Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 541
  • 493
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
То4е, благодаря много за разяснението!ама съм и аз заблудена уфсъ!
рецептата за яицата още днес ще я пробвам!благодаря! Hug Hug Hug
пепи1975, пека на пълна мощност, режим микровълни, но предполагам, 4е и на затопляне ще стане!моята е и с грил, и за това пека на микровълни само.
nikolincheto, 4естито и от мен! Hug  bouquet
Яжка, 4естита годинка!  bouquet Hug

# 256
            БАНДА ДОБРО УТРО, един хубав и усмихнат   слънчев ден от мен!
            Благодаря на ВЕЩИ, ТОНИТО бг, БОБИ, НКОЛИНЧЕТО, ПЕПЕЛЯШ(н)КА, МАЙА а, а също и на  Jenusha  за милите пожелания!      
            ГАРДЕНИЯ - да мила, този път се отвори, защо така и аз не знам, но важното е, че Ви се порадвах. Днес си много щедра, раздаваш прегръдки и ритници наред хаха.
            ЛУЧИЯ - лек път и доведи го твоят  МУЖ на една среща, като ни види и ще му станем необходимост, няма да можеш да дойдеш без него после.  Hug Hug Hug Heart Eyes
            МИМЕНСИТКА - благодаря за прекрасното кафенце и вкусната закускаааааааааа;
            ТОНИТО 27 - ан тъй, ти минавай сутрин от тук за по едно добър ден, пък той резултата сам ще дойде  Hug;
            ВИКИ - понеже съм амнезирала яко,  не знам дали те поздравих за прекрасната визия, която имаш, голяма си сладурка.
            ЯЖКЕ - честита ГОДИНКА и на теб и ти пожелавам да постигнеш мечтата си.
            ПЕПИ - нищо специално нямат микровълновите които пекат, просто слагаш кексчето в купичка, която да е по голямка, да има къде да се надуе каксчето и включваш на фул мощност на 7 минутки, това е всичко. Кексчето става мигновено и е много хубаво. Ако нямаш рецепта пиши на лични да ти я пусна.

ЛЕК УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ И СПОРНА РАБОТА!       ФИЛЮДКИ

# 257
  • Варна

Въх, красота. Зориткеееееееееееее   Hug

Каква съм гадна спамърка  Heart Eyes

# 258
  • София
Честита годишнина на патерица на Филюдка, Весито и на Мира 1919  Hug
Честито и на Яжка! Hug  bouquet
Страхотни резултати сте постигнали, момичета! Браво за волята и упоритостта! Hug

# 259
Добро утро на всички !!!! Hug
Яжке- честита година с Дюкан.  bouquet  Това си е много време- поздравления и не се изкушавай от едно ми ти сирене!
Пепеляш(н)ка - честито минусче ! Радвам се, че си по-добре !
Petenci-cvetenci - и на тебе  браво за килграма !!
пепи1975- то "печенето" в микровълнова е образно казано. Нали знаеш как стават нещата- едни такива варенопечени  Grinning
Аз съм си 61 кило, оох и аз много бавно почнах да свалям еей а имах планове до средата на юни да съм в трета ама едва ли. То и на мен калкулатора ми показа повече, но аз искам 57. И ще ги постигна ! Освен това напоследък хич нямам апетит, от жегата ли е- насила се мъча да ям, а знам че трябва.
Хайде, и аз отивам да уча че изпита ми е след седмица- Elence, chernokoska - тежка е студентската съдба, но само по сесии  Sunglasses

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 10:20 от HotChili

# 260
  Добро утро, мили дами!
Само да споделя, че всичкото тръшкане дето го изтръшках вчера беше много шум за нищо.
От днес съм в МЦ (една седмица по-рано). Явно това е бил проблема.
Няма да се тегля, докато не свърши и се надявам на приятни изненади в края на седмицата Simple Smile)

nikolincheto,  newsm81 събра ми очите! smile3501   Благодаря ти за вдъхновението! Сега се чувствам още по-целеустремена!

# 261
  • София
Ха, добро ви утро и от мен!

Викито, страхотно изглеждаш!!!!! Браво!  Heart Eyes Hug Да вземеш, пък и да се появиш на някоя среща, а?  Simple Smile

Тонито,  споко, ще тръгне Hug

Весито5,  Hug

Мирка, Люси, Филюдка, Зорита, Дорчестър ......... ииииииииииииии ......, абе на всички   Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - приятен, слънчев и усмихнат ден ви пожелавам.

# 262
Николинчето,браво.Твоите снимки ме провокираха да започна режима на Дюкан,и да направя нещо полезно за себе си.Честито на всички момичета,няма да ви изброявам.Усилията и резултатите,които сте постигнали са голям стимул за нас-новобранците Mr. GreenБлагодарности на всички,без изключение за подкрепата и съветите-наистина са безценни Hug newsm51

# 263

За себе си да кажа - спрях колата лайт и консервите с риба тон, сега основно съм на пилешко филе и риба, кисело мляко и кексчета във всякаква форма и вид.

Защо спря колата лайт и консервите с риба тон. Какъв е проблема с тях. Нали са режимни доколкото си спомням... Аз ям редовно риба тон от консерва когато няма нищо за ядене и пия кола лайт...

# 264
Ехеее,здравейте банда  Hug помните ли ме  Wink
Тук съм, режимна съм ,ама много работа ,няма време за нищо  Sad ... сега по ред на номерата
Весито5 и Филюдка - честита Дюканска годинка на патеричка   bouquet много усмивки и сбъднати желания от мен  Hug
Мира1919/адашке/  и Яжка - честита годинка и на вас  Hug поздравления за волята и резултатите,които имате  Heart Eyes
Люси - ФнимаФай при обиколките  Wink аз да разбирам ли ,че на 23-ти няма да се видим  newsm78
Яяяя, Танчето и Таняманя се появиха  Hug  Hug липсвахте... да н'съ затривате пак така  Mr. Green
Миемнсита - що не си си на твоя комп  newsm78 де скитосваш,а  Joy
Зорита,Гардения,Петинка и Надето - страОтни сте  Hug слънчеви и лъчезарни  Heart Eyes
Николинче - браво ,мила   bouquet ти си пример за всички ни  Hug и доказателство,за това че мечтите стават реалност ,само когато си силно мотивиран и имаш волята да се бориш  Hug
Тони бг - беше питала за какво връщане в Бг говоря ... амииии  Embarassed обърках те с Тяна  Blush ... видях ти снимките - изглеждаш прекрасно  Hug
Марипоса - не видях да са ти отговорили за пангасиуса и затова - цената на охладеното филе е около 18-20 лв/кг ,а на замразеното - 6-8 лв/кг  Peace
Зорита - за кремчето на Дева - да,този зеления ползвам от няколко дни  и е много приятен ... мерси за инфото ...  Hug кога ще се вестиш и в София ,да те видим  Heart Eyes
Михи 69 - специално за теб  Heart Eyes  Hug дано се раздвижи кантара тез дни   Peace
Нелсън,Светлат,Дари68,Мастерче Hug
Вая - да не мЪ мислиш... хапнах си добре ... не съм гладна,ама ич даже  hahaha дано си тук на 23-ти
Кри - губиш се нещо  newsm78 здрави ли сте вече  Hug  Hug
Слабеее - що тЪ няма  newsm78 нали шЪ сЪ следим с тебе  Joy  Hug
Ванеса - като си на линия за водната - казвай ... дано се срещенем някъде ,по някое време  Peace
Викито - уау  Crazy много си хубава ... не,че не съм те виждала ,ама сега направо  Shocked ... браво на теб  Hug
Да питам - къде е Тумба Лумба  newsm78 ... Кали 08 - я ,бързо казвайте какви ги вършите там вие двете  Wink  Hug
Майлс - ще има ли пак изненади ,като дойдеш на 23-ти ... ако не те позная и те подмина,ти ми звънни  Hug
И за отчета - варираща съм пак,отново - 83.2-84.3 ... доволна съм,все пак съм под 85  hahaha
Лек,усмихнат и отслабващ ден от мен
Майкоооу,ама и чаршаф опнах ...  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 14:01 от mirka75

# 265
Борис, и аз вчера изхвърлих подсладителите и спрях с колата лайт и дъвките, понеже пак почнах да чета за аспартама...Въпреки, че в един гръцки сайт пишеше, че на 50килограмова жена ще й навреди доза от кола лайт от 10-12 кутийки. В крайна сметка си е личен избор. Аз ту ги хвърлям, ту преди МЦ , като изгладнея за сладко, пак си купувам и после пак в кошчето. Проблемът ми е, че нямам граница и прекалявам  Embarassed
Що се отнася до рибата тон в консерви и аз мисля да я спра. Единствено от нея ме боли стомах, останали са ми 4 консерви и като ги свърша, вече ще си вземам само печена скумрия.

# 266
  • София
Добро утро  Hug
Идвам да се похваля. Пак!
Днес кантарът рече - 78.1  Flutter
Не мога да  дни повярвам просто, бях се отчаяла вече.25 дни не помръдваше, сега за 2 дни - 2 кг Simple Smile
Дано не избързвам с хвалбите де, че от днес съм в ПЗ и обикновено вдигам до 2 кг в тези дни.

Но напоследък проблемът с неяденето се задълбочава...просто не мога да се насиля да ям.Вчера едва не повърнах една сьомга...ям и рева.
Хапнах половината котлет на обяд, на вечеря половин скумрия изядох.
Ама знам че сега със зеленчуците ще ми се върне апетита.
Слънчев ден и мнооого минуси  Hug

# 267
  • Варна
Айде и от мен здравейте! Много сте писали пак  Shocked Shocked Днес съм хепи, че съм 59кг. Най-накрая!!! Снощи съреших, не злоупотребих с телешка пастърма, но няма промяна в кантара. Мерките яко са ми се свили, особено гръдните, няма никой в сутиените  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes. от 101см гръдна обиколка сега е 94 см. Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed.
Айде и една среща във Варна направете.

# 268
tonny bg ако използваш олио смяташ го за гала.Усещам притеснение в това да включиш всички разрешени храни,давай смело Hug
Честита месечинка на Яжка Hug
Марипоса браво момиче Grinning
tante78 не ми говори за гръдни обиколки,че моите отидоха на кино,сутиените празни само подплънки Joy
Николинче newsm20

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 11:40 от emili7497

# 269
Благодаря на всички за вниманието!  Hug
Поздравления за всички мацки с поводи (да не пропусна някого)...  Simple Smile И поздравленията не са проформа - успехите са следствие на здрава воля. Особено когато е с години, думи нямам...

Общи условия

Активация на акаунт