Януарчетата румени, засмени, всекидневно към градинката са устремени.

• 11 194
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Деси, какъв замислен поглед има Марио. Да не е влюбен Love
Оффф така и не се научих да  цитирам отделно изречение ooooh!
Бърборанче,може наистина да е влюбен Mr. Green,той си има за компания януарска мацка Heart Eyes( не е форумско бебче)
Ето и снимков материал на сладурите Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 09:56 от desisladka

# 241
  • Бургас
 ooooh! Ох, забравих да ви питам някой има ли представа как вървят цените на почасовите детегледачески услуги  newsm78

# 242
# 243
Искам да уточните час и ден за срещата, че ще дойдем 100%

Понеделник 11-11:30 ч. в градинката на Младост 2. Ще дойдеш ли наистна до Младост? Много щесе радваме  Hug

Пепи, ето тук е обяснено http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0 . И хайде, че чакаме снимки на куклата  Hug
Мим, как се смее само..ще я изям  Hug

# 244
Сладурче, аз не съм инж по телекомуникации, но като се има предвид, че когато започна разговор го приключвам когато стане 60 мин и  Глобул  ме прекъсне автоматично...въобще не искам Петя да прилича на мен... Joy

# 245
  • София
Сладурче, аз не съм инж по телекомуникации, но като се има предвид, че когато започна разговор го приключвам когато стане 60 мин и  Глобул  ме прекъсне автоматично...въобще не искам Петя да прилича на мен... Joy

Да, ама на последната снимка на Петя, Милен беше с тениска на правилния оператор  smile3533
Брей, един ден да нямам време за форума  Shocked - да аз да го кажа и вие сте се олели...Приемам предложението за заплата - само в натура - лятно време е и сладоледи не отказвам.
За настъпилата дискусия - имам свое мнение, много е крайно и ще си го спестя и като малките деца ще кажа - Нищо не чувам чорапа си обувам hahaha
Амелия, дори на срещата питах Алекс дали не те е срещала по щата Драгалевци Hug Надявам се с Били да сте по-честичко сред нас вече...
По-късно пак ще пиша, че принца си чака рум сървиза

# 246
Айде да почерпя и аз, че съм света Елена  Simple Smile

Малко малки изглеждат бонбончетата, ама са от сърце  Hug

Много са сладки бебоците на всички  Hug Винаги ги гледам с голямо удоволствие и често се смея, защото откривам колко често всъщност са еднакви във физиономиите, уменията и движенията  Hug То и аз исках да разведря вчера обстановката със снимките на невероятните умения на Вики, но не ми се получи и малко внимание получих Laughing Ралче, ша та пиша в списъка  Mr. Green

Ама хайде на пропусналите да го покажа пак моя хубостник, като сме почнали пак със снимки:

И да се похваля - кумицата ми е родила през нощта момченце - за няма и два часа! Тия в Токуда малко са пресирали нещата, но важното е, че са добре. Сега чакаме да засуче, че за съжаление не са и го дали веднага, но вярвам, че ще се оправят нещата  Praynig

# 247
  • Бургас
Хайде и аз да се запиша, пък било и към края на темата  Peace
Честито на всички именници!
Черпя и за моят мъж  newsm51
Пътуването ни до СФ и обратно с двете хлапета мина повече от отлично, чак не мога да повярвам. А преди това се обливах от пот, като знам как се пътуваше с Мария, но явно вече е поотраснала и малко по-вразумена  Wink Уцелихме най-голямата жега, та имахме оправдание за шопинг за летни дрешки за всички, да не говоря, че на мен повечето дрехи не ми стават още  #2gunfire
Вчера бяхме на консултация, Ники е 7 кг. и 66 см. -голям мъж  Heart Eyes  Биха му и втория Пентаксим, засега няма реакции  Praynig
Бърборанче, Петя е прекрасна   bouquet Казвала съм ти, че са ми много близки проблемите ви, защото и каката наддаваше в същите темпове, т.е. никак . Виж  я каква миниатюра беше на годинката /7 кг.  Rolling Eyes/,  Виж я и преди месец  Simple Smile
И да не остана по-назад, ей го и Ники онзи ден
Анита , аз съм за срещичка  Peace

# 248
добро утро...Стеле слагай тензухени пелени тогава, като не си там да го пазиш...а като си там и го гледаш ползвай лигнин...и аз така правя вече, понеже и тя си къса и яде...даже каквото има до главата и ръцете и го хващат всичко взима и слага в устата...
а ето я и активната гимнастика...още не е завършена съвсем... http://www.lorini.snimka.bg/album.php?album_id=379759&view=2

# 249
Приемам предложението за заплата - само в натура - лятно време е и сладоледи не отказвам.
А членски внос?  Twisted Evil (напълно излишен спам)

# 250
Марийче ( малко трудно ще свикна с новия ти ник  Wink Wink Wink) страхотна е активната гимнастика, поздравления, чудесно си се справила, а и като гледам Катеринка определено се чувства много добре в нея. А тя е страхотен бонбон, много е хубава  Hug Heart Eyes

# 251
  • София
Приемам предложението за заплата - само в натура - лятно време е и сладоледи не отказвам.
А членски внос?  Twisted Evil (напълно излишен спам)
Thinkingхммм
Тъй, забравих да честитя имените дни на Лено, elli_g , elena_d, Елия и на мъжа на Алина - Константин предполагам Wink Да са ви живи и здрави имената Hug
Аре, отивам на пазар - тия дни що пари прахосах Embarassed

# 252
и на мъжа на Алина - Константин[/b] предполагам Wink
Може да е Елен  Joy
Алина  Hug Да ти е жив,здрав и много послушен  съпругът    bouquet
Доника Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 12:25 от bubchenceto

# 253
 Първо честит имен ден на всички да сте живи и здрави Hug
Радостчо ,аз съм от Лондон като теб ,живея в североизточен Лондон.значи ме разбираш за какво говоря ,много ми тежи това положение с контактите...ама няма как ,ако си някъде наблизо бих се радвала да те срещна.
Аз да се оплача моето дете реве та се къса ама като казвам дере наистина имам в предвид това,и се загледах ами и ние ще се присъединяваме към  отбора на съблезъбите тигри,то каква била работата.
И естествено се отразява и на храненето яде 5 минути после не иска и не иска ама и това ще мине знам няма как.
Това е днес тук пак е мрачно ,и май пак за пореден път ще пропуснем разходката,дано да пекне ,че ми писна вече.

# 254
Ехоооо,не съм писала и сте сварили пак да се скарате,бива ли такива неща  Naughty.

Аз пък за някои неща съм към " фанатичките ",/много яко звучи  Laughing/,за други пък не съм съгласна , ама нито се обиждам на едните нито на другите, нали си знам ,че няма начин някоя от вас да набута в устата на Маги примерно някое сокче  hahaha,така,че само ви чета и се чудя.
Сега сериозно
Всички сме добри майки,вярвам,че всяка една от нас мисли най-доброто за своето дете.Аз много искам да я кърмя дълго време,да я гушкам и целувам всеки път и да не я оставям да плаче,не мога да си представя да я оставя на някой ,побърквам се от притеснение, в същото време не мога да разбера особено това ЕБХ.
Но пък разбирам и отсрещната среда - момичето с което раждах малкия качи първия месец 40 гр. на кърма  Crazy,видя се в чудо ами как няма да даде АМ като детето пищеше от глад,разбирам и тези които могат да оставят детето на някой ,да се откъснат малко от него и да си починат,ама аз не мога,даже  мъжът ми днес ме обвини,че съм се сърдила на всички/щото ми се ходи и на фризьор и на козметик и ми се ще и педикюр да си направя/а не я оставям на никой за цял ден.А пък за пюретата аз може би ще наблегна на купешки по простата причина,че няма да мога да намирам зеленчуци от домашна градина / свекърва ми гледа ама е далече/ и си мисля ,че купешките зеленчуци ще са пълни с нитрати..... ама да знаете с каква любов ще си я храня и ще и целувам нацапаната устичка  Wink,даже смятам да снимам с камера първата лъжичка.

Така,че хайде стига с тези спорове всеки е прав сам за себе си  Hug Hug Hug

Абе Лорини как сега да те наричам  Grinning,активната гимнастика е страхотна ама я кажи стойката как я направи ,какво успя да използваш.

А и да поздравя всички именници и всички месечинковци   bouquet да сте много много здрави и много много щастливи

Общи условия

Активация на акаунт