Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 550
  • 493
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро,момичета!ДА се впиша и аз в групата на отслабващите...
От вчера започнах.Килограмите са 54.4.Днес още не съм се мерила.
Очаквам да стана 47.
Успех на всички!  bouquet

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 08:35 от `Belissima`

# 226
Добро утро  Hug
Аз май съм с малко цистит  Rolling Eyes, такива болки имах вчера. За сега не са толкова силни, дано днес не боли. Пия тука разни хапове  Whistling

Mira 1919, честита ти дюканска годинка  Hug
Люси, лек път  Heart Eyes
Викито, страшна мацка си  Hug Heart Eyes
Мименсита, мерси за закуската и кафето  Hug
Скарлет 98, нормално е. Пий повечко течности, яж повечко, ще ти отмине  Hug

# 227
И аз нещо поддавам на умората Tired.А вечер много трудно заспивам,ейй голямо въртене....после каката (понеже тя е с проблема със спането #2gunfire),като се събуди няколко пъти посред нощ и ме довършва.А и сутрин рано трябва да стана ooooh!....та днес няма да ми е ден .
Чудя се какъв крем да си забъркам ,нещо с какао ми се е прияло....ще направя един тур из рецептите.
Аааа,да си кажа,че шоколада оня ден стана много вкусен Crazy,но не се стегна както трябва във фризера(или аз не го дочаках достатъчно Laughing)

# 228
  • при моите деца .....
Добро утро!
Да се запиша, че в последно време само чета, радвам се на снимки и едва по 1-2 пъти се разписвам в темата - но то и нищо кой знае какво няма около мен - та вчера някой ме питаша за моята четвърта - установих, че свободното ми хранене (особено когато съм нервна) е ненормално. За себе си - реших - 2-3 дни хранене свободно - да си позволявам и сладко, сладобед, пица, козунак - наистина точно това хапвам и пийвам вино, а в останалите дни - се храня като в ПЗ дни или като в трета - ПЗ + плод + 40 гр. кашкавал., като се прибави и протеиновия четвъртък - нямам период, в който да съм била над калкулатора на Дюкан - 63 кг. - дори и по празничното освинване - 6 дни агнешко и козунаци Embarassed
Храня се с Дюкански ястия, салатите ям без зехтин - само в събота и неделя си позволявам зехтин и то на таратор и на зелена салата. Ми това е общо взето.
Вчера бях режимна - радвам се, че след събота и неделя - влизането в релси си е за адмирации.

Честита дюканска годинка на Филюдка и Весито (на патерица) и наМира 1919
Вики, много добре изглеждаш и да има разлика голяма.
aynur, бързо оздравяване.
Kurnianos, добре доша, всички ще помагаме. И аз съм висока 1,71 - по калкулатора ми показа 63 кг., а аз свалям до 61 и ги задържам - вече половин година. Ще успееш - аз стартирах (не с Дюкан) от по-високо ниво - 83 - 84  Embarassed

Хубав ден!!!!!

# 229
  • до Бургас
megan79-Много си не подготвена, прочети поне първата страница...какао не може в 1-ва и 2-ра фаза.

# 230
  • GYM
Здравейте, кукли. Да се отчета, че съм режимна и стриктна. Викито, много си красива Hug
Айнурче, Hug Hug дано бързо минава, много е неприятно, прегръщам те много!
На всички Hug и спорен ден!
Явно нещо ми е "много" че съм го написала 3 пъти hahaha

# 231
megan79-Много си не подготвена, прочети поне първата страница...какао не може в 1-ва и 2-ра фаза.

Ми четох,ама понеже голямо ровене из рецептите направих,та там масово какао се яде...та затова предположих  че няма проблем(а и ако е диетично ) newsm78

А между другото всички ли позлвате ванилия без захар(диетична) Wink

# 232
здравейте wavey
пия си кафето и ви чета Hug
малко му поотпуснах края тези дни smile3516 и сега не мога да влеза в крак smile3511 хапнах това онова и направо съм бясна на себе си tantrum
трябва да се взимам в ръце че положението е плачевно newsm45
пожелавам ви успешен ден с много минусчета newsm51

# 233
Добро утро и от мен!!!  newsm68

Днес имам особено много енергия и се чувствам много жизнена, което е добре имайки предвид колко четене ме чака... сега се качвам на велоаргометъра за сутрешно раздвижване на метаболизма.  Sunglasses

Лек и успешен ден на всички!   bouquet

# 234
Добро утро, сладури   bouquet!
Благодаря много за поздравите Simple Smile Както съм казвала и друг път, резултатите се дължат и нас вас Hug Hug Hug   bouquet!
ВИКИТО-Да не си манекенка?? Hug Hug Hug
Хаха, Юни, да ме беше видяла на 85 кг, цели две манекенки бях  Joy Joy Joy Joy
А сега и да се отчета - днес съм 65,3кг. Остават 300гр до това, което ми показа калкулаторът на Дюкан, но аз съм се заинатила и ще стигна до 60кг  Naughty Naughty Naughty

# 235
Добро утро, банда  Hug
Днес нямам с какво да се похваля, но ще си напиша менюто  Grinning

Закуска: солен кекс без яйце (на МВ, стана страшно хрупкав и вкусен  Peace) + сварено яйце + чай
втора закуска: кисело мляко
обяд: пилешки гърди на тиган с подправки и пресен лук
вечеря: пилешко бутче в плик

Точееее,благодаря за вниманието,пък и аз си поисках снимките,нали???Обичам хубавите неща,причислявам жените към тях,хубавото си е хубаво,пък и като е от нашето,още по-добре  bombs,не тЪ свалям още ейййй..... smile3503

Аааа виж тук за Точица няма да се разберем... За нея съм готов да направя 10 дни на само на П макар че мразя месото Simple Smile
Какво не я сваляш - ти направо директно си я сваляш чак аз се изчервих от срам Simple Smile Я да се намърдам аз между двете ви Simple Smile

Много сте мили и двамата  Heart Eyes Боре, оценявам готовността ти на 10 дни само на П   love001 Приемам го, като комплимент  Blush И го слагам в листата на най-хубавите комплименти отправяни към мен  Sunglasses  Ако си послушен и режимен може и да ти покажа снимки от по-слабия ми период  Mr. Green То и това си ми е целта де  Laughing Да съм онези килограми  Grinning

ВИКИТО , браво, много си хубава! Страхотна промяна  Shocked Успех и занапред до целта ти  Hug

# 236
  • София
Добро утро и от мен  bouquet
Дамите от Велико Търново - страхотни сте, искам и аз да ви познавам лично Hug
Викито - Нали знаеш, че искрено ти се радвам, станала си страхотна мацка(и преди беше, аз нали те помня от първата ми среща), направо промяната е невероятна Crazy  bouquet И килограмите, и косата, и излъчването...  bouquet Успех с останалите килограми, сигурна съм, че ще успееш, аз също гоня цел под калкулатора на Дюкан. Hug А и така, като гледам как вървят нещата, май наистина ще влезем заедно в трета.
На всички - лек ден  bouquet

# 237
  • София
     Добро утро ! Отдавна не съм писала,защото няма нищо ново при мен.Държа си едни килограми и карам на ПЗ.но отпуската ми свършва и от 21 ще започна пак 5/5. Надявам се да сваля още 10кг.Направих година с Дюкан и все по-трудно ми става свалянето,а по-често имам прегрешения.Напоследък ям сирене и зная,че това е причината да задържам.Но може би имах нужда от малка почивка.Установих,че когато съм на работа ми е по-лесно да съм режимна и сега ще започна втори сериозен щурм на гадните сланини.
    Приятен и отслабващ ден!

# 238
Добро утро на всички!

Специално честитка на Филюдка и Весито - възхищавам ви се, толкова много време, но и толкова огромен резултат!

За себе си да кажа - спрях колата лайт и консервите с риба тон, сега основно съм на пилешко филе и риба, кисело мляко и кексчета във всякаква форма и вид. Днес съм точно десет килограма по-лека, това е повече от половината от целта ми. Чувствам се пълна с енергия, ставам рано (което за мен е новост) и като прибавим и редовните упражнения по Кехоу (много ми помага тази книга), всичко е екстра. Това, което не ми се беше случвало от шест месеца, ми се случи - дойде ми МЦ. Дали е от режима, не знам, ама вече го бях отписала (нали съм си в тази прекрасна възраст Simple Smile)

Точица, може да да драснеш съставките на този солен кекс без яйце, че аз гледам да ограничавам яйцата. И аз да кажа, че страхотно изглеждаш на последната снимка. Макар че и на предишните изглеждаш страхотно.

Яжка, честита ти и на теб годишнина. Малко ме разочарова, ти ми беше за пример, не се поддавай на изкушенията, ако можеш.  Всъщност със сигурност ще го направиш. Сигурно е трудно цяла година да се лишава човек, ама то и лишението е въпрос на гледна точка. Аз например вече гледам със съжаление дъщеря ми как се тъпче с мекици например, а толкова ги обичах преди. Опитвам се да променя отношението си към храната и се получава. Дано не съм прозвучала много нахално.

Целувки на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 09:10 от Jenusha

# 239
Добро утро и от мен!
Яжка, ако се чувстваш отпочинала, смело щурмувай останалото и дано лесно го пребориш! Ти можеш  Hug

Много да пишете днес, че като се върна да си имам занимание - да ви чета.
Нареждайте се за  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И ако някой има нужда от ritnik , да се самообслужи  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт