ПАЗАРДЖИК - 39

• 17 010
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик
Нинка не знам дали е от възраста,но 8 месеца все да сме по болници ми се струва,че не е много нормално. Cry

# 121
  Те ви булки,Спасов ден.  Heart Eyes

Ванчо,търпение и информация мила,както казва Нинка,надали ще ти е успокоение,но и ние минахме през този етап на чести боледувания,от всичко което съм изчела по въпроса свързан с честите боледувания,за себе си стигнах до извода,че е важно да се подпомага имунната система на детето целогодишно,има и противоречиви мнения относно изграждането на имунитета при децата,въпрос на избор.Бързо възстановяване.  Peace

# 122
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet

На всички останали  Hug

# 123
Мдада, също смятам, че децата трябва да походят и на градинка, за да поболедуват малко и да изградят имунитета, необходим им толкова много, за де не стоят вкъщи тогава, когато трябва да учат уроци в училище Peace

Майка ми е с 30 годишен стаж като детски учител и директор - знам от нея, че ако детето кара 4 годишен курс в градината, през първата и втората година болестите са почти всеки месец, третата понамаляват, а четвъртата вече са рядкост Peace
Е с първата щерка се уверих в това

И честит празник на всички именици  bouquet

# 124
   Мокро утро!
 При нас вали,спокойно и нежно,днес ми е ден...
 Дъжда обичате ли?! Мисли какви ви навяват ефирните капки дъждец?Пороят е моята слабост.

Усмивки в дъжда.  smile3531

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:01 от Дъждовна сянка

# 125
  • Между два свята...
Добро утро!

На село съм . Отидох до манастира да запаля свещичко сутринта. Окъпах се в пролетния дъжд. Розите в градината  са окъпани в роса..., но днес е тъжноооооооооооооооооо
http://vbox7.com/play:1b656871

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 18:59 от Mirna74

# 126
На мен ми се навяват мисли как ще се правя на маймуна цял ден да измислям игри за децата Crazy Laughing

Дано поне успея да сготвя Crazy

# 127
На мен ми се навяват мисли как ще се правя на маймуна цял ден да измислям игри за децата Crazy Laughing

Дано поне успея да сготвя Crazy
Peace и ние сме така, днес пропуснахме градината (зле спа през ноща) и сега се чудим какви ли още да ги измислим:)
Когато бях без дете обичах да вали, четях, гледах тв, спах, правих секс, каквото ми хрумне ама сега.........
Децата се голямо щастие но пък и голям ангажимент.

# 128
здравейте и от нас. Бяхме във Велинград цяла седмица, та да се отчетем.
Вчера на Спасовден бяхме с Божо на една поляна Св. Спас - имаше курбан за здраве. 40 минути катерене нагоре - малчо издържа , беше най-малкия, даже на спринт го взе, после пак пеша надолу, взехме си курбанче, въобще големи емоции, а времето - невероятно.
Вече сме си в Пазарджик и се чудя какво да го забавлявам човечето. Whistling
Болните да оздравяват! Hug

# 129
  • София
Тано на Спасовден го споходи Баба Шарка.  Confused
И аз му викам - Те ти булка,Спасовден. Атой се пули насреща ми. Mr. Green
И сега е един пъпчив,пъпка до пъпка и до пъпката пак пъпка.
И така...чакаме сега таз Варицела да си покаже всичките пъпки и да си иде,пък Жоро дали ще се пъпчоса е Божа работа. Rolling Eyes

# 130
Янче, да ми е жив и здрав зетят -турист....  Hug

Гуен, горкото хлапенце ....(мисля си , че по-добре и малкият да я изкара..... Embarassed Confused ма да не се обидиш, де. Просто да минават накуп да си нямаш два пъти главоболия)

# 131
Здравейте момичета макар и малко късничко аз да почерпя, днес моята Ивелина става на 8 години.

# 132
  • Пазарджик
Честит Рожден Ден на Ивелина на an iv!Да е жива и здрава и с много щастливо детство! bdbaloni

# 133
Честито и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
Честит Рожден Ден на Ивелина   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт