Януарчетата румени, засмени, всекидневно към градинката са устремени.

• 11 015
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна.....
Виолетке, с нищо не съм захванала попивалника, просто го слагам върху леглото. Има обаче напречни дъски (или както там се нарича), и не може да падне.
Павлина, ще доживеем до утре  Mr. Green \обаче, ако се събуди през нощта да нащракаш зъбите /

# 46
Айде сега пък и нощни кадри. Фотографът (демек аз) не е толкова про.

Наспамихме темата.
Ще трябва да черпаваме Доника.

Доника, какво пиеш? Laughing

# 47
Таис, "Тринайстата годеница на принца" ми е много любим – има култови реплики там и е адски забавен   Laughing
Ангелче, аз държа повивалника върху шкафа-скрин с дрехите му, в същност той е комплект със шкафа и на височина ми е идеален. Обличам нощем Сами с боди с дълъг ръкав и тънки ританки или памучна пижама и много тънко памучно одеалце и на отворен прозорец. През деня е с боди с къс ръкав или боди потник или само с блузка и памперс в къщи, а на вън най-много да му сложа чорапи на краката, ама не винаги

Мацки, няма за какво да ми благодарите, аз така или иначе съм си правила извадки за мен, нищо не ми струва да ги копна в темата

Да ви питам, променили ли са ви се вкусовете от както кърмите? Аз ям повече от колкото като бях бременна и непрекъснато ми се преяждат всякакви неща, а за сладко нямам думи – по шоколад мога да омета, а никога не съм обичала сладко кой знае колко.

# 48
Преслава спи с боди с къс ръкав в лятно чувалче, климатика е в съседна стая и работи от няколко дни, не отварям тя като спи, като сме по разходки оставям отворено да се проветрява
Еспа, аз бях така след раждането на Стефи, сега след Преслава не съм така, даже нямам никакъв апетит

# 49
  • София
Ангелче, напречно на леглото го слагаме - то си стои все там де. При Хриси го махнах чак като взе да се изправя. С нищо не е захванат - дължината му го позволява.
Павлина...бе на мъж ти му кажи, че има първо предупреждение Mr. Green И ще чакаме снимки Simple Smile

# 50
Добра вечер мами!
Александрина се напапка, даже заспа докато се хранехме и си рекох - ей една вечер да заспи в 10, но не би - ококори се и сега си пее и играе в леглото. От 2-3 дни пада голямо крещене, ама много е смешна, с едни интонации, голяма сладурка е.
Еспа, все пак отново ще ти благодаря, хубаво е, че ви има момичета  Hug Hug Hug
Аз сега облякох Александрина с потник-боди и една тънка пижамка. Понеже играе в леглото и много рита и ръкомаха не съм я покрила, но като заспи ще и сложа една памучна тънка пеленка.
Ние още не сме пускали климатика, но утре ще го пусна и ще оставя като Мини отворени вратите, че да охлади и в спалнята.
Аз имам повивалник, но не съм го ползвала изобщо, даже си стои в найлона. Свикнах да я преобувам на леглото и не ме питайте гърба ми сега в какво състояние е, сутрин толкова много ме боли, едвам се обръщам в леглото.
Еспа, много са ми променени вкусовете - като бременна не хапвах сладко, постоянно гризях ябълки и всякакви други плодове. Сега омитам по една тарелка сладки, независимо какви са, важното е да е сладко, а ябълките изобщо не ги поглеждам, насилвам се да изям поне 1-2 на ден заради кърменето.
Отивам да видя детето дали евентуално е заспало само или пак ще се друсаме и разхождаме из апартамента  Wink.

# 51

От една седмица на едното краче на бебчо забелязах една червена линия, все едно е одраскано, та се чудя сега това какво е- да е някаква алергична реакция, май не е, защото е само там, на друго място няма, а пък гледам, че и не се променя, стой си една и съща Rolling Eyes, да видим дали ще изчезне.

Катерина постоянно си дере краката като е гола...и корема и лицето...като котка е...а пък преди да заспи одеве се оскуба сама и така се разплака милата...а на мен ми беше много смешно...

Иники Пре-Краси седи ли докато го храниш или е полулегнал...

абе деница007 ми се губи от мноооооооооого време... и много още като се сетих за нея...

някой беше питал за слинга...да ми пише на лични да не разводнявам темата, а и не помня какъв беше въпроса  Joy ... но мисля, че в това горещо време ще го избягвам, аз само като я гушкам и тя се изпотява, а ако я сложа в него и двете ще станем вир-вода...така, че замразявам ползването му до есента...може би само в някакви магазини тип Метро...

данинце не мога да разбера от какво се оплакваш като щом като заспи спи по 3 часа Mr. Green...Катерина спи много начесто, но повече от 40минути трудно и се събират през деня...и то от които поне 10мин са на гърдите ми...та докато се обърна да свърша нещо и тя се събудила, следва пишкане, обличанееееееееееееееее, малко занимавка и така...а в момента, в който реша да гладя това дете все едно с аларма го будя...няма такова гладене..един ден гладих три часа неща, които иначе бих изгладила за около 30мин...

ааааа bubchence не единствената луда да пере на ръка...имам познати дето праха на детето поне до към 6тия месец на ръка...а пък на братовчед ми детето го пере тъщата на ръка...детето е на година и половина... Shocked носят и дрехите, тя ги пере и го глади и после им ги връща...добре, че са вход до вход...
лично аз нищо не пера на ръка...с изключение на много финни дрехи...предимно мои...

ама защо пък като переш на ръка да е по-безвредно  newsm78, та да го щадиш, че кожата му е по-нежна...само аз ли не разбирам...една приятелка ме убеждаваше, че не може там дето съм си прала мръсните гащи да слагам дрехите на детето...е добре де, те нали излизат чисти...  Thinking

Изчетох старата тема, почвам с новата...и коментарите към новата...

Ели аз в големите жеги вече я обличам по боди с къс ръкав или блузка и къси гащи...т.е. като мен...даже и босичка и като заспи мяткам отгоре една по-тънка пелена...а за спане я оставям вече или по нощницата и или само с боди с дълъг ръкав, щото така или иначе няма как да е завита на ръцете...

Утре ще завършим активната гимнастика и ще ви я покажа...става много цветна и хубава...засега цикламено, оранжево- розова...добре, че имах два ленени панталона(ярко синьо,цикламен и оранжев(на Коко), които вече не ми стават...та от тях се сдобих с плат и цвят...

1001 нощи го има във vbox-а по епизоди...майка ми вече го изгледа и като ми каза какво е боза нямам никакво намерение да си губя времето с него...

barboranche а ти какво взе на онази ти приятелка...сега идеи и за детето ще мислим...

Smiling специално за теб... постовете са по 15 на страница... smile3534 smile3534 smile3534

Angel ако те е заболял корема от смях погледни тук и тук
...

За повивалника аз го слагам на леглото, ама моето...демек на матрака, който е директно на пода, та не ми се налага да се навеждам...просто си седя...а като съм в хола го нося с мен и там е върху облегалките на един от фотьойлите...там вече се навеждам и кръста ми отива мнооооооооого...затова на мойто легло си ми е най-удобно...а всички ми обясняваха как така нямало съм да мога да се оправя и ще си прецакам кръста с това ниско легло...да де, ама аз само лежа и седя в него...а ако е по-високо ще съм все наведена...

Еспа и аз ям като не за двама, а за трима...и нощно време понякога...вчера ме мързеше за нещо по-така и хапнах един банан, но сега преди да легна ще спретна един сандвич... и аз като бременна не ядях толкова много и толкова разнообразни неща...

И сега и един въпрос... Я да си кажете на какви възглавници ги оставяте да спят мъниците, че аз слага едни пеленки уж да и е по-високо, че бях взела една, ама педи каза, че била чак за към годинка...

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 23:49 от lorini

# 52
 Виолетке, Виолетке, представи си какви неща щяхме да сътворим, ако си бяхте платили членския внос.  Twisted Evil Сега пазим най-големите простотии за закритите заседания на ръководството.

Купих си пюрета на Нестле, някакво немско Нестле и Сънвал. Гледах и тия на ХИП, защото мислех, че вътре има златен прах, както предполага цената, а в съдържанието не пишеше такова нещо и се отказах. Сега ще раучавам, кои вкус най се харесва дома. Немското Нестле нещо го плюе малко, та ще пробваме с бългаското Нестле и с това Сънвал. Ако си хареса Сънвал що пари ще ми спесести... а дано.

Лорини, в кошчето за кола го слагам, още си нямам стол за хранене. Та там каквато е позата - полуседнала мисля, че се води.

# 53
Иники, Сънвала са много хубави пюрета
Нестле не ги купувам, щото са ми конкуренция, Гербера също, откакто ги купиха голямата червена фирма
Щях да споделям за обличането /ама нали са ги гепили липсата процентите ми  Rolling Eyes, може и повече от 4 да са при мен/, още напреди ми бяха казвали- зимата се обличат децата по правилото твоите катове плюс един, а лятото както ти си облечен, така съм гледала Стефания и не съм имала кахъри
хубава вечер, отивам да се пробвам да спя

# 54
Лорини, ами аз си слагам на Александрина възглавничка, не е висока, тънък пласт вата е, понеже повръщаше като беше по-малка и даже педиатъра ни каза да я слагаме на възглавничка. Иначе и аз преди това бях чувала, че се слага на възглавница доста по-късно.
Чакаме да покажеш активната гимнастика.

Мини, хубаво си го казала за обличането, но аз каквато съм зиморничава значи, че сега на детето и суичър трябва да му сложа  Laughing. Ами да, признавам си, седя пред компютъра по нощница и суичър  Blush Blush Blush

Бърборанче, за подаръка - купувах на едни приятели на детенцето една игра с разни картончета, думи, бяха тематично оформени с исторически факти, от типа на опознавателните игри. Съжелявам, че не съм много конкретна, но беше преди доста време. Нещо като монополито беше, но с историята на България.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 00:10 от elli_g

# 55
Здрасти от нас!

Еспа, мерси, ти никога не пропускаш месечинковците Hug

Ние цял ден обикаляхме по женски с малката и двете баби по магазините и всички получиха подаръци по случай нейното петмесечие Grinning
Тя намаза разни дрешки, много сладки обувчици( че нали вече е голяма жена) и книжка, а бабите се обзаведоха с кремове и пяни за вана Heart Eyes
Анджито заспа в кенгурото, отдавна не й се беше случвало, ама се изтощи от многото впечатления.

За мазането, аз клепам със зехтин след баня.

За хапването- и аз много сладко хапвам, но аз и преди бях така. Само че сега като че ли ми се лепи повече newsm78 Като ме ядоса нещо домочадието и се усамотявам с компютъра и един щоколад Линдт....и докато не свърши шоколада не се спирам Crazy

# 56
Лорини, замалко да събудя Рафа, така се разтресох - сълзи ми излязоха и на глас хихикам от твоите линкове. Той като никога днес спа почти цял ден, и от шест следобяд до към 21.30 като откърти, сега едва го приспах.  То и затова съм такъв активист тази вечер. Ама ти тоя форум целия си го прощъкала-всичко знаеш къде е!
Барборанче, детенцето българче ли е или англичанче?
Мериголд, много се ентусиазирах да забъркам от твоето зехтиново балсамче. А на мен муцуната ми е още цялата в пъпки и сърбииииии cry

# 57
Виолетке, аз също обличам Петя само по боди през деня, а вечер и слагам и едни тънки ританки + тънко чаршафче. Спим на затворен прозорец, защото нашият е тип капандура и е точно над леглото и ме е страх да не настинем!
Според мен най-щадящата кръста идея е повивалника да бъде върху леглото (ако е от дървените), ние обаче сме махнали еднаат решетка и няма как  Cry
Еспа, аз ям нон стоп  Embarassed И после се чудя защо съм + 2 кг...Вкусът ми не се е променил, но тъй като ми се налага да избягвам всичко което обичам (разбирай млечни + шоколад) ям неща, за които преди не съм се сещала.
Лорини, така се оплетох около грижите, че нямах сили да обмислям оригинален подарък  Sad Поръчах и купдрешки от Ла Редут, които дойдоха буквално 2 дни преди рождения ден. Дрешките бяхам много слакди и тя много ги хареса, а за мен остана утепението, че следващата година ще я зарадвам с оригинален подарък Laughing А сега за това момченце наистина имам нужда от идеи, защото някак си не върви да му купя дрехи...първо защото в UK цените са много по-ниски отколкото в BG и второ защото англичаните (а и повечето чужденци, които аз познавам) не се интересуват много от това как са облечени, а гледат просто да им е удобно.
Angelviolet , англичанче е, на 3 години. Никога не е идвало в България, до сега сме му изпращали само мартеница.
elli_g , а на английски ли беше играта?
Отивам да чета на Лорини линковете....Петя и Милен спят, а на мен не ми се спи...

# 58
ДиникааааА , тез твойте двама сина като две капки вода.
  Сложи тука снимки на двамата на една и съща възраст да видим права ли съм  Rolling Eyes

# 59
Добро утро!
Честито на всички месечинковци  bouquet
За мазането- след баня мажа с олио на Нивея.
Повивалника е сложен на леглото му,много ми е удобно на него, но няма да е за дълго още, защото Марио започна да се върти и обръща,иначе оставам без гръб като го преобличам на спалнята.
За възглавницата-в леглото ни е много тъничка,все едно съм нагънала чаршафче,в количката ни е малко по дебела,ама тя е силиконова и много мекичка.
За обличането-сега в жегите,с боди къс ръкав и панталонки или гащеризонче,по обяд го оставям само по боди и като заспи го завивам с тънка пелена.
Вечер го слагам да спинка с боди и чорапки,завит с тъничка завивка,но той рита и се отвива,имам тънко чувалче,мисля да го пробваме,за сега не спим на отворен прозорец,отварям го сутринта в 6 когато се събудя да го храня.
Марио много пее,говори и вика,някой път и по час не спира,има ли други гласовити бебчета като него.
Последната придобивка на Марио,подарък от приятели които са в Лондон.
http://www.milton-tm.com/Моя като видя кофичката вика че е идеална за риба hahaha hahaha hahaha
И сега да ви се оплача каква лоша майка съм,онзи ден излизаме на разходка с още две майки,и да вдигнем количките през стъпала,вдигнахме първо мойта,и аз се връщам да помагна за другите,в последният момент се обръщам да видя нашата количка и гледам как върви, аз тъпата не съм натиснала спирачката,и на косъм беше да се обърне от едно стъпало,хванах я на момента,направо изтръпнах,слава богу че я хванах и ,че бяхме на алея,а не някъде на тротоар и шосе.
Хайде и кафенце

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 10:11 от desisladka

Общи условия

Активация на акаунт