® E-bay - тема 29

• 41 158
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Момичета и момче, малко помощ в превода  Praynig!
Пратката от 25-ти април не пристигна, вчера писах на продавача в любезна форма, че ще отворя диспут. Ето отговора:

Hi,
If you haven't started a dispue yet then please don't. I have a receipt for postage and can say it was posted on the 27th April. It Has obviously gone missing which is a real shame. However the easiest way is to claim through the post office for loss of item, which I will do for you and if they agree that we have waited a suffient amount of time they will refund. If you have already put in a dispute then thats that and I lose out when we both could of been compensated. normally buyer email the seller and at least give them a chance to find out whats happened before a dispute.
Many thanks

Какво да правя, според вас? Да отварям ли диспут или да изчакам още?

# 316
Аз имам една неполучена пратка от Англия, пусната на 3ти май и все още я няма. Писах на продавачката, ще чакам да отговори. Кога мога да пусна диспут ако не пристигне?

# 317
  • Sofia
чакам по-принцип точно 1 месец и отварям тогава диспут,освен,ако някой не ме е издразнил с поведението си  Peace

# 318
Ок, мерси, ще изчакам дамата още седмица, две максимум. ))

А сега още един въпрос.
Купих днес едно столче за кола от немския ибей. Нямаше сложен шипинг до България и още преди да го купя писах имейл с въпрос колко ще струва до БГ. Не ми отговориха, но тъй като столчетата бяха само 4бр, в крайна сметка натиснах Buy now. След това им писах още 2писма, едно на английски и едно на немски (ако не разберат първото) с въпрос колко ще е шипинга до БГ. Отговор никакъв, но все пак не пропуснаха да ми изпратят имейл, че трябва да платя стоката. )
Сега се чудя дали да платя както е с доставката до Германия и да си сложа адреса в БГ. А те като решат колко ще ми струва до БГ да ми изпратят инвойс със сумата за доплащане.
Така дали е ок?

# 319
  • Sofia
по-добре изчакай да ти пратят инвойс със сумата
този мейл,който си получила за подканяне повечето пъти е автоматичен Peace

# 320
  • софия
Някой има ли детски обувки на Clarks. 7,5 или 8 по UK номерация? Трябва ми дължината на стелката им. От вчера пиша ли пиша запитвания към различни продавачи. Един не ми отговаря с конкретноа информация, а ми е спешно  Hug
Имаме 8 1/2 - 17 см е стелката.

# 321
Следях една количка и изведнъж ми даде, че е приключил търга, с 0 залагания. Кликвам и виждам следното:
Cancelled: £35.00
Explanation:The seller ended the listing early and cancelled all bids.
Има ли право продавачът така да анулира залаганията и да прекрати търга? Crossing Arms

# 322
  • София
Здравейте,ходя по митница да си освобождавам пратки и ми искат разпечатка от пейпал за плащането на продукта. Възможно ли е да си исфалшифицира на фото шоп фактурата или какво да кажа на митничарите ! Дайте съвет??!!

# 323
Здравейте!
И аз с въпрос!
Спечелих си очила и ги получих но не са оригинални Писах на продавачката,иска да и ги върна и тогава ще ми върне парите
Съвет какво да правя?
Благодаря!

# 324
  • София
Здравейте!
И аз с въпрос!
Спечелих си очила и ги получих но не са оригинални Писах на продавачката,иска да и ги върна и тогава ще ми върне парите
Съвет какво да правя?
Благодаря!
Аз така връщах стока от която не съм доволна. Изпратих му и номера за проследяване и като получи върнатото ми въстанови парите.Мисля ,че имаш 40 дни от закупуването на стоката да пуснеш диспут ,така че ако не ти върне парите в диспута прилагаш и номера за проследяване на пратката и ще се реши в твоя полза ! Само дето трябва да чакаш и ще си назад само с транспортните за връщане на пратката !

# 325
За първи път ми се случва да спечеля търг без да съм играла за него Rolling Eyes
Само питах продавача колко е шипинга до България и той ми отговори, че не праща до тук.
Сега ми пише, че съм го спечелила и не може да ми го изпрати.
И сега какво да правя?
И защо не ми се появява в моя ибей, че го имам спечелено?

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 20:16 от proly

# 326
Някой има ли детски обувки на Clarks. 7,5 или 8 по UK номерация? Трябва ми дължината на стелката им. От вчера пиша ли пиша запитвания към различни продавачи. Един не ми отговаря с конкретноа информация, а ми е спешно  Hug
Имаме 8 1/2 - 17 см е стелката.

Благодаря   bouquet

# 327
Следях една количка и изведнъж ми даде, че е приключил търга, с 0 залагания. Кликвам и виждам следното:
Cancelled: £35.00
Explanation:The seller ended the listing early and cancelled all bids.
Има ли право продавачът така да анулира залаганията и да прекрати търга? Crossing Arms

Да, има право при определени условия, но не ми се рови да търся!

За първи път ми се случва да спечеля търг без да съм играла за него Rolling Eyes
Само питах продавача колко е шипинга до България и той ми отговори, че не праща до тук.
И сега какво да правя?

Няма такъв филм, не може да си го спе4елила, без да си наддавала за него. Хи4 не му се хващай на тоя!

# 328
  • Бургас
Здравейте!
И аз с въпрос!
Съвет какво да правя?
Благодаря!
Аз така връщах стока от която не съм доволна. Изпратих му и номера за проследяване и като получи върнатото ми въстанови парите.Мисля ,че имаш 40 дни от закупуването на стоката да пуснеш диспут ,така че ако не ти върне парите в диспута прилагаш и номера за проследяване на пратката и ще се реши в твоя полза ! Само дето трябва да чакаш и ще си назад само с транспортните за връщане на пратката !

По-добре си пусни диспут.  Peace Прати ги обратно и, когато ти върне парите, ще го затвориш.

И сега какво да правя?

Shocked Ей пък т'ва направо.... И, как си го спечелила, според него? След като не си участвала в търга и го няма в спечелени?

# 329
Ами не знам как съм го спечелила..
Отворих си писмото ,с което го питам дали шипва до България и там виждам продукта и там само пише, че аз съм го спечелила. Не знам какво да мисля

Общи условия

Активация на акаунт