ПАЗАРДЖИК - 39

• 16 980
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Лелеее,не съм влизала от сто години....  Embarassed
Яслите не искам и да ги коментирам просто  Stop
А депресията не я лекувам, защото не мога. Когато съм много ядосана, излъсквам целия апартамент,но в дупка ли съм.......излизане няма. Минава си сама (тя и не минава де,ами само се подтиска някъде в съзнанието ми)  Tired
Сенчицеееее къде си?????

# 211
  • Между два свята...
За градини  в Пазарджик просто не ми се говори ,че направо ми идва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Атрябва да се говори за тези проблеми. Сутринта  в "Часът на мама" имашеразговор за проблема с градините в София. Майки предлагаха да се върнат отнетите сгради на детски заведения. Заформили са си доста голяма агитка за отстояване правата на децата им да учат в детско заведение. Ми като няма места в Пазарджик за ясли и градини - да си върнат старите сградите / дето ги продадоха и събориха местните власти  #Cussing out/.
Ванчо 1963 - оправия с институциите има - просто трябва да си търсим и отстояваме правата заедно, а не да се спасяваме по единично. Hug

# 212
Говорили сме доста и преди за градините тук. Има места, но всеки се бута в "по-добрите" -- Калина Малина, Радост, Дъга.... ooooh!

# 213
Цецка Благодаря ще питаме и в Терешкова ние живеем на Устрем не е много далеч
Mirna74 дадох кординатите на татито на лични
За сега аз нямам работа и си го гледам ама искам да свикне с децата да е сред тях ,то в тая криза незнам и дали ще намеря нещо
така че за сега се гледаме
И на мен шоколада ми помагаше много ама напоследък взех да вдигам кръвно та го избягвам ,много ме успокоява като гледам морето но то е много далече
Преди малко сестра ми ми изпрати едно хубаво стихотворение от Дамян Дамянов поздравявам Ви с него
http://www.youtube.com/watch?v=-URmgQsFNuI&feature=related

# 214
Aз депресията колкото и странно да звучи (и по принцип повечкото нерви които събера) ги оправям с готвене  Blush
Мъжо като се прибере и като види, че съм наготвила първо,  второ, торта, тутманик....за другия ден още една манджа и си знае и вика : ..."айде сега да си поговорииииим....каквоооо е станалоооо.." ама едно такова лежерно ми говоооори...

п.с. и кой сега е мухата Цецка - Сянката или Яна  newsm78
Побъркахте ме с тая смяна на никове  Tired  поне аватарите си пазете, та да знам с кой говоря дееее  Laughing

п.с. Днес зам.директора е викал Ники в дирекцията, да я пита от къде на къде си позволява да се подписва с други имена на матурата....  #Crazy  т.е. с вече законните и нови бащино и фамилно име...и детето като в небрано лозе...
Обаждам се аз на Светослав и му викам (ама вече подпалила метлата)  ти ли ще идеш или аз?
Той: аааа вече имам и право и основание аз да отида...
извинявали са му се после за причиненото неудобство и на детето и на него...

Ама защо трябваше - нали им занесох новия акт за раждане с новите имена и ЕГН. Нямат комуникация м/у тях си ли?
е..а ти.. #2gunfire

Все нерви напоследък беее, аман....

# 215
  • Пазарджик
Нинка става въпрос за Калина Малина.Пробвахме и в Юри Гагарин но там ни казаха че нение на район.Но и с този проблем който имаме не вярвам че някъде ще го вземат всички гледат да се застраховат.

# 216
Личката започна във Валетнина Терешкова и след два дни градина се оборудва с ангина и днес сме на свещички и такива екстри! Не иска да пие дори Панадол, откачам ви казвам! Днес ми се е скъсил живота със седмици! Само дано дребното не се разболее!

# 217
Гери, аз съм - Лудата Mr. Green
Днес Божидар издържа и следобяд на градина, даже спал.
Мен не ме питайте - първа китка на вратата да си взимам детето.
Здрав е, дано така продължи, но ми харесва, че групата сега е наполовина/първо полугодие/ и съответно са 10 дечица чак до септевмри. така госпожите им обръщат повече внимание и е доста спокойно.
Зора, въоръжи се с търпение, при повечето деца е така. Дано бързо оздравее човечето.
Гери, не се ядосвай, така е в училищата, кой чул, кой не чул - явно по списък/ който се прави предварително/ е била със старата фамилия .
Ванчо, нямат право да не ти взимат детето по закон, щом има и медицинско становище, ама какво да ти кажа...Ако можеш - търси си правата.
Нинче, нещо ми липсва чувството ти за хумор. Hug
На Сянка само сянката и остана Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 18:27 от Мухата Цецка

# 218
 Аааа,моля,моля аз още съм си сенчеста,не че не съм бръмнала,ама от мен като гледам по избръмчали има.  Heart Eyes

Аз пльосна ли в дупката ме спасяват стиховете на Н.Йорданов,Д.Дамянов,П.Дубарова,чистенето и разходките в гората,търсейки меца да ми перне една лапа,че да ми мине.Дайте си сметка за всичко най мило,което имате в живота и дните си,и ще усетите колко сте имащи.
 Гери,като те гепи депресията,ела ми на гости - ти ще ми готвиш,аз ще ти думам мило,лежерно...  Heart Eyes

Цеци Бръм,скучно ли ти е без малката ти хуна?!  Hug

Сенчицеееее къде си?????

Защо съм ти душе,кажи вие как сте,че верно от цяла вечност те няма.  Hug

# 219
Сенчице, избръмчах без малкото насекомо, лутам  се баш като муха без глава... Hug

# 220
Бреееее, кат решите да пишете, клавиши чупите чак-..... Иначе само се поздравяваме..... Laughing

Гери, горкото ти хлапе, скоро всички ще свикнат. Евала на Светльо и за детето, и за разбирането му към теб. По яхането на метлите много си приличаме (мани, ми и ни отиват hahaha)
Цецката е Луда Яна. Heart Eyes
Зора, не ми се щеше да го казвам, ама Александра като тръгна на градина беше така - 2 дни градина, 20 дни антибиотици Confused и това почти две години. Слава богу ,отмина. Ама поне Петя ще изгради имунитет отрано, ако това те успокоява, миличка ConfusedДано бързо поне му мине на Личката

Ванчо, нямат право да ви говорят за райони #2gunfire #2gunfire #2gunfire Районирането с градини и училища е комунистическа отживелица. Искаш ли да попитам в нашата градина - директорката е голяма приятелка на майка ми. Валентина Терешкова, вярно, на запад е.... Confused далечко (то зависи за кого де)

Айди и аз да се пофаля - Карамелия отказа вечерното спане - сега кърти сутрин половин -един час, следобед от 1-1.30 докъм 4.30-5 и после ляга в 8.30 -9 та докъм 7-8 сутрин bowuu Много съм доволна.
А , майка я приспа оня ден на село, има надежда да свикне и с друг това дете , та да можем да мръднем поне за ден някъде.
И позволи на баща й да я нахрани. Като го види с лъжицата с попарата и почва да мрънка. Той беше много щастлив онзи ден, скача като малко дете Laughing

# 221
  • Пазарджик
Нинка благодаря но там наистина ни е далече затова и не сме питали там.Иначе има вариант за септември в Калина Малина но всички иследвания наново.Говоря за скенер който се прави с пълна анестезия и ЕГ на главата и ако тогава мед.лице в градината ми заяви че има резерви ще си потърся правата както си следва. Hug

# 222
  • Между два свята...
Нинка става въпрос за Калина Малина.Пробвахме и в Юри Гагарин но там ни казаха че нение на район.Но и с този проблем който имаме не вярвам че някъде ще го вземат всички гледат да се застраховат.

Ванчо1963 - търси си правата, но хвани и връзки. Ако забелязваш от  някой постове нещата се оправят така..... Peace
Така с връзки и познанства оправяме работата та затова сме на този хал. И аз като подавах молба в детската една от служителките беше със същата фамилия като нашата и казала пред моя близка - "Ако сме роднини веднага ще я вземат, ако не ще чака" / къде на майтап, къде на шега/.
Писна ми от връзки и шуробаджанащини................................

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 21:39 от Mirna74

# 223
Не от някои постове, ами от моя пост. Кажи си го направо!!!
Я да те питам тебе ако твоето дете беше със здравословни "проблеми"(недай си боже) и навсякъде ти отказваха, щеше ли да се хукнеш по медии и тем подобни, да не говорим за скъпи съдилища , да станеш известна из целия град, особено известна с това, че детенце ти е  с подобен проблем, защото това си е проблем, и градът да го сочи с пръст после....щото знаеш, че такива глупости най се помнят. Е, аз не бих се навирала в очите на хората......Има моменти (частни случаи като този) , в който "с рогата напред" и с лозунгите нищо не става.....  (не говорим за взимане на диплома без да е ходил на училище , нали ooooh!)

# 224
Абсурд,но истина е че няма места в яслите в града.Ваньо го записахме през януари 2008 когато беше на 11 месеца.Обявиха приетите през декември 2008 като казаха че децата ще бъдат взети след навършване на 2 години.Детето беше прието и ние попитахме има ли проблем за приема след като детето е с хематом?Беше ни казано че няма проблем но ще трябва да занесем становище от детски невролог че детето е добре въпреки проблема.През април 2009 докъто лежахме във ВМИ-Пловдив доц.Иванов направи всички необходими иследвания и в становището написа че няма причина на детето да бъде отказано да постъпи в ясла въпреки проблема.Становището беше подписано и подпечатона и от педиатъра на детето но когато ги занесох в яслата ми казаха че детето неможе да постъпи с този проблем.По думите на доцента обаче хематома може и 10 години да е в главата му без да създава никакви проблеми но неговото мнение никой в яслата не го зачете.По тази логика моето дете неможе нито на ясла да ходи нито на градина за да не му се случи нещо.За пореден път се убедих че с институциите оправия няма. Hug
Бори се за детето си, не оставяй така положението, те от сега го дескрименират а какво ще стане по нататък.
Разбирам ги или не, това е друг въпрос, задължени са да го вземат ако е записан на време.

Общи условия

Активация на акаунт