ПАЗАРДЖИК - 39

• 16 964
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Ted ми аз със такова полирам всъщност, ама е от тези евтините дето са по 10-12 лв.  Thinking  Ще сменя явно препарата...
А честито работа  Simple Smile  Ми Младен кой ще го гледа? На ясла ли?
Младен и сега е на ясла и са надявам да не боледува много, но на този етап нямам друг избор и за това ще започвам работа.
Не знам с какъв препарат работиш, но пробвай да го смениш, давай та принципа-проба грешка  Wink/само да не е много миризлив заради детенце/

# 46
не насилвайте децата и не ги сравнявайте с дугите ако можете Hug

Моят ще стане на три и още се напикава докато спи. Вдигам го, изпишквам го, ама той милия спи на гърнето - въобще не разбира, че съм го подканила да пишка. Памперса му е мокър като стане сутрин.
И така - когато тогава. Иначе си казва през деня, не се притеснява и ако е с друг човек да му каже.

# 47
Момичета може ли да ми кажете у-ще "Батаклиев" от 5 до 8 клас на смени ли са учениците?

# 48
Момичета може ли да ми кажете у-ще "Батаклиев" от 5 до 8 клас на смени ли са учениците?
Да Тед на смени учат.

# 49
Да Тед на смени учат.
а от 5 до 8 дали са една смяна  newsm78

# 50
Да Тед на смени учат.
а от 5 до 8 дали са една смяна  newsm78
от 5 до 8 клас учат на две смени Peace

# 51
  • София
ted,
ще ходим ли на концерт?!
 Tired

# 52
В момента 5-ти клас са с 8-ми във втора смяна, а 6-и и 7-и в първа смяна...май  newsm78

Ти не каза къде ще почваш работа..похвали ни се де  Whistling

# 53
Тед, черен официален панталон можеш да потърсиш в магазин на "Вили стил" - това е дето са сергиите на "ромите" в една кооперация отдолу. Оф ама го обясних и аз.... Пиши на лични ако не се сетиш къде.
За пампито - като сме в къщи вече я оставям почти по дупе и я подканям - сяда, но в повечето случаи нищо не прави. Ама когато, тогава. Хич не смятам да ми става фикс идея.

# 54
  • Пазарджик
Нещо съм пропуснала новата тема  Embarassed .

Ха честит ни празник на града  Simple Smile .

# 55
Малко положителни емоции.

Това намерихме в двора вчера вечерта. Абе, кой не ме познава може да каже тая е без сърце. То и ника ми не е измислен от мен.
Обаче ако става въпрос за животинки, не мога да ги гледам как се мъчат.

Хич не мислих, имахме козе мляко в къщи, нахраних ги, днес ще ги водя на ветеринар.

# 56
  • Пазарджик
Много са сладки  Peace . А запознаха ли се с кучето  Laughing ?

# 57
Добро утро   food010
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!
Марито от там вчера се снабдих с панталон и в събота че се кипря на сватба  Flutter
mother-of-pearlS мерси за инфото. А аз си започвам на старата работа при ромчетата поне за сега  Wink Точно сега не е момента даскал да си сменя работното место. Това става септемри месец. Мерсаж отново.
Gwen така бях нагласила нещата че на 18-та да сме в София ама както моята леля казва и кво хванало го разтройство и сега вие само къде се надявахте. Това в кръга на шегата. Wink
Накъде четох вече не помня и къде че се отлага за след 2 месеца ,дано е вярна информацията  Praynig
Вчера отивам да забирам Младен и го заварвам с следната ситуация- Лелята чете книжка на децата/нас не ни влече друг да ни чете нервим се/ а  той в палатка с топки и не пускат друго дете да влезе при него защото той ще стане и излезе и ще трябва да го гонят, така стоял цял следобед.Аз се хванах за главата марка че той обича тези палатки, но да не пускат други деца
Хайде че стана много дълго Hug

# 58
Уинтър, адмирации.... Hug Връщаш ме назад, когато прибирахме всякакви котенца.....уф, е  как да ги оставиш, полуслепи още.....
Браво..... Heart Eyes Ама са сладурииииииииииииии......

Тед, не се коси за твоя войвода..... ще си влезе в релси....пък нека си е различно детето де Crossing Arms Hug

Честит празник на града!!!  Честит празник на всички, носещи прекрасните имена Константин и Елена и производните им

# 59
Уинтър, много хубави котенца! Поздравления за жеста!

Честит празник на града и на всички именници! Лек и приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт