Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 600
  • 493
  •   1
Отговори
# 15
Ee, за малко не успях да се класирам на първа страницааааааа... язък :d

tqna,  за пореден път ме радваш страшно много!  Embarassed Кантарът не ме изненада неприятно (слава Богу) и се чувствам доста добре - от както съм в 3-та фаза тренировките са ми много по-приятни и леки, а и не знам дали си внушавам, но си мисля че са и по-ефективни  newsm78 ... вече мога да се похваля с що-горе оформен трицепс - в смисъл вижда се без да го стягам допълнително... ей че кеффф е  Sunglasses ...
За идната седмица си пожелавам синдрома на ГГ3-то да ме пропусне, че много поводи, много нещо - тази седмица е изпращането на сестра ми в училище, после бал, после бал с роднини...   радвам се, сякаш аз съм на нейно място!!!  Blush

От мен лека нощ на всички!!!  Hug

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 00:53 от chernokoska

# 16
На вниманието на живеещите у немско

http://www.hansano.de/produktdetail.php?produkt=stichfesterhansanobulgariajoghurt

Аз отдавна купувам кисело мляко само от тази марка- има вкуса и консистенцията на нашето мляко още като го продаваха в стъклени бурканчета  love001
...дано не прозвуча като реклама...

# 17
еее втора страница  Party толкова време чакалях новата тема  Crazy
Хубава вечер на всички от мен   bouquet МНого минуси  smile3535

# 18
  • София
Здравейте,
Едва ви прочетох  Crazy Започвам по ред:
Шуши - Кураж и сила, мила  Hug друго няма смисъл да ти пиша, надали нещо ще те успокои.
Видях снимки - Мимии, Еспер, Краси ТВ - страхотна промяна, браво момичета   bouquet   bouquet   bouquet
Чернокоска - дано те подмине ГГЗ-то, много се радвам, че сесията върви добре, успех на следващите.
На всички с поводи - честито   bouquet
При мен нищо ново от към килограми - задържам, днес ми е втори ден на П. Но пък смених противогаза  hahaha hahaha hahaha Вече не съм в отбора на блондинките Crazy Веднага давам снимков материал - последните две снимки от албума Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353744
паролата е 1983
Надявам се скоро да ви се  покажа и на софийска среща на живо.
Лека нощ   bouquet

# 19
лелее  докато разбера че има нова тема и вие вече две страничке сте изписали
 Hug

# 20
 Лека нощ на всички!
Бижу, къде зачезна...Викам те....

# 21
  • Bulgaria
хоп и аз веднъж да уцеля първите странички smile3533

# 22
  • София :(
     Добро утро  Hug
  Ама много сте бързи, бре! Да изпишете две страници докато аз се наспя  ooooh!
  Нека ви подкрепя тогава с една закуска  Grinning

Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден, и спорна нова седмица  Hug

# 23
  • до Бургас
happysmile-Страхотна си, толкова усмихната и лъчезарна Hug Hug
mimensita -Благодаря за кафенцето и закуска Hug  bouquet
Вещи-Благодаря за темичка, супер си. Кога успяваш всичко? Hug  bouquet

# 24
Добро утро и от мен!  Hug
Преди време някои от вас искаха да ме видят с новите дънчици... Ще опитам да дам линк по-късно. Отворена съм за критики.  Blush Simple Smile
Желая прекрасна седмица!

# 25
Добро утро сладички
При мен нищо ново не мога да вида тази  8--осмица и това си е мразя се    Whistling ooooh! Whistling
Лек ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet
Вещи-Благодаря за темичка, супер си.
mimensita -Благодаря за кафенцето
Видях снимки - Мимии, Еспер, Краси ТВ -   браво момичета
ФИЛЮДКА ---много Hug Hug Hug
Gardenia за теб и сладичката Надя Hug Hug Hug Hug

Мирка защо те няма мила липсваш ми Hug Hug Hug
чочосан и теб те няма и нарциса и много стари муцки защо не пишета милички много е тъпо без вас  Cry Confused Confused Confused Confused Confused
mihi69, amadis (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Деър Hug Hug Hug Hug Hug

# 26
 Мише,наборче първо добро утро Hug
Кви са тия приказки newsm78 за да отслабваш трябва да се обичаш и да си повярваш Hug
Аз отдавна те чета и се чудя,защо не ти се получава newsm78.Може би някъде бъркаш.Казвай,ако имаш чуденки ще се опитаме да помагаме Hug

# 27
Добро утро мацки Hug Hug Hug

# 28
Среща в Русе на 31.05.2009 г., неделя, от 12 ч. в бистро "Крушата.
Потвърждавайте присъствие на ЛС при Зорита и при мен.

Заведението се намира в центъра, след края на улица Борисова се завива надясно и оттам са стотина метра. Като се уточни кой ще идва, ще измислим как да го намерите, никой да не се тревожи, че ще го оставим да се изгуби в нашия хубав град Wink
Вещи, благодаря, много хубава тема, така добре се грижиш за нас  newsm51
mimensita, благодарности и на теб, чудесна закуска  smile3525
Искам да благодаря на всички, които ме поздравиха за месечинката, с вас се успява лесно.
pink85, nartsisa, tonnny_bg, zorita, ФИЛЮДКАHug Hug Hug Hug
mihi69, недей така. На мен едно птиченце ми каза, че ти си едно чудесно слънчево създание, че излъчваш топлота. Такъв човек заслужава ли да бъде мразен, било от себе си или от други? Категорично не! Знаеш ли колко хора тук те обичат и са с теб сега? Ще успееш, вярвам го, но повярвай го и ти. И наистина, кажи повечко за режима си, може пък да открием разковничето.
RADAA, постигнала си чудесни резултати, от сърце ти желая да удържиш прасето и да не ги опропастяваш. Пиши по-често, помага.
happysmile, чак се връщах да оглеждам наново, да се уверя, че на всички снимки е едно и също момиче. Какво си направила ти? Браво на теб!  #Shocked
Искам да споделя с вас, че айнурчето  Hug ми пусна мухата, като спомена за домашни млечни продукти (сирене и кашкавал) и мисля да опитам. Направих си вече малко сирене, от козе мляко, първо го обезмаслих до смърт, после си го приготвих и вчера на обяд хапнах малко от него, сигурно 30-40 г. Признавам, че  малко ме е страх, но засега поне плюс няма, даже пак съм си паднала под линийката. Ще се наблюдавам и ще ви кажа какъв ще е ефектът, знам, че много малко от вас имат възможност за подобно нещо, но при качеството на храните по магазините изглежда си струва тази възможност да се използва. Само да вметна, че като си пиша менюто, няма да ги споменавам тия продукти, ще пиша извара, не защото искам да ви заблуждавам, а за да не дразня постоянно, а и за да не питат новите какво е туй режимно сирене и кашкавал и откъде да си ги купят. Пък и нали наистина продължавам да си ползвам и извара  Wink
Менюто ми за днес (4 ден П):
закуска - трици с прясно мляко и канела
обяд - омлет с извара и магданоз
следобедна закуска - скумрия на тиган
вечеря - кремсупа от пилешки дробчета

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 14:07 от miss Marple

# 29
При мен нищо ново...

И аз те следя и се чудя при твоята стриктност. Все някога нещата ще се мръднат, убедена съм, но... Наистина, споделяй повече. Ще помагаме, колкото можем.  Hug

Ето една снимчица...

http://picasaweb.google.com/daring.rain/SamothraceFengari#5335232488485491266

Общи условия

Активация на акаунт