Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 551
  • 493
  •   1
Отговори
# 210
Че има ли старозагорци , аз не съм мярнала  newsm78 newsm78 newsm78

Пу, аз съм старозагорец Simple Smile

# 211
Имаааа,ама вие що се криете аааа Mr. Green
[/quote]до тук 3-ма  Grinning

# 212
Ха сега да видим успях ли с тая пуста линийка да му се не види Crazy

# 213
 Благодаря на всички момичета, които ми изпратиха пожеланията си към мен послучай първият ми рожден ден в режима - Пинк 85, Емили 7497, Гарденийка - страхотни куклари сте всички, а малката НАДИНКА е бомбонка сладка, Даня, Юни, Зоритка, Чочосан, Мименситка - да на 7 юни съм в София, напиши ми телефона си на лични, ЛУЧИЯ - приятелко любим - гуш, гуш, гуш, Рошле - блегодаря и на теб за хубавите пожелания,  Мира1919. Пожелавам на всички здраве и много успех с режима.
             ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ СЛАДУРАНИ И СЛАДУРКОВЦИ!

ФИЛЮДКА

# 214
  • Пловдив
Филюдка, Веси, честита ви годинка в режима! Да сте живи, здрави и никога повече да не се връщате нагоре по скалата на килограмите!   bouquet   bouquet   bouquet

# 215
Привет момичета приемате ли нови във вашите редове аз бях досега на безвъглехидратна диета и не съм съвсем недоволна но нещо се зазикли и не върви та реших да посменя малко не че е много по различна тази но каквото сабя покаже.Ще се радвам ако ми помагате в началото докато разбера как и какво. Висока сам 1,71 и сам 74,000кг.Целта ми е 65,000 мерси че ме изслушахте и успех на всички   bouquet

# 216
Ех, тази Зорита  Blush  Hug Ама тя Надя беше сукала предварително, ти нали не помисли, че я държа гладна да не дебелее?   hahaha                А пък тези новите ти уфсе мноо охранени   animal085
LucieBlush  Hug    Умната и ти по време на обиколката!
Тони, такава е душичка щерката, да я поздравиш от мен и бъди по-снизходителна  Hug
Викито, много си сладка  Hug пуканка режимна  Popcorn
Ноеми, имаме подклуб на забременяли и родили по време на режима (износили плода около режима), не съм чула да са се увредили  Peace И от какво да се увредят? - От чисто месо  newsm78 Че то това да не са пуканки, чипсове, шоколад...
Скоро ще се похвалиш с близнаци (момчета)  Party Носи се слух, че при никове започващи с М, се получава най-лесно забременяването.  Да не се чудиш защо някои момичета са си сложили две-три букви м пред никовете.
Борката като започваше, се притесняваше дали режима щял да му повлияе на половата активност, а сега само пита коя е омъжена  Mr. Green
А, ФилюдкаHug аз ти слагах снимките в другия албум, че ти нали нещо не ги виждаше, пък сега .... Радвам се, че си ги отворила, няма да ти пускам линк към snimka.bg

ЕДИТ: Lucie, така е - с мъжа и на работа и в къщи  Mr. Green Писнало му е на човека, ама моя търпи още  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 00:21 от Gardenia

# 217
  • София
Ех Гардения, колко ми се иска и аз на живо да те видяяяяяяя... Heart Eyes
Утре ще "дречкосвам" точно в твоя край - Севлиево, Габрово, Ловеч и Трявна... но трябва да посетя 7 фабрики и ... едно... че задължително ще трябва да се карам с всички, и настроението ми хич няма да е за пред хора... и друго ... че мъжът ми вече лудна от дюканските ни сбирки, по София ... Пловдив ... по водни аеробики ... нарече ни "сектанти" и вече със сигурност ще вдигне революция ... ако само спомена... Щото все той ме вози Laughing
Айде лека и минусова да ви е на всички тази нощ Hug

# 218
  • София :(
     Добро утро  Hug
 И тази сутрин ще правя кафе явно  Simple Smile Заповядайте тогава

Исках да пиша много, но не съм на моя си компютър и фонетиката на този ще ме довърши  #2gunfire
  Красив, усмихнат и спорен ден ви пожелавам  Hug

# 219
  • до Бургас
megan79- Всички мислят, че колкото по-дълъг ударен режим, толкова повече свалени килца, ама не е така. след 5-ия ударен ден се кара под лекарско наблюдение.
tonnny_bg- Не се притеснявай, карай си спокойно, хапвай си и се радвай на това, каква хубавица си ти и всичко ще е на ред Hug
dini74-Месо или риба трябва да се яде всеки ден, както и 3 с.л. овесени трици! Hug
vesito5-Много се радвам че се възстановяваш толкова добре Hug  bouquet
ВИКИТО-Да не си манекенка?? Hug Hug Hug
Kurnianos- Добре дошла Hug
mimensita- Благодаря за кафенцето и закуска Hug Hug

# 220
Добро утро от мен!
Нищо интересно около мен,не съм се теглила,пия си кафето с вас и   animal037 на работа!Днес съм 1ПЗ ден иееее-салатки newsm68
Лек и отслабващ ден и от мен! Hug Hug Hug

# 221
  • София
Добро утро! Hug

# 222
Цоп на бързо и изкачам  Mr. Green

Нямам промяна в кантара,ама викам да се разпиша,че пак ще кажете,че съм зачезнала  Mr. Green

Цун по моцун на всички  Heart Eyes

# 223
Айде добро утро и от мен.Излюпих се най-после.Ей,страшна умора ме гони,да кажа ,че не съм бременна. Crossing ArmsИ нямам и намерение.Тия двамата ми стигат за 10.Особено едното.Снощи след лекцията се чувствах като изцеден лимон. #Crazy
Хапнах си снощи 40гр сирене.То било много хубаво бе.Направо му бях забравила вкуса. Joy
Днеска за обед ще спретна една супичка с останалите сърца ,а за вечеря ще мисля. newsm78
Видях Точица и Викито и не мога да пропусна да не ги поздравя.Браво ,момичета.Изглеждате невероятно.  bouquet  bouquet
Да честитя годишнината на Филюдка и Веси   bouquet  bouquet!
Щях да казвам на някой -Добре дошла в трета !ама кой беше  newsm78 Нека си признае  Joy
Gardenia,щерката е душичка ама тая нейната самостоятелност вече ме вади от релси. #Crazy
Прегръдки и целувки на YuNI,Янич,мимето,Мис Марпъл ,Lucie,Мастерчето и всички ,които съм пропуснала. txtloves txtloves txtloves  love001
Добре ,че сте вие.

# 224
Добро утро!
Нямям грам силичка,а уж удох вчера.Нормално е нали?Сега отивам да си спретна една
тричава филийка и дано ми светне малко,че днес програмата е много натоварена.
Успешен ден на всички  и много минусчета Peace

Общи условия

Активация на акаунт