Януарчетата румени, засмени, всекидневно към градинката са устремени.

• 11 194
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Стела , тук се продават едни подложки за еднократна употреба , които използвам и ги слагам на повивалника да го предпазвам . Тук ги има в различни размери ,аз използвам най-малките 40 бр. пакет за 8$
 Представляват памучна повърхност а под нея е наелонова повърхност да не пропуска (ама как го обясних  Embarassed) .
Мисля че Пепи Слънчогледче беше споменала ,че използва подобни ,ако не е тя да ,ме извини , но сигурно и в България се продават . Ето за какво става на въпрос

# 226
Добро утро!
Честит празник на всички именници!  bouquet
Няма да изброявам да не пропусна някой Hug
Честити месечинки на всички бебочета  bouquet
Еспа,мерсаж за кафето.
Били били и Амелия,добре се завърнахте момичета,включвайте се по често Hug
Копривке, браво за тортите,дано всичко е ок с баба ти fingerscrossed
Хайде и една снимчица от нас

# 227
 Снимки, снимки, и аз, и аз! Натали при Красунгера пък беше обартното, роди се със тъмни очи, направо тъмно лилави бяха, а сега вече са някакво такова странно синкаво-сивкаво-зеленикакво. Поне за цвета на очите моите алелчета не са били пълни мърди, като за всичко останалите. След дълго оглеждане, реших че и носа прилича малко на моя... Е, може би толкова да прилича на баща си, беееееее!

дай да ям!

старият телефон на мама е новата играчка на Краси

Барбаронче (Браборанче), адаптираното мляко в началото е голямо приключение, ама като знам, че си кален боец в битките не те мисля.

Копривата, обаче само показва и тактично подминава вечното ми мрънкане за дегустация. Ако у вас има взлом и са изчезнали само торти, да знаеш, че нямам нищо общо! Twisted Evil

# 228
Дам, Зозима и Лорини, аз моето дете не го обачим и нямаме никаква връзка:
- родих го секцио;
- кърмих го докогато ми беше лесно, без да се вкарвам в депресия по темата имам или нямам кърма, нито пък за това колко точно и как яде;
- сере в неекологични пелени за ЕДНОКРАТНА употреба;
- не губя време и енергия, за да правя нещо, за което вече някой е изгубил време и енергия, за да го направи - пюретата например.
- ПУША, при това в парка
Спокич Председателю не си единствена  Hug Ей ме на и мен -същата  Embarassed  Разликата е, че пуша на терасата /до парка не можем да стигнем щот ревем ooooh!/ , както и, че секциото ми беше две седмици преди термин без да имам грам разкритие и помен от контракция - така го решихме с лекарката ми, която безкрайно уважавам   bouquet
Само да уточня, че не се заяждам с никой - просто споделям  Hug
Честито на всички именници - да са живи, здрави и много засмени   bouquet
Тя май и любимата ми снахичка има имен ден   Heart Eyes
Честито и на всички месечинковци - и те да са живи и здрави   bouquet
Хубав и усмихнат ден на всички желая  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 09:02 от bubchenceto

# 229
И хайде някой друг не иска ли да се разходи до Младост 2????

Аааааз. Ама нещо съм пропуснала за кога сте се уговорили?!?  Thinking

# 230
  • Варна
Добрутро....аз не пиша от няколко дена, точно заради спора, който се е разразил....

За ДЕЛЯН /иначе не знам дали е днес именния и ден..../

# 231
Леле Мим - няма такава красотия  Hug Hug Hug
Хубаво да я нацелуваш и от Делян и от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Доня виртуална прегръдка и за теб и дано всичко е наред  Hug

# 232
Амелия, и аз те помня  Hug Добре дошла отново! Същото и за били били  Hug
Ех, големи сладурковци- Марио, ПреКраси, Алекс и бонбончето Петя  Heart Eyes
Аз снимки не слагам ,щото така и не се научих, а и сега с двете деца вкъщи нямам време да се образовам.  Embarassed Гледам поне да пиша.
Натали, аз бях писала за тези еднократни постелки. Наистина са много удобни ( в сравнение с лигнина). Цената им е 20 стотинки, има ги в детските магазини- постелки за еднократна употреба
Ланг, и Анастасия напоследък суче по- рядко и по малко. Отдавам го на жегите.
И аз да се изкажа по разразилия се спор. Аз съм от групата на кърмещите, НО на никого не му е приятно, когато му се казва, че някой не прави нещата, като него, защото с любов си гледа детето. Всеки иска най- доброто за детето си.
 А пюренца и аз май повече ще си ги правя, защото , като Сладурчеста, не ми се дава 2,20 ежедневно.
Копривке, голяма си тортаджийка!  Praynig за баба ти.

# 233
Добро утро, момичета!
Влизам на бързо да ви почерпя за именния ми ден!

Честит имен ден и на Елия на Мим!   bouquet Да расте здраво и щастливо дете!
Иники, Десисладка, Мим, разкошни са бебоците, пу-пу  Hug

# 234
Интересно ми е как си успяла да направиш бодлите толкова симетрични newsm78
С обикновенна ножичка, много е лесно  Hug

Цитат
Бърборанче, как е с наддаването Петя? Страшна е сладурка, с таз шапчица е като малко цветенце  

Всеки ден е различно, вчера сутринат беше 4960, а днес е 4900...уж я меря по едно и също време сутрин след ставане, но тя като няма режим на храненето винаги е с различно пълно коремче. Мога да ти кажа обаче със сигурност как е с яденето- изяжда по максимум 60 мл на хранене. Днес ще се опитам да я храня на 3 часа, за да видя дали ще започне да яде повече. И ако не съм решила отново да опитам да и спра кърменето и да опитам с други видове Адаптирани млека...Киша ми беше писала, че Милумил е за злояди дечица и си мислех да го рискувам, ако наистина пъпчиците са били от хранителна непоносимост ще се влошат, но може и да не са били... Praynig Те Милумил имат и ХА, но те май всички ХА са гадни на вкус...Просто нямам сили вече да виждам показания на пробмно кърмене от сорта на 30-40 мл...От друга страна като се сетя каква истерия беше миналия път когато опитах да започна да я храня от шише  ooooh! ooooh! ooooh!
natali81 , наистина е много голям и силен твоя мъж  Rolling Eyes Сладур!
Деси, какъв замислен поглед има Марио. Да не е влюбен Heart Eyes

Цитат
Е, може би толкова да прилича на баща си, беееееее!
Може, може....и Петя е така! Няма да заравя обаждам се на баба ми от болницата, а Милен току що и беше занесъл снимки на Петя от кувиоза и тя - "Абе бабе ама нищичко няма на тебе, цялата е на Милен!"- с такова съжаление го каза милата  Joy

Цитат
Барбаронче (Браборанче), адаптираното мляко в началото е голямо приключение, ама като знам, че си кален боец в битките не те мисля.

Ха дано! Обурудвала съм се вече с 4 различни шишета и биберони! Ще взема и още толкова вида АМ и каквото сабя покаже!

green eyes , понеделник 11-11.30 в градинката на Младост 2  Hug

Цитат
Добрутро....аз не пиша от няколко дена, точно заради спора, който се е разразил....

Hug И на мен не ми се пишеше, че предпочитам да ги игнорирам тези спорове. Но добре дошла отново, вече спорове няма да има- НАДЯВАМ СЕ!  Hug

Честит имен ден и на Елия на Мим и elli_g!

Ние днес ще си имаме еднин ноемврийски мъж на гости и отиваме да се подготвяме, за да сме красиви  Joy  Joy  Joy 

# 235
Мим, Честит имен ден на Елия- достоен член на бонбонения клуб!

Честит имен ден на elli_qq ,elena_d и всички други именници!(извинявам се, че не ги изброявам всичките )

# 236
Добро утро и от мен. Напълно подкрепям Били_Били за това което взима и получава от форума  Hug аз съм също така.
Амелия, няма допълнителен матрак понеже не ни е основното легло и затова не виждах смисъл да купувам, но с 2 одеала съм направила нещо като маткар за да му е по-меко. Иначе снощи го оставих да спи при мен и се събуди в 4-30 за папкане и после чак в 7-30х. което по- добре ми звучи от това да се събужда на всеки час.

Момичета, това,което Натали81 е предложила е наистина много удобно и се нарича "еднократна пелена" и се продава в аптеките и струва някакви стотинки- 0,50 до 1лв. зависи от самата еднократна пелена и аптеката разбира се.

Големи са сладурковци бебоците ви, само за папкане и мачкане са  Hug  Hug  Hug
И аз скоро ще кача снимки на малкия, но сега уча за изпити и нямам особено време( но за по един преглед на форума винаги остава  Mr. Green )

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКОВЦИ  Heart Eyes
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ- КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА  Hug  Hug  Hug

# 237
Добро утро!!! Васи спаааааа до 7:30 и аз щях да се наспя ама пустия форум.... до 12 снощи. Я някой да ме светне на лични как се качват снимки тук. Че е време и аз да Ви го покажа.  Grinning
Искам да уточните час и ден за срещата, че ще дойдем 100%

# 238
Добро утро!

Честит празник на всички именници! Здрави и щастие да ви носи името!

Грийн айс, понеделник 11-11:30 ч. в градинката на Младост 2 се уговорихме. (тя пък Барборанчето ти е отговорила)
Киша, Алекс ще ви чакаме и вас, после ще пусна една карта къде се намира въпросната градинка за тия, които не я знаят. Който има път насам да заповяда, а и да няма - пак  Peace

Копривке, кога ще ни направиш и на нас тортичка. Специално за Януарките. Само ни дразниш.
Дано всичко да е наред с баба ти.  Praynig
Аз имам само 1 жива баба, която обожавам и незнам какво бих правила ако и се случи нещо. За съжаление е на 78 години и знам, че няма да е вечно жива  Cry. Но безкрайно се радвам, а и тя също, че я дарих с правнук. Когато го видя за първи път се разплака от щастие  (и аз също   Blush).

Честито и на всички месечинковци! Да са живи и здрави и много послушни!

Иники, но Никола любимите му играчки са телефоните. И няма как да е иначе, като и двамата му родители са инженери по комуникации.

Леле какви са ви сладки бебоците, пу, пу. Като малки ангелчета дяволчета.

Добре дошли отново на Амелия и Били били. И по честичко да се включвате, пък било то и в кавгите.

Ама много е забавно от време на време като се караме или спорим. Надявам се да няма сърдити. Нали знаете, че в спора се ражда истината, пък и по-добре е да си казваме директно какво мислим от време на време. Още веднъж казвам ДА НЯМА СЪРДИТИ, всички сте прекрасни майки. 
Зозима, надявам се, че не се сърдиш. Много държим и на твоите постове и мнения.   Hug

Аз продължавам да пестя от АМ. Ама нали искам после нови bombs на мъжа ми...  Laughing Пък и толкова свикнах с кърменето, че после ще ми липсва.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора. - Абе какво правите бе.
Аз отивам да чистя, че свеки ще идва, а в нас е кочинааааааа.  #Cussing out

# 239
  • Бургас
Добро утро!
Честит имен ден на всички именници, да са живи и здрави   bouquet
Копривке, дано всичко мине добре  Praynig
За кърмата и АМ само ще споделя, че ние още от първите дни се дохранвахме с АМ по препоръка на педи, като е имало често случаи цяло хранене да е на АМ. Сега сме само на кърма и другия месец възнамерявам да започнем със захранването, но след консултация с педи /макар че ако зависеше от нея досега да сме го започнали/. Ще започнем със зеленчукови пюрета, които в началото ще купувам /докъм 9-10 месец/. Аз така съм решила да процедирам.  Rolling Eyes
За протокола сме 64 см. и 6,500 кг.
Във форума не пиша редовно, но пък всеки ден ви чета. Винаги ми е било интересно да чета линковете на статии, които Зозима пуска. А пък понякога съм влизала само с надеждата да прочета някой нов пост от Иники, защото винаги съм се забавлявала на неповторимото й чувство за хумор. А и да видя някоя нова снимка Прекраси.  Simple Smile
И пак се обръщам към мамите от Бургас, кога ще си организираме среща?
 lalalala

Общи условия

Активация на акаунт