Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 554
  • 493
  •   1
Отговори
# 180
Ами при повече от 5-6 дена само се тормози организма.Целта на ударната фаза е да подбуди метаболизма,а не да се ...А като минеш ПЗ вече зареждаш организма с мнерали и витамини вече и не се тормози.... Hug Hug Hug

Ами аз това кило и половина от ударната го махнах на 7-мия ден Shocked.Просто се заинатих,че ако не видя резултат ,ще карам десятка   Tired

# 181
Незнам - не съм спазвала никаква диета скоро,може би друг е проблема.Ще видим за сега оставам .До сега гледах снимките ,които сте публикували -страхотни резултати.Човек не може да остане безразличен.Давайте все така!!! А пък аз ще гледам от вас.

# 182
Аз намерих ей сега във Фантастико Exquiza Moosse пише че има извара, йогурт от обезмасено мляко подсладители, но и захар. Зех едно да го видя и се оказа че на дъното има плодово желе, и преполагам че в него е захарта, и си хапнах кремчето без желото и е невероятно  Heart Eyes

# 183
Много ми е смотано и подтиснато и незнам защо. newsm78
Сега се мъча да си настроя организма на по-малко храна и като огладнея навън ,незнам какво да си вземам в заведенията и по колко най-вече. newsm78Уф,добре ми беше във втора ,сега с таз трета само се тормозя за всяка хапка. #Crazy
Какво да правя? ooooh!

# 184
Здравейте първи ден мина - днес наблегнах на яицата и изварата но от утре го почвам и месото! Исках да питам занимавате ли се с някакъв вид спорт че като гледам по снимките направо #Shocked-това само от диетата ли е .  Аз след като качих толкова ми се появиха много гадни паласки/наред с другите тлъстинки/ и не знам дали ще мога да ги махна само с режим - при вас как е? Иначе имам карта за фитнес но не съм много редовна понеже от тренировки започва да ме боли кракът.Друго в метро има една кйма пише 100% телешко от нея може ли ?
 П.П Писането добре ми действа някяк си се нахъсвам  Joy Joy Joy

# 185
А,добре дошли newsm47
 Така добре си похортувахме днес,Петинка нещо се беше спекла заради работата си,та не успяхме да видим подобаващо,но с Гардениа"с фемили се запознахме по-подобаващо.Малката Надя е фурийка,не ще Хипп пюре,а пицата /която беше на косъм от моята страна да бъде наръфана/ на баща си.Човекът ни изтърпя с всички режимни и не толкова приказки.Гардения си е готина и на живо,както подозирах от снимката и ще имаме поправка скоро.С кеф. 1dating
Мастър,не си само ти кунки в гъзунки,аз през два дни съм така,тааааа не съ ври у  "А"  група "ръцете ми пречат" smile3533.И с тоз миш-маш,не знам де ще излезе перушина...Липсваш ми душо дюканска,днес говорихме за теб с Гарденийката...
Връщам се от маникюр сега,ама само тъй му викали.....тая по-некадърна от мен,и лакът ми е все едно съм бъркала в детско гърне,абе.....
Деър,Хеписмай,Пепена,браво момичета,снимайте се винаги щом можете Hug

Точееее,благодаря за вниманието,пък и аз си поисках снимките,нали???Обичам хубавите неща,причислявам жените към тях,хубавото си е хубаво,пък и като е от нашето,още по-добре  bombs,не тЪ свалям още ейййй..... smile3503
Весито,Филюдка,честито годинясване с режима,Вие моля сте ми пример jump
Росчо,уби го туй пиле бре,смъкна му кожата ,а тя и без туй не е режимна.... newsm57
Музичка,ще си купя книгата,защо ще ти обясня лУично по Скайпа.
Стелкс,хвърли в оркестъра сите женоря от форума ,а обясни по-добре симптоматиката ... newsm03
Пинки,ни мъ карай са червя на мойте години Embarassed,хората кой знай кво ще помислят  Grinning,нали все пиша ,че си се харесвам newsm08

Моето уважение към новодошлите,но давайте малко инфо за себе си ,сложете линийки,за да знаем за какво иде реч,а не .....ами имам да свалям доста.Думата "доста" е  разтегливо понятие във времето и пространството,а за килограми е направо относително.За един  "доста " са 5 кг.,за друг - 50кг.
Както вече съм писала,моето мнение /а и на повечето ветерани тук/ е ,че под 8-10кг. не е редно да се използва този режим.Дюкан сам е казал - за дебели хора.Да,споменава и от хорски срам дамите,искащи да се пуснат по бански на плажа.Затова с по-малкото килограми за сваляне ревете,че нищо не става или задържате.В този аспект,човекът е работил и има фундаментални наблюдения с дебелите хора.Акцентира навсякъде в книгата точно това,отразявайки съвременния начин на живот.При желание веднага пускам цитати от книгата. smile3530
Вкарайте си малко спорт,по-лека храница и сте готови.
Тони бг,Пз винаги можеш да си вземеш.

Не мой бъди,турнах си уФсете сама.....Татянкаааа,Дорче,Мирка....елате да видите,смотаното са справи,хъх...........

wavey Дари,Таняманя,Ани,видях виииии

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 20:50 от zorita

# 186
Момичета, вярно ли е това, че при протеинов режим се променят хормоните?
Аз искам да забременявам скоро, да не се увредя с толкоз месища?  Rolling Eyes
Ако забременееш скоро ще родиш момче(тези месарите).Ако минеш на млечна диета вероятността да е момиче е 90%.попитай гинеколога си дали знае нещо по въпроса. ThinkingМоят ми развиваше разни теории. Joy

# 187
Tука съм  Михи69  Hug ама няма време за писане едвам изчитам написаното през деня  newsm78 Мис Матпъл  Hug вс. е ОК,трябва почесто да правим кафепиене .Шуши  Hug Весито5  Hug Дени17  Hug Сани3  Hug  всичко най-прекрасно ви желая.Чочосан  Hug не те забравям да знаеш .Аз съм последен ден ПЗ и +- 100,200 все нагоре-надолу,но доволна съм засега

# 188
ФЕЛЮДКА И ВЕСИТО 5,честита ви дюканска годишнина.
Веси, тъи като пиша рядко искам да ти кажа,че много се радвам,че здравословният ти проблем премина и ти си добре.Успех във въстановяването.
Шушинка ,къде си миличка?Пиши по често.Липсват ми постовете ти
А някой знае ли нещо за Цоци.Тя се изгуби съвсем
Зоритка,Петинка и Гардения изглеждате прекрасно момичета.Но малката сладурана е най прекрасна от всички.
Нарциса Hug Hug Hug Hug Hug

# 189
   Юни,Нарциса,Зорита,Чочосан- БЛАГОДАРЯ!!!Амиии,въстановяването минава доста добре.От 3-4 дни съм само с 1 патерица,но започвам и нея да забравям newsm78На 25.05.съм на преглед в София и се надявам всичко да е ОК!

# 190
Зори донякъде може и да си права..ама за мен това което съм сега си е дебелота(айде ОК закръгленост).Винаги съм била слаба..дори преди както си бях 53-54..а съм вдигнела 1 килце,то се започваше японско чудо,трици в кисело мляко Shocked #Crazy...и т.н.Винаги съм дърjала на фигурата си(сега вече и на фигурата и на здравето Mr. Green,ама това е друга тема),и за мен тези ми излишни кила са ми трън...ама огромен трън в  Sick ....Бях пробвала японската преди 2 месеца,нищо за 6 дена Tired.Отделно с месеци не съм слагала картофи или някви кексове и хляб в устата си(верно сладолед и шоколад Laughing,ама не пък чак толкоз много бре)И към този режим дори бях доста скептична,та и затова ударно 7 дена ooooh!...НО,виждам че действа и дава добри резултати засега...та не виждам защо да не става за дами с по някое и друго кило в излишък. Wink Peace
Абе ще си продължа още месец(каквото падне,падне Whistling),и влизам в трета.
А иначе забравих да добавя ,че и 2-3 пъти седмично бягам,и веднъж аквастеп.....та пак бях закилила здраво... #Cussing out

# 191
кажете за линийката как да си сложа такава Praynig

# 192
valenti 07 , не се отчайвай, бъди стриктна в режима и ще  видиш как неусетно ще падат килца.
dini74, в книгата си Дюкан не препоръчва спорт през І и ІІ фаза, а в ІІІ вече може, но аз макар да съм във ІІ фаза всяка вечер ходя да карам колело на стадиона и се чувствам много добре.А за каймата е хубаво да си купиш парче месо и пред теб да ти го смелят, че тази пакетираната е много съмнителна/ има разни работи вътре/
Лека вечер на всички!   bouquet

# 193
Лека минусова нощ  Peace

# 194
Народните или който и да е вид танци еднократно за седмицата дали спадат в спорта, какво ще кажете? Аз тъкмо съм се ентусиазирала как ще започна да ходя 2-3 пъти седмично на танци, че друг вид спорт не ми е позволен и Cveti_T   alert ми отвори очите newsm56 Май да си остана с еднократното седмично посещение?

Общи условия

Активация на акаунт