Слънцето вече силно пече, Дюкан в малък размер дрешки ще ни облече - 185

• 21 545
  • 493
  •   1
Отговори
# 240
Ха добрютро и от мен!

Меган
,ако ти е обезмаслено какаото може да си хапваш,но не като правило,а като изключение.на мен това ми беше спасението,като ми причерняваше за шоколад!Май в България не се продава такова,и затова момичетата избягват да го препоръчват.Аз също си правя сутрешните трици,на поридж с какао,много е вкусно.

Яжке,мила,честита годинка,все така с намалени килограми и повишено самочувствие! Hug

Усмихнат ден на всички! Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 09:46 от Nyala

# 241
Добро утро момичета  да ви попитам проблеми с месечния цикъл иматели

# 242
  • варна/виена
Морген Simple Smile
Яжке ,мила Hug,Честита годишнина!Ти си ми една от любимките Hug
Честито и на Фелюдка Hug
Хайде момичета ,многото мина ,малко остана.
Тонито 27,стягай се моме,другия месец и ние правим година,трябва резултати да показва ме Hug.
  От три дена съм на 8 пейка вече newsm44.
Лек ден и много усмивки. Hug

# 243
Jenusha, пропорциите са следните: 3 с.л. овесени трици, 2 препълнени лъжици кисело мляко, 2 с.л. извара. За овкусяване слагам шарена сол, може да сложиш и ким  Wink Имам една купа за МВ, разстилам сместа на дъното и пека докато порозовее  Peace
Смятам скоро да пробвам да направя от същата смес, но сладък хрупкав кекс с подсладител и канела  Simple Smile

Яжка, честита годинка  Hug

# 244
Добро утро милички   bouquet
Дано днес е много хубав и слънчев ден, а аз да имам много енергия, защото трябва да уча доста  #2gunfire май с Чернокоска ще си правим компания - като гледам и нейната сесия я е подкарала  Crazy Айде успех на всички с изпити  Peace
Ще ходя на спорт в университета, после ще бягам на кростренажора  Flutter че много вода съм задържала тия дни, подпухната съм и ми трябва раздвижване !
Имам си пилешка супичка за обяд и после можеда си хаправя месце със заливка или нещо друго ...ммммм  Crazy
Гушки на всички ви   bouquet
Николинчето, не мога да не отбележа, че всеки път като се появиш се сещам колко съм впечатлена от невероятните ти постижения   bouquet Честита ти 8-ма пейка, пожелавам ти да се затичаш ей сега набързо и за 0 време да скочиш на седмата и (ако там те урежда) да си стоиш само там   bouquet

# 245
  • GYM
Яжка, честита годинка!
Николинчето, страхотна си, няма да спра да го повтарям Hug

# 246
Ох,разкош направо. Flutter PartyДюкански хляб с кисело мляко мога да ям по цял ден.Няма такава вкусотия просто. Party Party
Сега пека сърца със зеле във фурната,а за довечера искам миш -маш ама със зеленчуци от буркан.
Свеки ги е правила ,има и малко олио вътре ,та кажете третофазничките дали ще ми навреди? newsm78 newsm78 newsm78

# 247
Яжка -честита Дюканска годинка
nikolincheto   newsm20  браво бе честита ти осма пейка ,ти си една от вдъхновителките ми.
Айнур- благодаря за отговора   bouquet
на всички с минеси и месечинки честито
Десенцето 82-къде се загуби,да не "истърва коня у рякъта"
За всички много  Hug  Hug  Hug  Hug
Аз продялжавам да стоя на тез кила.Имах леко помръдване от 0.100гр и това е.Вече 10 дена,знам че е нормално.Ама ми се иска като давам отчета ,след някой ден да имам повече свалени кила.Знам че съм режимна и ще тръгнат нещата отново.  Peace

# 248
  • Разград
Здравейте, милички и от мен!
АйнурчеHug Hug Hug дано бързо минава, защото знам колко е неприятно, прегръщам те!
Честити годишнини  на Филюдка и Весито, на патерици, и на Яжка!  Бъдете винаги толкова упорити и животът никога няма  да ви победи!   bouquet
Точица, изкара страшен бедър, а Викито е умопомрачителна красавица! Имате огромна разлика, момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Gardenia, а ти мила имаш прекрасна дъщеричка! И аз ще ви покажа моята принцеска кгато показвам и мои снимки, защото май вече имам само с нея! Очаквайте включване много скоро, защото на 22 Май, когато правя един месец с вас и дъщеричката ми има рожден ден и става на 1 годинка! Та тогава ще ви покажа снимки от миналото лято и от сега!
За отчета - не мърдам под 70кг и си мисля че при мен започва по-бавното отслабване, но не се притеснявам изобщо даже! То не може всеки ден с минус! Само искам да ви кажа че аз влязох да раждам 94кг и с много воля и упоритост стигнах до 78, но без Дюкан незнам дали щях да мръдна надолу! Калкулаторът ми показва 60кг, но аз мисля да съм упорита до поне 57-58кг!
На всички по едно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!
На които трябва и имат нужда   341uu!
Пожелавам ви много минуси днес и усмивки по красивите ви лица!  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 09:34 от maia_a

# 249
здр.навсякъде чета ,че печете в мф,и аз имам но не смея да пека в нея,нещо по специална ли трябва да бъде като модел,нещо да пише на нея ли за да може да се пече? Rolling Eyes

# 250
  • София
Здравейте сладурани и Борис
 Нямам време да пиша, едва смогвам да ви изчета. А уж като съм домакиня трябва да имам многооо свободно време  Tired
Много хубави момичета видях happysmile, Деър, Краси, Точица, Вики,  Зорита, Петинка, Гардения прекрасни сте!
Честит Дюкански рожден ден на патерици на Филюдка и Весито5 - възхищавам ви се и ви желая да задържите желаните килограми   bouquet.
 Михи69  box дано тръгнеш надолу вече Simple Smile
Шуши, много съжалявам  spoko и дано от тук нататък само хубави неща да ти се случват и да се сбъдне мечтата ти  Hug
Днес кантара ме зарадва със 76кг, веднага си смених линийката  Laughing че да не си промени мнението. Правих 15 минути упражнения, ама много се изморява прасето, ей. Трябва да съм редовна. Ама вече ядох и не знам дали е добре да правя коремни, ще изчакам малко.
 Въпреки че не съм ви виждала наживо, вече ви обичам. Много! Благодаря ви, че ви има и правите деня ми по-хубав!   bouquet
Много хубав, усмихнат, слънчев и отслабващ ден ви желая!

# 251
  • Варна
  От три дена съм на 8 пейка вече newsm44.
Лек ден и много усмивки. Hug

newsm20

# 252
  • Варна
здрасти банда!преборих още 1кг! newsm68
на вси4ки с повод - 4естито!
мименситка, великолепна закуска!бе ти сън не спиш зна4и! Hug Hug
пепи1975, нищо не трябва да пише на микровълновата, обикновена!аз пека от 3 до 5 минути в капак на иенска.
аинур4е, съ4увствам ти много, дано днес ти мине мили4ка!
а какво зна4и 8 пеика? newsm78

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 09:55 от Petenci-cvetenci

# 253
пепи1975, моята микровълнова е от най-обикновените. Голямо удобство ми е, защото мога бързо да си направя дозата трици на кексче, а пък какви яца стават, мммм   chef Например яйцата ги правя така - в йенска тенджерка счупвам яйцата, не ги разбърквам, а само жълтъците ги набучквам с вилица (да се пукнат) и за 3 мин. имам страхотни яйца на очи  Peace

Petenci-cvetenci , 8-ма пейка означачава, че някой е 80 и няколко кг  Wink

# 254
петенце-цветенце като печеш в мв на колко градуса и на каква мощност я слагаш newsm78

Общи условия

Активация на акаунт