® E-bay - тема 29

• 40 975
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Home is where the heart is...
Немога да не Ви покажа това http://home-garden.shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907. … &_sacat=11700  Crazy И да питам, как търсите покривка за маса, не успях да открия. Моля за помощ. Благодаря.

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3902.m38.l1313&am … ee-All-Categories

Дано да ти помогне
  bouquet   bouquet
Какво ще рече това http://cgi.ebay.co.uk/54x108in-Plastic-Black-Table-Cover-Cloth-p … rkparms=72%3A1686|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50 пластик? Пластмасова ли , какво?

Това е мушама - водоустойчива покривка за маса.  Peace

# 61
 Peace  и аз тук

# 62
Моля, помогнете на непросветения!
Според вас, след като продавачът е посочил FREE SHIPPING, нужно ли е да го питам дали наистина е така, и нужно ли е да го питам каквото и да било друго, или да си наддавам/купувам направо?
По принцип щом пише free значи е безплатна, но ако искаш да си сигурна можеш и да му пишеш  Peace

# 63
Благодаря!

# 64
  • Варна
Моля, помогнете на непросветения!
Според вас, след като продавачът е посочил FREE SHIPPING, нужно ли е да го питам дали наистина е така, и нужно ли е да го питам каквото и да било друго, или да си наддавам/купувам направо?
По принцип щом пише free значи е безплатна, но ако искаш да си сигурна можеш и да му пишеш  Peace

Виж в описанието - доста често горе пише FREE, а долу в описанието пише нещо от сорта "Non UK bidders please e-mail me for the P&P before bidding". Ако е от Китай или друга подобна държава и пише FREE, тогава в 99 % от случаите наистина е така. Peace

# 65
  • София жк Бъкстон
Вижте какво ми пратиха от Еконт:
Уважаеми приятели,
           М A L L Econt оптимизира доставките за всички фенове на Ebay . Всеки от Вас, който иска да си закупи нещо от eBay търговете провеждани на сайта в U.K., вече може да го направи, независимо че продавача оферира само доставка до адрес в U.K. 
http://www.ebay.co.uk
            Всичко което е нужно е да изберете продукт и приключите търга за покупката му указвайки адреса на Mall Econt в U.K. След това  подавате Заявка за покупка с куриер и ние в най-кратки срокове ще извършим плащането и доставката до вашия адрес в България.
            M A L L Econt с радост ще ви помогне, ако имате нужда от уточнения или искате да сметнете разходите по доставката преди да поръчате.
M a l l Phone   -> 0 8001 3001
            M a l l Mail     -> mall@econt.com
            Очакваме вашите запитвания, заявки и предложения !
            Екипът на  M A L L Econt

Eконт Транс АД

# 66
  • Варна
hellborn, знайш ли за к'ви цени става въпрос! Crazy ooooh!

# 67
  • София жк Бъкстон
Не, не съм се интересувала. Ползвам техните услуги само за БГ. Това са ми го пратили като реклама на пощата.

# 68
  • Бургас
Те в Бг цените им са  ooooh! #Crazy, а пък за тези услуги не ми се мисли просто

# 69
  • София жк Бъкстон
Eто още инфо за услугата на Еконт:
Ако използвате нашия адрес(на Еконт), ще очакваме своевременна информация от Вас, за да можем да проследим правилното изпълнение на Вашата доставка.

За допълнителни въпроси оставам на Ваше разположение.

Milen Velinov
69 Westward Road
London
E4 8LZ
007003400585

Тарифи за покупка:
В отговор на Вашето запитване искам да ви информирам, че можем да организираме
закупуването и доставката на стока по Вашата заявка при следните условия и цени:
1/ Необходимо е да подадете към нас пълна информация за продукта, мястото от
което да го закупим (приемем за доставка) и доставим, данни за издаване на фактура и други
оперативни подробности, използвайки наша стандартната бланка, която ще ви предоставим
при готовност;
2/ Необходимо е да прехвърлите към нас сумата която следва да заплатим при
закупуването на стоката - по банков път, електронен път или в брой. Ако заплатите
стойността на стоката директно към продавача, тази стъпка отпада;
3/ Разходите по доставката които следва да заплатите при получаване на стоката на
ваш адрес в България, ще бъдат определени както следва :
- доставката от електронния магазин/търговски обект до наш офис в Лондон (ако не е
включена в цената на стоката). Размера на тази такса можем да укажем след като ни
предоставите информация за точката на приемане на пратката и теглото й;
- доставка от наш офис в Лондон до всяка точка на България по следната тарифа:
-> Документална пратка --> 28,20 лв (с ДДС)
-> Колет до 1 кг --> 37,50 лв (с ДДС)
-> Колет до 2 кг --> 47,10 лв (с ДДС)
-> Колет до 5 кг --> 56,40 лв (с ДДС)
-> Колет до 10 кг --> 68,10 лв (с ДДС)
-> Колет до 15 кг --> 79,80 лв (с ДДС)
-> Колет до 20 кг --> 91,80 лв (с ДДС)
-> Колет над 20 кг --> + 4,20 лв/кг (с ДДС)
* Моля, отбележете, че посочените цени за доставка се оферират на база на тарифно тегло на
пратката.
Тарифното тегло е действителното или общото обемно тегло на всички колети от една
пратка, като се таксува по-голямата величина. То се закръгля до цял килограм.
Обемното тегло на пратката се изчислява по формулата:
( обща ширина, см Х дължина, см Х височина, см) /6000, кг
- такса за услугата «Покупка с куриер», за извършване на превода и плащането на сумата
при покупката на стоката (ако заплатите стоката директно към продавача - тази такса не се
дължи) .
-> 4,8 % (с ДДС) от стойността на заплатената сума при покупката
4/ Срокът за който можем да изпълним Вашата поръчка е до 7 работни дена.
Валидност на офертата – две седмици. След този период условията трябва да бъдат
препотвърдени, предвид възможни промени или оптимизации на сервиза.

Надявам се да съм била полезна. Това ми отговориха от Еконт при запитване от моя страна.

# 70
Момичета, 36 номер сандал на кой номер в Англ. номерация отговаря?

# 71
  • София , Монтана
Здраейте и от мен.Искам да попитам какво в Pay pal да си променя ,че искам да ми смята валутата по курса на банката а не по този на Pay pal.Въпроса сигурно много пъти е задаван.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 17:24 от pеtia

# 72
Номер3!

Да ви се оплача-днес за първи път ми дойде отворена пратка-вътре имаше слънцезащитен крем за бебето ми,опаковката беше намачкана,даже на места скъсана,стана ми неприятно,защото все пак е крем и знам ли какво са го гледали,ровили...

# 73
Номер3!

Да ви се оплача-днес за първи път ми дойде отворена пратка-вътре имаше слънцезащитен крем за бебето ми,опаковката беше намачкана,даже на места скъсана,стана ми неприятно,защото все пак е крем и знам ли какво са го гледали,ровили...

Много благодаря! Hug

# 74
Момичета,трябва ми много точен превод от Бг на Англ за една благотворителна кауза.
Помагайте,моля ви!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт