Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 553
  • 493
  •   1
Отговори
# 195
Исках да питам занимавате ли се с някакъв вид спорт че като гледам по снимките направо #Shocked-това само от диетата ли е .  Аз след като качих толкова ми се появиха много гадни паласки/наред с другите тлъстинки/ и не знам дали ще мога да ги махна само с режим - при вас как е?
Дини74, при мен паласките се стопиха и вече нищо не ми стърчи от панталоните и имам талия единствено благодарение на режима. Много ме мързи да спортувам, а и нямам никакво време за това. Идеален ми е Дюкан за това.
Ето и няколко снимки от събота.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1900976&l=c89cb2f78a&id=716616333
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1900769&l=bf948237a6&id=716616333
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1900768&l=761fe9d4cc&id=716616333
 и една от миналото лято
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1908011&l=31212a8ccd&id=716616333

Хеписмайл, честит нов цвят и визия! Много ти отива! Да си все така усмихната Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 22:05 от ВИКИТО

# 196
Здравейте,момичета  Simple Smile
И аз на тази диета,ама да питам някой неща,че ми е малко притеснено.Имам нередовен цикъл цял живот и се притеснявам да не липсва като я почнах.Почнах я,като стана ясно ,че и този месец ще закъснее,ама не ми се чакаше"щот кога ша е това"
За 6 дни 2,5 Sad
Та питането ми е има ли и такива като мен,ако има някой ,който е с моя проблем нека каже дали му се отразява лошо,бавно сваляне или още по големи закъснения

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 22:17 от dani_venal

# 197
  • София
Ха добра вечер!
Вредих се и аз за малко уж, ама пуста краста ... докато не ви изчетох, не спрях! Hug Hug
Първо да честитя на моите големи любови годинката :
Весито5  Hug Hug Hug Жалко, че от 22 до 31 май няма да съм в БГ, та да те видя като идваш на 25-ти протичала вече без патерици, ни бастуни!
Филюдченце Hug Hug Hug Честито ти годинка! Да тръгнеш надолу като в началото ти желая, и да знайш че тЪ слИдА от днес нататък! Айде спирай с тия ангини мангини и се зимай у ръце.
Мастерче  Hug Hug Hug браво, че днес си комитет по посрещането, ама много радушно ... я го давай по-строго, та да влизат У правия път веднЪг, а не да споделят, че яли сладоледи ...
Марчелка  Hug кликни върху линийката на някоя от нас, чиято линийка ти харесва и следвай инструкциите за да си я направиш, после ти излиза един код, който трябва да копираш в подписа си ... и готово!
Зоритка Hug Hug все по-руса и убава ставаш ПУ ПУ
Гардения  Hug Hug умирам за твоето Наде, да знаеш!!! Ма и мамата много ме кефи!

Няма да изброявам всички дето ги гушкам, щото Вещи ще ме цапардоса с нЕкой тиган, но все пак : Кри, Дари68, Слабе, Татитттттт, Мименсита, Майлс, Мирка, Светлат, Сажитариус, Ниала, Нелсънчето, Музичка, Михи69, Шуши, Тан4ето, Чочосан, Таняманя, Тони бг, Тонито27, Тяна ..... Тунинга, Борис, бреееей ... спирам, пропускам много хора ма другия път Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много ми беше крив денят и на мен, +400 гр. съм днес, при все че организирах всенародни тържества в къщи по повод юбилея на свекърва ми, и не близнах нищо нережимно ... поне да се бях наплюскала ... ама нейсе... Вероятно още се колебае пустия организъм кво става и дали е в трета и трайно си държи едно килце нагоре... Добре, че поне не са повече ... ще го преживея...

От утре почвам едни обиколки и страната и вероятно няма да мога да ви чета, ни пиша ... но да знаете, че като се върна ще ви проверявам ... така че УМНАТА!

# 198
Lucielove001

Аз четох конско на щерката и направо корема ми е на топка. Confused То не стига че не мога да си намеря място ами и отстрани дразнители .Тя ме ядосва,ремонта на наш гръб и помощ отникъде,а отпуската свършва и незнам как ще се справим.То Многоръкия Шива да бях не бих се справила. Crossing Arms

# 199

Напоследък имам чувство че съм попаднал на манекенски парад.  Crazy Кви са тия снимки, какво е това чудо бе... Аз съм тук да си карам спокойно диетата а вие ще ми докарате сърдечни проблеми. Разтуптява ми се сърцето като гледам такива красавици из тоя форум... НаТочица бедъра, сега пък Викито.... ааааа...  Crossing Arms
Викито - не можах да разбера - ти омъжена ли беше  Mr. Green

# 200
Напоследък имам чувство че съм попаднал на манекенски парад.  Crazy Кви са тия снимки, какво е това чудо бе... Аз съм тук да си карам спокойно диетата а вие ще ми докарате сърдечни проблеми. Разтуптява ми се сърцето като гледам такива красавици из тоя форум... НаТочица бедъра, сега пък Викито.... ааааа...  Crossing Arms
Викито - не можах да разбера - ти омъжена ли беше  Mr. Green
Борис, това за манекенския парад го приемам като комплимент Simple Smile , ама за съжаление не може да се каже същото за снимката от "преди". Режимност му е майката и после всички ще се хвалят с хубави снимчици Simple Smile 
И да мома съм още хахаха, ама ти май беше женен Simple Smile .

# 201

Точееее,благодаря за вниманието,пък и аз си поисках снимките,нали???Обичам хубавите неща,причислявам жените към тях,хубавото си е хубаво,пък и като е от нашето,още по-добре  bombs,не тЪ свалям още ейййй..... smile3503

Аааа виж тук за Точица няма да се разберем... За нея съм готов да направя 10 дни на само на П макар че мразя месото Simple Smile
Какво не я сваляш - ти направо директно си я сваляш чак аз се изчервих от срам Simple Smile Я да се намърдам аз между двете ви Simple Smile

# 202

И да мома съм още хахаха, ама ти май беше женен Simple Smile .

Вярно женен съм ама да не е минал валяк отгоре ми ... Аз така си питам по принцип за всеки случай  Mr. Green И аз като Зорита да кажа - не те свалям  Mr. Green

# 203
  • София, Лагера
Момичета, вярно ли е това, че при протеинов режим се променят хормоните?
Аз искам да забременявам скоро, да не се увредя с толкоз месища?  Rolling Eyes
Ако забременееш скоро ще родиш момче(тези месарите).Ако минеш на млечна диета вероятността да е момиче е 90%.попитай гинеколога си дали знае нещо по въпроса. ThinkingМоят ми развиваше разни теории. Joy
Значи да мисля бързо! Така ми е мерак за 2 момичета, ама ако и второто е момче, ще има да ги караааам до.. горкия ми мъж! Mr. Green
А сериозно, дали диетата може да ми повлияе на забременяването!  Rolling Eyes

# 204
  • София :(
   Въх, ама големи сте фурии, четох, четох и пак половината го минах по диагонал  Embarassed Та да си знаете - ако пропускам някого за нещо не е лично  Hug
   Най-първо, честита Дюканска годишнина на vesito5 и ФИЛЮДКА
   ФИЛЮДКА, много ми се иска да съм в Русе на 31.05, но ще се наложи да бракуваме точно тогава едни сладури  Laughing. Но ми се струва, че беше споменала, че после ще минеш и през София... Rolling Eyes
   Деър, много добре изглеждаш, но аз се влюбих във возилото  Embarassed
   *Боби*, бързо да се оправя детенце  Hug Praynig
   mmmStelxen, и аз като TheNMaster и Dorchester те пращам за тестче  Wink  fingerscrossed
   bluelady D, честита месечинка и не се ядосвай - отрицателните емоции влияят зле на отслабването  Peace
   Точица, ти си си станала същинска точица, още малко и ще изчезнеш  yes
   PePeNa, супер си  thumbsup
   ВИКИТО, щях да те пропусна, за мой срам  Embarassed. Страхотна мацка си  Hug
   LucieHug, ще липсваш.
   На всички нови попълнения  welcome  и умната  Naughty
   Нареждайте се по списък да ви нагушкам и нацелувам  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Сега вече, след този пъстър чаршаф, ви пожелавам приятна нощ и приказни сънища

# 205
Абе защо във всеки град си правят разни срещи по разни потайни места а в Ст. Загора още никой не е рекъл "Хайде на среща" Simple Smile Няма ли колежки от Стара Загора. Я да се преброим и ако сме най-малко двама - аз и още някой предлагам да направим Старозагорска среща. Пък и Стара Загора е почти по средата на България и е много удобно да се дойде и от други градове. Кво ще кажете Simple Smile

# 206
Весито5,Филюдка-честита годишнинка!!!!!
Без Вас този форум нямаше да е нашият форум!!!
Много здраве и късмет!!!!!
Hug Hug Hug Hug Hug

# 207
  • Бургас
Момичета, вярно ли е това, че при протеинов режим се променят хормоните?
Аз искам да забременявам скоро, да не се увредя с толкоз месища?  Rolling Eyes
Ако забременееш скоро ще родиш момче(тези месарите).Ако минеш на млечна диета вероятността да е момиче е 90%.попитай гинеколога си дали знае нещо по въпроса. ThinkingМоят ми развиваше разни теории. Joy
Значи да мисля бързо! Така ми е мерак за 2 момичета, ама ако и второто е момче, ще има да ги караааам до.. горкия ми мъж! Mr. Green
А сериозно, дали диетата може да ми повлияе на забременяването!  Rolling Eyes

Ми аз забременях точно когато бях на режима,дано и на теб да се случи
Само на бързо да пиша,че ми се спи много.Вече съм 66 кг,много съм щастлива.
Честита годишнина на Филюдка и Весито,моята годишнина е утре,но аз имах прекъсване за известно време.
Лека и спокойна вечер.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 23:16 от Mira 1919

# 208
Абе защо във всеки град си правят разни срещи по разни потайни места а в Ст. Загора още никой не е рекъл "Хайде на среща" Simple Smile Няма ли колежки от Стара Загора. Я да се преброим и ако сме най-малко двама - аз и още някой предлагам да направим Старозагорска среща. Пък и Стара Загора е почти по средата на България и е много удобно да се дойде и от други градове. Кво ще кажете Simple Smile
Че има ли старозагорци , аз не съм мярнала  newsm78 newsm78 newsm78

# 209
Че има ли старозагорци , аз не съм мярнала  newsm78 newsm78 newsm78
Имаааа,ама вие що се криете аааа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт