Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 537
  • 493
  •   1
Отговори
# 285
Привет и от мен!  wavey
При мен нищо ново. Въртя се около 56.300 кг., тази сутрин имам малък плюс, който не знам на какво се дължи, но се надявам да се разкара бързо. Ще взема да си мръдна линийката, че може да подейства. В неделя милото ме води на разходка в Букурещ. Лелееееееее  ooooh!, ужасен град, не ходете там!!! Не си заслужава. И въпреки това се върнах с поредния чифт сандали  Blush. Снимки ще пусна малко по-късно.
Искам да честитя с малко закъснение годинките на Весито и на Филюдкаnewsm51
Ами това е за сега от мен!
На всички с мнуси и с поводи, честито!   bouquet

# 286
Моя бюст все още си е добре, слава Богу  Grinning Намалила съм подгръдната обиколка, което е супер. Лошото е, че в повечето случаи естествено големия бюст върви с естествено голям задник  Twisted Evil

# 287
blumchen_fee  Joy Joy Joy много добра настройка има мъжа ти  Peace
Elence , хич даже половинката ми (по-мрънкащата  Mr. Green ) не е с такава настройка, само тази сутрин беше в някакво особено агрегатно  състояние... Crazy  Снощи ми разправяше " Леле, как ще се явя на плажа така с теб, всичките мъже там ще ме съжаляват"  #2gunfire  Joy  Joy  Joy Няма да ви казвам какво му отговорих по въпроса за природните дадености  Twisted Evil, че е много нецензурно за форум...  Blush

Точица, а най-гадна и неизгодна е комбинацията "естествено голям задник с естествено .... малък бюст"   Mr. Green

Вещи, преставам със спама  Embarassed , обещавам...   bouquet

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 13:53 от blumchen_fee

# 288
  • с/у ОколоМръсТното
Преди една година на този ден се качих на кантара и той безмилостно отчете 102кг,честно приех го тежко и веднага заредих хладилника.
Днес една година по късно,същия този кантар показа 66кг,

не мога да не те поздравя   bouquet
Евалла, че си устискала на всички изкушения и си постигнала чудеса  Hug

Лошото е, че в повечето случаи естествено големия бюст върви с естествено голям задник  Twisted Evil

ааааа, има и изключения  Joy

# 289
Точица, а най-гадна и неизгодна е комбинацията "естествено голям задник с естествено малък бюст"   Mr. Green
Тук се разпознах и аз Simple Smile
Сега да поздравя Яжка, Веси, Филюдка и Мира1919, и Николинчето ( че е рекордьор)   bouquet  bouquet  bouquet и  Hug Hug Hug за вас!
И дежурното  Hug за Хеписмайл разбира се Wink
Нелсънче, живот и здраве дано се явя на първата юнска среща!
Сега в събота или неделя се надявам да се срещна с Михи и Чочосан във Велинград Peace Praynig !

# 290
Утешавам се, нищо че имам голям задник, поне и бюста ми е голям  Joy Joy Joy

blumchen_fee, същото го казва и мъжа ми  hahaha Най-лошата комбинация била - жена с голям задник и малък бюст. Мъжка им работа  Laughing

ВИКИТО, че къде си го видя големия задник  Thinking

# 291
Така добре си похапнах на обед ще кажеш че не съм виждала салата до сега Mr. GreenДнес ми 1ПЗ ден и така eat eat eat
Моят бюст също е голям но задникът ми не ечак толкова ...един сплескан......
Mira1919,браво на теб ,днес ми е 16ден от както съм с вас момичета а кога ще мине 1година леле.....

# 292
Здравейте!
Много пишете не мога да ви изчета!
Ще се опитам да наваксам!

# 293
  • Варна
Мира 1919, браво мили4ка за постигнатото!забележителен резултат! newsm20 , 4естита ти годинка!жива и здрава да си, да се радваш на новата си визия!

# 294
Русенска среща от 12 ч. на 31 май в Крушата. Потвърждавайте присъствие на ЛС при зорита и при мен.
Ей, да се добера дотука, веднъж почнах да пиша, трябваше да затворя, айде сега най-сетне.
Да ви нагушкам всичките наред, някои малко по-специално, те си знаят  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Да честитя всякаквите поводи, месечинки, минусчета и кой каквото си има. Видях и много снимки, хубави сте, момичета, струвало си е старанието и режимността. И на николинчето специални поздравления отново, всеки път ме изумяваш, честно казано, аз с тоя резултат си мислех, че си на диетата повече от година, а то какво се оказа, страхотна си  newsm20
Аз отново пратих в миналото едно килце, режимна съм и се чувствам отлично. Снощи правих домашен сладолед, като спазарих щерката за 16 ч. да дойде с колелото да ми донесе от него следобедна закуска (съответно моят е с подсладител и обезмаслено мляко).
Толкоз от мен засега, желая ползотворен и отслабващ ден на всички!

# 295
ВИКИТО, че къде си го видя големия задник  Thinking
Абе голямо си ми е дупето Simple Smile в раменете съм 40 номер, а долу 48 към 46...Не е много съразмерно, ама кости, какво да ги правиш!
Точице, от кой град си? И ако си от София, няма ли да те видим?

# 296
Здравейте и от мен.Много отдавна ви чета ,но все не се наканвам да пиша.Но ето дойде момента.С ваша помощ вече свалих всички излишни килца.Трябва да влизам в трета ,но още ме е страх.
За това желая успех на всички нови и да не се отчайват.резултатите идват с постоянство. Simple Smile  bouquet

# 297
 wavey

Видях, че вчера най-доброжелателно сте ми казвали колко е  една порция нишестени. Мерси за отговорите, ама това го четох и аз преди да влезна в трета. Аз питам с колко е нормално да се нахрани един нормален човек.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ТАКААААААА, освен, че се преброихте кой е по заралия, не видях къде ще е срещата  newsm78
хайде пишете с големи букви дата, час, място, а аз ще събера и останалите дето си мълчат по балкона 
newsm48  smile3508

Опс,  забравих
Викито - много си сладка   bouquet
Николинчетоnewsm10 възхищавам ти се
Зорито, Петинка и Гардения - многоооо сте хубави   bouquet   bouquet   bouquet

последно редактирам ама *tan4eto* - радвам се, че те виждам

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 14:57 от ros4o

# 298
Привееет  wavey
Николинче честита ти радост- на 8-ма пейка, страхотна си  bouquet
Яжке честита Дюки годинка, както вече съм ти казвала, метаморфозата ти е страхотна Hug
Мирка, Люси, Кри, Татит, Филюдка, Нелсън, Мименсита, Таняманя, Светлат, Доре, Коте, Росчо ...... всички гушкам Hug

# 299
Наминавам за малко

Николинчето- честита ти осма пейка и от мен   bouquet
Яжка - честита годинка
Точица верно има страшен бедър, а Викито става все по-хубава, скоро няма да иска да идва на нашите срещи  Hug
Таняманя - вземи мине някоя събота да те видим  Hug
Блумхен Hug  Heart Eyes
Танчето - ще те видим ли на среща  Hug
Росчо - хайде организирай ги тези твойте градски да ви видим снимките от срещата  Hug
Видях Кремито -  все минаваш като бърз влак и си мълчиш  Hug    Дорче  Hug да поздравиш колежката 
ГарденияHug на Надето  Heart Eyes
НелсънHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт