® E-bay - тема 29

• 40 972
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Под наддаването - Retract Bid

# 31
  • София жк Бъкстон
pebs, доволна ли си от дартса? Аз съм се спряла на http://cgi.ebay.co.uk/proteam-electronic-dartboard-auto-scoring- … 93%3A1%7C294%3A50 и мисля, че твоя е същия. Сподели мнението си за него

# 32
  • някъде там
и аз тука Hug

# 33

о, да, мерси много. ))) спомням си че беше някъде там, но трябвало да се влезе в историята. ))

# 34
  • Сливен
Не знаех че има такава опция да се откажа от търг, сега след като видях се опитах да видя къде е това Retract Bid, но никъде не го виждам.
Мола за малко инфо относно отказа от търг  Praynig

# 35
Не знаех че има такава опция да се откажа от търг, сега след като видях се опитах да видя къде е това Retract Bid, но никъде не го виждам.

Заповядай: http://pages.ebay.co.uk/help/buy/questions/retract-bid.html
Можеш да се откажеш, но само при определени условия. В горния линк са описани. Доста е дългичко, а в момента нямам възможност да го преведа цялото.
Обмислям още един помощен сайт за Ибей, подобен на Ла Редутския...

# 36
pebs, доволна ли си от дартса? Аз съм се спряла на http://cgi.ebay.co.uk/proteam-electronic-dartboard-auto-scoring- … 93%3A1%7C294%3A50 и мисля, че твоя е същия. Сподели мнението си за него
Същия е,да!Не е лош,но е много малък!Играе се буквално от една крачка! Peace

# 37
Идеално  Mr. Green

# 38
  • Сливен
Алекс1   bouquet

# 39
# 40
  • София
Идеално  Mr. Green
Вместо запис ще си позволя да се съглася с mam@ и да подкрепя Алекс   Mr. Green

# 41
Идеално  Mr. Green
Вместо запис ще си позволя да се съглася с mam@ и да подкрепя Алекс   Mr. Green

Започвам, то е ясно...  Laughing

# 42

в хелпа, който Алекс е дала всичко е описано. По принцип има 3причини, поради които може да се откажеш от търг, но трябва да е най-малко 24часа преди завършването на търга.
Всеки отказ се записва в системата на ибей.

# 43
Здравейте,
бясна съм изгорях с 150 паунда, сега по същата логика ще ме прецакат с още 50,... след два месеца и куп разправии ..... от ПП отсъдиха че бележката която с триста зора им изпратих на факса в САЩ била инвалидна.... егати педеругите...., ама съм им заформила такова писъмце, че .... ше ни дискриминират те нас Бугарите... дето тех ги има на карта от има няма 200-300 години....
Да, големи хитреци български карти приемат за плащания , а квитанциите от БГ пощи , не...ама да знаят , че който ме е прецакал дълго не е живял.... Mr. Green Twisted Evil

# 44
Здравейте,
бясна съм изгорях с 150 паунда, сега по същата логика ще ме прецакат с още 50,... след два месеца и куп разправии ..... от ПП отсъдиха че бележката която с триста зора им изпратих на факса в САЩ била инвалидна.... егати педеругите...., ама съм им заформила такова писъмце, че .... ше ни дискриминират те нас Бугарите... дето тех ги има на карта от има няма 200-300 години....
Да, големи хитреци български карти приемат за плащания , а квитанциите от БГ пощи , не...ама да знаят , че който ме е прецакал дълго не е живял.... Mr. Green Twisted Evil
какво стана  успокой се и обесни,може да помогнем.

Общи условия

Активация на акаунт