев ден на всички ви. Hug

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 08:47 от пепел_от_рози

# 137
  • Кьолн
Честит празник мили мами! Пепел от рози, нали знаеш кой каквото няма. И на мен ми е писнало морето. Харесвам много планината. Да обхванала ме е е една депресия, че не знам кога ще ме пусне. нищо не ми се прави. Не се притеснявай за хигиената. И при мен е така. Все чистя а като погледна мръсно. маминкаваня, беше ми много забавно да те чета. Аз като нямам свекърва вече и ми липсва. Няма с кого да се скарам, да живна. А и кой да ми помогне. Дидка, с удоволствие ще ти дойда на гости само четата да порасне малко.Ще ти донеса прясна рибка. много са ти работни момчетата, да са живи и здрави! Пепелче ,въх не ме бии. Но и на теб ще ти дойда на гости.  Laughing Ох, трябва да гладя. Ако мога ще пиша по- късно.

# 138
Сега погледнах първата ни страничка и се засрамих. Embarassed Embarassed Embarassed
На 22 Даниел – на Maminka и Биляна - на Наслуки са били рожденици! Зло да ви забрави момичета,и вашите съкровища също!Да са ви здрави, щастливи и да ви радват!Да ви дават непрекъснато поводи за гордост! bdbaloni

Ето ви и малко снимки от нашия абитуриент.
цък цък цък цък цък цък цък цък цък цък цък цък

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 19:25 от пепел_от_рози

# 139
Мамо Цоци, Лиле, как сте? При вас май най-силно се е усутило земетресението...
Нали не сте се уплашили много?
Цоци, надявам се бебчето ад не е усетило люлеенето на земята!
Лиле, благодаря ти много за поздравите, както и за ЛС-тата  bouquet
Аз пак нямам време, понеже отново имам  спешен проект.

Ще гледам скоро да се отчета със снимков материал.

# 140
  • Sofia, Bulgaria
Привет мамчета  Hug Благодаря на всички който ме светнаха за ЕГН-то тук и на лични   bouquet Още сдъвквам информацията защо 4 е 2000 ? защо не е 2 примерно ма вече не е важно . Зъба ми спадна тамън на време за погачата  Peace Не че сега станах по красива ма пак е нещо !  hahaha Утре в 9.30 сме с бебка на църква и след това ще пусна снимки от двете събития за някой любопитен ако има такъв (аз лично за снимки умирам ) Wink Уморена съм до смърт и отивам да се опъна за малко ако мога изобщо , че това земетресение и ме хвана параноята ( много ме е страх и децата побърквам ) , а в 2 трябва да ида да си прибера мъжлето че отиде да помага на приятел нещо а беше пил и е без кола та да дремна малко .Утре ще ви пиша  Heart Eyes
Бърборанке   Hug дано дечицата вече са здравички  Heart Eyes много ви мисля
сладки сънища на всички

# 141
Къде си Пешиииииииии?! Нали нещо щеше да насъскваш кучета срещу мен,ама си размислила,щот съм много добричка и съм ти миличка,нали?   bouquet-

Ами ... зареяна съм в света на духовното... търся отговорите на някои въпроси... дали не можеш да помогнеш newsm78....
Да, добричка и сладка като пепелянка! Като си помисля, каква змия съм хранила в пазвата си - и то с извора на блестящия ми ум и с татарски кюфтета....  ignore2

# 142
Девойки,не съм писала тези дни,защото "паднах" е дупка .....малките са болни.....МАрия вдига едни температури .....и съм вкисната....уморена....

# 143
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Татянка, много съжалявам мила! Дано дечицата оздравяват бързо! Знам по себе си ,че щом децата ми са болни съм болна и аз. Изпращам ти моята позитивна енергия! Мамо Цоци къде си? Липсваш ми. И ти пепел от рози! И другите мами? Много работите! Още щях да пиша ,но бебчо се разплака...Хайде до после!

# 144
Ами ... зареяна съм в света на духовното... търся отговорите на някои въпроси... дали не можеш да помогнеш newsm78....
Да, добричка и сладка като пепелянка! Като си помисля, каква змия съм хранила в пазвата си - и то с извора на блестящия ми ум и с татарски кюфтета....  ignore2
Мда...отговорите на твоите въпроси ще си ги намериш в твоето духовно, няма как да ти помогна за това.Не бих се нагърбила с тази тежка задача,защото умът ми/признавам си най-чистосърдечно/ не е блестящ като твоя.Точно заради това не си позволявам да правя характеристики и да давам определения подобни на твоите.Ще си замълча,ще изсъскам безобидно и ще си тръгна от тук-сита.Все пак ми се ще да ти благодаря още веднъж, че ме покани на тази трапеза.Не смятам да уточнявам какво съм сервирала на другите и какво съм яла и пила от тях-това пак не е по силите ми.А пък и смея да твърдя, че не съм дребнава и не задълбавам в детайли много.
Няма начин да продължа да пиша тук след твоето игнориране,ще го приема спокойно и ще се сетя за една поговорка:Канят ли те- сядай,гонят ли те-бягай!
И без друго напоследък се усещам, че прекарвам твърде дълго време във форума и лишавам близките си хора от моето реално присъствие,а от виртуалното ми такова много файда нЕма.Това си е мое мнение и не ангажирам никого с него.
С най-добри чувства ви казвам-Останете си със здраве и не се впрягайте излишно в неща, които минават за опаковката на живота, по-важно е съдържанието му.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 11:55 от пепел_от_рози

# 145
Здравейте, сладурки!   bouquet

Отдавна не съм ви посещавала, дори не съм се зачитала, но днес видях нещо обезпокоително...

Има ли нова конфронтация на хоризонта newsm78 Това не е добре, ако е така...

# 146
Че съм проста, проста съм, но да си попитам в прав текст: това шегички ли са или се караме? Тук? В нашата тема? А? А? А?

Тъкмо се бях настроила да се хваля с абитуриент, но се разстроих. Само аз ще си знам колко красив и неотразим е бил.  Crossing Arms

# 147
  • Не съм от тук и съм за малко
Тъкмо се бях настроила да се хваля с абитуриент, но се разстроих. Само аз ще си знам колко красив и неотразим е бил.  Crossing Arms

Кажи, кажи за абитуриента, че няма да спим спокойно.  Laughing   А може и снимчици да пуснеш.   Hug

# 148
И аз като Кабо гледам и не вярвам! Naughty
Не искам да се бъркам, но остава горчив вкус в устата.
Ние прекарахме прекраасен уикенд с форумски майки - за разведряване на атмосферата. Беше и една от нашия отбор - Сбъдваща мечти.
http://debelanata69.multiply.com/photos/album/97

Кабо, похвали се! Hug Praynig

# 149
  • Варна
Абитуриееееент! Моля те, Кабо, моля те!  Praynig  Wink

Общи условия

Активация на акаунт