ПАЗАРДЖИК - 39

• 16 975
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро на всички!
Лек, приятен и вдъхновяващ ден ви пожелавам.  bouquet

# 196
  • Пазарджик
Добро утро на всички!Лек ден изпълнен само с хубави моменти!За всички вас Hug

# 197
Добро утро!

Лек ден и от мен!

# 198
  • Между два свята...
Добро утро!

предстои ми ремонт в дневната. Моля за вашите идеи и съвети.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 10:53 от Mirna74

# 199
Мирна, ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394939.0

въобще в целия подфорум има добри попадения

# 200
Два дни не съм влизала и колко много сте изписали едвам смогнах да ви прочета.Откъде да започна и аз незнам newsm78,първо бързо адаптиране на дечецата който вече са тръгнали на градинка и една  Hug за майките им.За агресията не ми се говори просто ,вчера моят Божо хвърли камък по едно детенце и му ужули главата ако мога така да се изкажа ,ама той горкия просто е изкал да се защити и всичко стана толкова бързо ,че аз просто не можах да реагирам.Толкова се уплаших за момиченцето ,че просто не знаех къде се намирам.Божо не можа да и спука главата ,но ако знаете само как ме изгледа майка му Cry Cryа той е просто е на  2 годинки  не ,че това го оправдава де ама какво да го направя къжете? Cry Cry Cry

# 201
Наде, изяжда кавгата с обяснения, че така не се прави и тем подобни.....

# 202
Наде, изяжда кавгата с обяснения, че така не се прави и тем подобни.....
О ,Нинче то не беше само кавга той направо и боя си отнесе.

# 203
И аз днес ходих да подам молба за ясла на Боби казаха ни че сме седма резерва нямаме никакви шансове жалко
Mirna74  ако ти трябва дограма нашия тати се занимава с това
нещо съм изпаднала в депресия, помагаите със съвети  да се оправя по-бързо

# 204
  • Между два свята...
Благодаря за съветите , момичета Hug
Мечтание, дограмата за тази стая е готова, но имаме още /дай инфо за вашия тати- може и на лични/  Heart Eyes
И стига с тази депресия. Разхождай се по-често, слушай любима музика и наблегни на шоколада Laughing- аз така се оправям.
А за яслата - в Пазарджик ли е седма резерва? Shocked

# 205
В яслите е лудница. Иди във "Валентина Терешкова" - там няма да те върнат мисля.
Депресията се оправя с повече разнообразие. Hug

# 206
  • Между два свята...
Е, как може в Пазарджик да няма места в яслите? Shocked Та ние ще станем по-зле от София. И аз имам проблеми с приема на дъщеря ми, но тя е на 5 години и там групите са сформирани . Но да не можеш да запишеш детето си в ясла, която желаеш и ти е най-близо - това вече е безобразие и пълно безхаберие.

# 207
  • Пазарджик
Абсурд,но истина е че няма места в яслите в града.Ваньо го записахме през януари 2008 когато беше на 11 месеца.Обявиха приетите през декември 2008 като казаха че децата ще бъдат взети след навършване на 2 години.Детето беше прието и ние попитахме има ли проблем за приема след като детето е с хематом?Беше ни казано че няма проблем но ще трябва да занесем становище от детски невролог че детето е добре въпреки проблема.През април 2009 докъто лежахме във ВМИ-Пловдив доц.Иванов направи всички необходими иследвания и в становището написа че няма причина на детето да бъде отказано да постъпи в ясла въпреки проблема.Становището беше подписано и подпечатона и от педиатъра на детето но когато ги занесох в яслата ми казаха че детето неможе да постъпи с този проблем.По думите на доцента обаче хематома може и 10 години да е в главата му без да създава никакви проблеми но неговото мнение никой в яслата не го зачете.По тази логика моето дете неможе нито на ясла да ходи нито на градина за да не му се случи нещо.За пореден път се убедих че с институциите оправия няма. Hug

# 208
За градини  в Пазарджик просто не ми се говори ,че направо ми идва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 209
Янче, ние май съвсем в животинското с тебе отидохме.... Crazy

Моето хлапе е в градината на Терешкова - яслата им е чисто нова, перфектна е. Само не знам за лелките....

За депресията какво да ви кажа - вярвате ли ми, че нямам желание да се изкъпя Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes дори......

Цеци другата седмица вероятно си взима отпуск - ще си ошетам хуууууууууууубаво къщата и ще ми мине - мене това ме потиска, кочината вкъщи Embarassed Cry

Ванчо, в коя ясла си опитала? Не ги ли е срам.... макар че мъъъъъъничко ги разбирам, плашат се......

Общи условия

Активация на акаунт