Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 539
  • 493
  •   1
Отговори
# 270
Ха, здравейте!
Не съм от редовно пишещите, но да знаете, че всичко изчитам Simple Smile
Чстито на всички с минусчета, месечинки и годишнина   bouquet  bouquet  bouquet
От последното писане имам -1кг. Сутринта кантара показа 78.900  Mr. Green Тази седмата пейка се оказа много удобна. Бях забравила това чувство. Ако знаете с какъв кеф си разкарвам останалите сланинки по улиците  Laughing Нямам търпение и останалите да се махнат вече. Лошото е, че от време на време стимулът ми нещо сутрин не иска да се събужда с мен и има дни, в които ми е много трудно. Да взема да пиша по-често ли, че така не се издържа вече  newsm78
В събота си изкарах летните дрехи. Обух едни дънки и те паднаха на земята  Shocked Много се изкефих, но сега нямам какво да обличам. Някои от дрехите мога да ги стесня, но не всички. Пак не сме взимали заплати и няма пари за нови, абе ужаст  #Cussing out
Почнах вече сама да си правя кис.мляко, но се чудя как се разбира, че е достатъчно обезмаслено?
Ами това е за сега от мен. Лек ден и много усмивки  Hug Hug Hug

# 271
Мерките яко са ми се свили, особено гръдните, няма никой в сутиените  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes. от 101см гръдна обиколка сега е 94 см. Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed.

аз пък за 94 мога само да си мечтая! там почнах от 90, сега съм към 85.. и преди бях с чашка А, сега съм А на релси, скоро може и да не ми трябва сутиен въобще  Laughing дет се вика - да ви имам проблемите  Mr. Green Mr. Green  наскоро почнах да чета за някакви хапчета дето увеличавали бюста, ама бързо се отказах. как ли пък не, първо пари за хапчета ше давам, после - за сутиени  Joy

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 11:34 от chugra

# 272
Боби, БлюлейдиД, maia_a, Петенци-цветенци, благодаря ви милички  Hug. Пия си спасмалгона и сякаш по-бивам, ама болииии  Rolling Eyes
Меган 79, всички ползваме ванилия без захар  Wink
Гарденийка, взимам си една прегръдка  Hug
Николинчето, честита ти осма пейка, браво  Hug
Яжке, честита годинка дюканска  Hug
Пепи 1975, можеш да си печеш в микровълнова разни кексове-солени и сладки  Peace
emili7497, chugra, tante78, не сте само вие така с гръдните обиколки  hahaha, споко  Stop

# 273
Здравейте и от мен сладурки! Hug
Честита годинка на Яжка и на Мира 1919  bouquet Браво бе момичета чудесни резултати показвате Party
Обичам ви всички вие сте ми пример Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Кантара днес показва 73 кг - 5 кг по малко от преди 6 дни.Днес ми е първи ден на ПЗ така че ще видим какво ще покаже утре
Прегръщам ви и ви желая лек и спорен ден пълен с минуси Hug

# 274
mar4elka-браво 5кг за 6 дни са страхотен резултат.Вземи си и мерки ,че като спреш да сваляш да наблюдаваш сантиметрите  Wink 

# 275
Здравейте банда!Много нещо сте изписали за три дни.На всички с повод   bouquet
ВИКИТО  Hug Hug Hugизглеждаш убийствено.
Аз си продължавам втората фаза.Вече съм 1кг. под калкулатора на Дюкан т.е.57.00кг.Остават още два до целта която съм си набелязала ,но май вече се замислям дали да не мина във трета.

# 276
Бързам, бързам...
Честита Дюканска година на Веси и Филюдка(на патеричка) Hug Hug Hug. Наистина този форум не би бил същия без вас newsm51 smile3501

Викито, изглеждаш чудесно, успешно заинатяване ти пожелавам Hug

Николинчето, честита осма пейка Hug

Деър, аз къде съм бляла, че съм ти изтървала снимките newsm78 уж всичко чета Hug

Гарденийка Hug, много сте Убави с Петинка и Зоритка на снимките. За Надето к'во да кажа, тя обира всички точки  smile3504 kiss Иска ми се и аз да ви познавам.

Аз, след моята онзиденшна Гала, на другия ден като се качих на кантара направо щях да припадна. Ама малко прекалих с ядките, признавам без бой (а бяха солениии) Embarassed Знаех си, че повечето е вода и два дни много  намалих солта и увеличих водата и днес всичко пак е тип топ, даже и 100г надолу. Как да се справя с тия ядки, не знам, нищо друго не ме кара да прекалявам, ама нищичко... Нещо съм дИфектна май ooooh! Всички ревЪт за сладко, аз за ядки... луда работа #Cussing out
Айде, оплаках се Sad (аз май за първи път го правя).

Иначе съм много добре. Откакто се показа тУй слънце, не мога да спра да му се радвам sun
Хубав ден пожелавам на всички и отивам да минавам преглед на колата, че ако ме спрат ooooh! още февруари трябваше да съм го направила това Blush

Шуши, Айнурче, Сани, Деница17, Зорита, Юни, Дари, Хеписмайл, Тяна  Hug Hug Hug Hug Hug

ПП. Dorchester  Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 12:31 от lipstick

# 277
  • Sofia
Здравейте и от мен на всички, пропуснала съм цели три теми, но най-накрая видях килограми започващи с 5, 59кг. съм вече, остават още само още 5. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много поводи за усмивки на всички днес  bouquet

# 278
  • Варна
Всички ревЪт за сладко,

Не е баш тъй. Joy Joy Joy Дорчестърова риве за люти чушки и топъл хляб.

Миша97, слизай бърже да кажеш ти пък къде зачезна!  Hug

# 279
  • София
Аз, след моята онзиденшна Гала, на другия ден като се качих на кантара направо щях да припадна. Ама малко прекалих с ядките, признавам без бой (а бяха солениии) Embarassed Знаех си, че повечето е вода и два дни много  намалих солта и увеличих водата и днес всичко пак е тип топ, даже и 100г надолу. Как да се справя с тия ядки, не знам, нищо друго не ме кара да прекалявам, ама нищичко... Нещо съм дИфектна май ooooh! Всички ревЪт за сладко, аз за ядки... луда работа #Cussing out
Айде, оплаках се Sad (аз май за първи път го правя).

Ако си дефектна, значи сме две Mr. Green Обожавам ядки и досега това е единственото, което ми липсва супер много. Това ще е и първата ми гала... Crazy
И за да не е спам, моето меню днес:
закуска - кисело мляко
обяд - печено пилешко с подправки
следобедна закуска: кисело мляко
вечеря: още не съм я измислила.

# 280
Здравейтеееее! wavey
Нещо много трудно ви настигам с четенето напоследък. Но ей сегичка успях.
Честита годинка на Весито 5   Hug и ФИЛЮДКА   Hug (на патерица, но от сърце).  newsm51 txtloves
Честити годинки и на Яжка и Мира 1919! Успех ви желая!
ШушиHug Hug Hug Желая ти да бъдеш силна!
Айнурче - пак ли проблеми със здравето? Да се оправяш бързо.
Николинче - честита ти 8-ма пейка! Поклон пред волята ти!
Много сте хубави всички на снимките. Браво, дето казваха момичетата - наше лошо няма.  newsm10
Нещо за гръдните обиколки ли говорехте?  newsm78 Бройте ме и мене към преминалите към сутиените с арматура.  Joy hahaha И моята стана някъде към 93-94 см, не я помня точно, че скоро не съм се замервала....
Аз малко се поуляФ с галите през почивните дни , та набързо си стигнах кг от линийката, демек 56 кг. Сега тихо, кротко 2 дни ПЗ+ екстрите за трета фаза и протеинов четвъртък и смятам да урегулирам пак около 55кг. То и по-надолу не искам.
Айде - много прегръдки и целувки за всички! Hug Hug Hug

# 281
Здравейте, съкровища!  Hug
Яжка, Mira1919, честита ви дюканска годинка! newsm38   bouquet
Яжке, мила, не се притеснявай за почивката дето си си дала, знам че след отпуската ще продължиш напред до достигане на целта  Hug
 Николинчето, браво и честито за 8-ма пейка.   bouquet Присъединявам се към Мирка  Hug, така точно го е казала "...ти си пример за всички ни и доказателство,за това че мечтите стават реалност ,само когато си силно мотивиран и имаш волята да се бориш"  Peace Пиши по-честичко...  Praynig
Айнурче, да се оправяш бързо  Hug  Heart Eyes

Гледам пак сте подхванали болната ми (а и на мъжа ми) тема - за гръдната обиколка  Crazy . Сладурки, сакън, не се оплаквайте от гръдна обиколка 90+  Naughty,  че ние тогава к'во да кажем или само да изревем като саранската мечка...  Crossing Arms Та дъщеря ми на 11год. има вече по-голям бюст от моя... ooooh!  Вече не смея и пред домашния любимец (демек мъжо ми) да се явявам неармирана и неподплатена, че тогава не пропуска да изкоментара на какво бил подложен да търпи, неговата кожа...  #2gunfire  #Cussing out Днес направо ми е празник, едно леко на душата  Whistling , след като сутринта милото ми заяви много философски "Абе, важното е да сме живи и здрави! Ние за едните ц.ци ли сме..."  Joy  Joy  Joy Колко му трябва да човек да е щастлив...  hahaha  hahaha

За всички -  remybussi  и Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 12:54 от blumchen_fee

# 282
blumchen_fee  Joy Joy Joy много добра настройка има мъжа ти  Peace
Мен сега ме хвърлихте в едни размисли ....та и аз се премерих и..... аууу лелее...  ooooh! ще ме изхвърлят от вкъщи  станала е 88 обиколката  Tired аз като бях на 15 години ми беше 96, доколкото си спомням  Crazy а сега няма и 90  Sad То моето мило много държи на тия работи....миналото лято като бях много слабичка и ми се караше, че съм ръбеста и че ме е взел с по-големи ц.ци и съм го била излъгала за което, като съм отслабнала и намалила Laughing Ама тая зима каза че предпочита малко по-малко дупе, така че ще търпи сега ....то не може всичко  Naughty
Боре съвсем ще се луднеш от наште женски простотии  Laughing за мъжете май няма проблем с обиколките  Mr. Green

# 283
  • Бургас
Здравейте сладурани.
Благодаря много на всички за поздравите,признавам че вие сте моята подкрепа и без вас нямаше да съм толкова стриктна.
Преди една година на този ден се качих на кантара и той безмилостно отчете 102кг,честно приех го тежко и веднага заредих хладилника.
Днес една година по късно,същия този кантар показа 66кг,точно толкова ми препоръча и калкулатора,но аз съм решила да драпам до 60кг и продължавам.
Да отбележа само че за тази година имах и прасешки период който продължи около 2 месеца и ми струваше прескъпо,пораженията са елиминирани,но защо трябваше да е така.
Яжка честита годинка и на теб,пожелавам ти тези 10кг бързо да си заминат,толкова много изчезнаха,че едни 10 ли ще се опъват
Николинчето ти си герой,поклон пред волята ти.  bouquet
Мирка,разгледах снимките ти,постижението ти е страхотно имаш супер излъчване.
Кри,липсваш ми,дано започнеш пак да пишеш,ти си ми страшна подкрепа.
Вещи,чакам те в Бургас,кажеш ли веднага организирам пак събиране.
Момичета дори и да прегрешите не се отказвайте,самото прегрешение не е толкова опасно колкото психическата нагласа,че всичко е отишло на вятъра,не е така.
Бургазлийки на следващата среща дано успея и аз да дойда,само дано прочета навреме за нея.
Сани3,ти ме изуми,какво направи бе жена,ти стана манекенка,браво на теб.
На всички с минуси браво,дано продължите все така.

# 284
Elence, сесията вече тече с пълна пара!!! Имам 3 изпита, но 2 от тях са ... ужасни ... успех и на теб с ученето!!!

lipstick, мила аз с ядките съм същата!!! Бадеми и шам фъстък като видя и не мога да спра,  Embarassed обожавам ги!!!

За днес съм си приготвила пъстърва на скара   chef още от снощи и нямам търпение сега да седна да си облажа душицата ...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт