ПАЗАРДЖИК - 39

• 16 979
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
За - Нели.  Добричка, добричка, ама все пак - скорпион  Laughing

Не така бе Диме, и аз съм скорпион ,па кво ми е Joy

# 16
  • Между два свята...
Нищо не ни е  Peace - и аз съм скорпион Mr. Green

хем бодем, хем щипем, хем  хапем

# 17
ау, много скорпиони

# 18
Мда...И още има. Heart Eyes

# 19
Нищо не ни е  Peace - и аз съм скорпион Mr. Green

хем бодем, хем щипем, хем  хапем Е ,това е между другото Mr. Green само когато ни захапят Joy

# 20
Здравейте, момичета!Да се запиша и аз в новата тема.Ама да знаете с каква ужасна хрема съм не се издържа тече като река. Tired
Нелина честито на победителите.  bouquet
Ванчо Hug
Засега от мен лека вечер. Hug

# 21
тъй, тъй...и аз сАм от скорпионите  Wink

Яна писах ти на скайпа, ама ми скъса връзката та незнам дали получи съобщението - ще ти пратя снимки при първа възможност  Peace

ЗА МОП-а разбрах - ще се взима  Flutter

Я кажете лек за ечемик  Close  - като малка много страдах, ама от 10-ина годни не ми беше излизал - сега така боцка, търкам ама нищо...Направо все едно пясък имам в окото - боцкааа, болииии  Close

Ники си дойде от републиканското доволна - на 6 място сме, от общо 10 отбора...ама сме доволни че другите били все републикански, балкански и европейски шампионки през последните 2-3 години, та сме доволни и на това имайки предвид, че НЕ тренираме, в смисъл няма кой да я тренира - всичко при нея си е от игрите с комютъра или с татко и....
А най-се ядосах, че учителката по физическо дето води отбора, чак им се карала  #2gunfire  - ама ланкоооуууу осигури първо на децата треньор, дай им условия за развитие пък после изисквай....много се пищисах..не стига че децата за първи път стигат до такова ниво...

# 22
Гери за ечемика знам ,че се търка с златен пръстен и минава.Браво на Никол smile3501 smile3501 smile3501.

# 23
 Добро да е утрото!

Поздравления за Никол,шаха е играта на "сивите клетки",изисква се логична мисъл,предвидливост и търпение.
mother-of-pearlS,не се ядосвай на госпожата,явно тя не играе шах и не е усвоила това,на което учи играта,а няма по добър треньор от таткото,моят баща ме научи да играя шах,когато бях на шест и смея да твърдя,че играя много добре шах.

Nellina,....
 Ако те видя и заговоря,най -тържествено обещаваш ли да не хапеш.  Heart Eyes

Тц...не мога обеща тавоз нещо! Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Hug

Мъъъ...знаех си  Mr. Green ,но ще рискувам.  Laughing  Hug
Всъщност не се страхувам от Неллина,боя се за живота си,знам ли къде и как ще ме ухапе.  Mr. Green  Heart Eyes

Слънчев ден от мен!

# 24

Има имаааааааа, и още как - ей ма и менИ, типичен Laughing

http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?p=955608#955608
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?p=939588#939588

Ето тук съветите на д-р Михайлов, щерка ми е все така, въпреки възрастта си - е, оправихме се!!!!!!!

# 25
Сенчице, искам и мен да заговориш Crossing Arms

# 26
Гери за такъв вид ПОП става въпрос
А за ечемик, на мъж ми му излизат доста и знам че златен пръстен помага /много му на мигът явно  Simple Smile/
Младен е на ясла и аз гледам да си отделя време за мен  Flutter Днес отиде без рев и чао не ми каза , а чера бутна една от лелите та си ожулила лакътя  Shocked като го видят че отива на ясла и им се изправят косите. Ще ходят на куклен театър как ще го задържат вътре не знам, освен ако няма коли.

# 27
За ечемика и аз знам това - натъркваш със златен пръстен  или халка.
Я кажи сега кой ти намигна, че ти е излязло  smile3503

Тази учителка по физическо - що не и набиеш канчето  bash   тя така ще убие желанието на децата.

# 28
Здравейте и от мен. Да се запиша и аз в новата тема. При нас нищо ново- децата са на ясла малкия,големия на градина , аз на работа. Утре Гошко имат тържество в Партииния дом и ще ходим да го гледаме, по-случаи завършването им от детска градина.
Това е от мен,чао на всички и лек ден.

# 29
Здравейте и от нас в новата тема Болните да оздравяват бързо
Мами давайте съвет от два дни махнах памперса но файда никаква дали не е още рано newsm78
Къде се продават детските поставки за тоалетната чиния Ох незнам ама това отказване от памперса се оказва много трудно за нас Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт