Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 589
  • 493
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от мен!
От днес съм с вас.Стискайте палци!

# 31
Ха, добро утро и от мен  Hug
Мис Марпъл, имаш мнооого голям напредък  Hug, продължавай смело  Grinning
Зоритке, ако мернеш книгата, свиркай и на мен  Laughing
Гардения, Зоритке, чакаме снимки довечера  Heart Eyes
Хепи смайл Hug, готин противогаз  Laughing

# 32
  • при моите деца .....
Привет!
Да намина да поздравя най-приятната компания (само да няма питане за сирене и кашкавал  Grinning)!
Аз си карам четвърта, но като три свободни дни и хранене като във втора ПЗ - 3 дни и протеинов четвъртък.
Специални  Hug за Шуши, като й пожелавам успех, кураж и сбъдване на мечтата й. Пожелавам успех и на другите момичета с подобна мечта.
Да се оплача - детенце е с Варицела, но я кара много тежко  Sad
Хубав ден!!!!

# 33
Боби здравей Hug
Стана ми интересно,но нещо недоразбрах newsm78 Laughing
Би ли разказала за четвъртата си фаза и как се движат килограмите ти Praynig
Благодаря!

# 34
Ха добро утро...
Днес ми е трети (от 5)на П,и не съм се качвала още на кантара...ама май още нямам свалено #Cussing out.Добре бе хора,nравих ударната 7 дни,и само кило и половина...после си изкарах 5 пз,и сега трети П и нищо още....дали защото не са много килата за сваляне,ще падне зор....или???63,3 съм...искам нещо като 58-59(по Дюкан 56 newsm78)

# 35
добро утро в новата темичка Hug
пожелавам ви успешна седмица с много минусчета
аз продължавам да съм 67 и не мърдам надолу newsm78 от днес пак съм на 5П че да видим

# 36
Абе да питам аз...има ли ограничение за подсладителите?Да не би да прекалявам с тях. newsm78

# 37
  • Разград
Здравейте и от мен!  Hug
Много хубави снимки видях на страхотни дюканки - браво!  smile3501
скарлет 98, добре дошла, мила и успех!   bouquet
megan79, я сподели какво хапваш и вода пиеш ли? И по-старшите мацки ще те посъветват нещо! Споделяй и не се отчайвай!   Peace
mihi69, само продължавай да си режимна и трябва да минеш на 8-цата, то и аз с 6-цата имам малко проблем, но се надявам че няма да е за дълго!   bouquet
Аз днес отново съм точна 70кг., тоест повече от вчера с 0.300кг., въпреки че съм строго режимна и вчера закусих трици с мляко, обядвах пилешки пържолки и вечерях салата от две сварени яйца с извара и кисело мляко - Култура и пиле "Фантазия"!
Обаче аз май малко ям, само по три пъти, но с малката не мога повече!  newsm78
Хайде, пожелавам ви днес много минусчета!  Heart Eyes

# 38
Ха добро утро...
Днес ми е трети (от 5)на П,и не съм се качвала още на кантара...ама май още нямам свалено #Cussing out.Добре бе хора,nравих ударната 7 дни,и само кило и половина...после си изкарах 5 пз,и сега трети П и нищо още....дали защото не са много килата за сваляне,ще падне зор....или???63,3 съм...искам нещо като 58-59(по Дюкан 56 newsm78)
Ти си луда,как ще правиш ударна 7 дена  #Cussing out не четете ли бе хора,нестига че имаш малко кила за сваляне ами и 7 дена........ Shocked
Айнур-може ли линк към рецептите ти за домашно кис .мляко ,че не ги откривам.  Hug

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 12:33 от Мимииии

# 39
Добрутру и от мен.Да се запиша и отивам да чета старата тема,че за два дни май много съм пропуснала. newsm78 Hug Hug Hug

# 40
Айнур-може ли линк към рецептите ти за домашно кис .млако ,че не ги откривам.  Hug
Крема сирене

Обаче тъй като кашкавала не го откривам в блога, ще напиша тук рецептата

Кашкавал

Обезмаслява се хууууубаво 5 л. прясно мляко. След това отново се слага на огъня, като започне да ври, се слага 1 пак. лимонена киселина (лимонтозу). Прибавя се и 5 с.л. сол. Виждаме как се пресича. Веднага го изсипваме в тензух, завързваме или направо само завъртаме отвора и притискаме с нещо доста тежко, да може да изтече течноста и да остане накрая само кашкавала (майка има направо калъп). Готов е когато е почти втвърден. Маха се от тензуха, слага се в торбичка и в хладилника да се постегне още.

# 41
  • Стара Загора
Само да се запиша и аз. Нямам време да ви чета, но ще наваксвам с времето. Хубав и отслабващ ден на всички!

# 42
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте и от мен!
При мен нищо ново! Днес вече съм на кг. от линийката, след като 5 дни кантара ходи нагоре надолу и ми образува нерви!
Режимна съм, от днес съм на ПЗ. От два дни имам малко проблеми с дюканската храна. Гади ми се като си помисля за нея... Ям но с големи усилия и по малко. ОСвен това се чувствам разбита. Уморявам се много лесно и всяко действие изисква огромни усилия от моя страна. За последните три дни съм спала поне по 16 часа на денонощие. Незнам на какво се дължи всичко това но е крайно неприятно. Надявам се ПЗ дните да ме освежат малко че иначе се очертава проблем.  Tired
Оплаках се.
Сега ви желая лек ден и спорна седмица!  Hug Hug Hug

# 43
Добро утро и от мен
Вещи, благодаря за темичката и труда който полагаш за нас
Михенце,тук съм,чета ви,но не пиша защото няма какво да кажа.Върнах се във втора заради мъжа ми.Той сваля с бързи темпове/за три месеца 17 кг,а аз за същото време 1.5кг/.Откакто не съм на работа ме е обхванал такъв тотален мързел и апатия,че с усилие върша дори домакинската си работа.А ти не се ядосваи за килограмите.   Няма начин да не тръгнат надолу.Един съвет от мен.Провери щитовидната си жлеза.Много често тя е причината да се отслабва трудно.  love001  kiss kiss
Янич Hug Hug Hug
ФЕЛЮДКА ,как си?Оздравя ли? Hug Hug
Викито, защо не се обади?идва ли във Велинград
Не мога да изпиша всички любими муцунки/няма да ми стигне темата и Вещи ще ме убие/Затова на всички много Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001

# 44
Добро утро! Hug Hug

Кантарев ни мъ люби днес,лоша работа,имам плюс,за пръв път си позволих пуканки вчера като нишестена храна,и се чудя дали е от тях,някой има ли наблюдение?Кажете ако съм сгрешила!

Шуши,мила,съчувствам ти,случи ми се преди около 2 години,знам каква е болката,бъди силна,и не се отказвайте! Hug Hug Hug

Хубава седмица пожелавам на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт