® E-bay - тема 29

• 41 134
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
здравейте  bouquet
 едвам сега успях най накрая да платя вече бях се притеснила
сега искам да пиша на един продавач за доставката дали ще има отстъпка за няколко от обявите му но незная от къде да вляза
в акаунта съм запаметила обявите му а после ох дано сте ме разбрали  Praynig

# 346
Да ви попитам нещо-като пращам пари през ПП акаунт със сенд мъни на друг ПП акаунт-в акаунта ли остават получени или се прехвърлят в картата?! Thinking

# 347
Нахълтвам с въпрос: току-що спечелих флашка, 16 GB за 11.53 GBP. Oпитвам се да платя с ВИЗА електрон чрез пейпал, но ми показва, че сумата, к искам да платя надвишава лимита ми. Четох от тук http://pazaruvane-online.com//???????????-?-paypal-??????-??-??????/ , че ми трябва някакъв EXPUSE код за потвърждение, обаче не го знам къде е и къде да го напиша. Иначе, и на 2-те места се регистрирах днес и съм още объркана. сигурна съм, че е този проблем е дискутиран, но ми е непосилно да прочета няколко теми сега Tired.
Може ли малко помощ  bouquet

# 348
Надявам се, че Визата ти не е на ОББ.
Ако е, няма да можеш въобще да платиш.
За кода - като влезеш в акаунта си Пейпал - отстрани пише нещо от сорта "To Do List". Като кликнеш, трябва да избереш confirm card /всичко ми е по памет, защото съм го правила отдавна и не гарантирам абсолютна точност/.
След това, те ще ти изтеглят 1.50 евро и след 2-3 дни отиваш в банката, за да си вземеш разпечатка на транзакциите по картата. Срещу транзакцията на тези 1.50 евро ти е кода, който трябва да въведеш.

# 349
Ух, майкооо, то мн дълга.
А продавачът ще чака ли толкова?
Благодаря ти за информацията.
На Уникредит ми е картата, на тях ни изплащат стипендиите.

# 350
Здравейте и от мен.Да се похваля с една от първите си пристигнали поръчки и от този сайт  Laughing..Тази  лепенка за кола с имената на децата  на около 3 лири излезе и е много готина. Simple Smile
 И едно въпросче към по просветените.Чакам едни роклета от US ,продавача ми даде тракинг номер и на сайта ми излиза тази информация
„Detailed Results:
   International Dispatch, May 22, 2009, 6:46 am, FOREIGN CENTERJERSEY CITY NJ 099
 Arrival
 Electronic Shipping Info Received, May 18, 2009 “.Разбирам че е изпратена на 22 но по натам нищо.А на БГ саита не ми се отваря страницата за проследяване.Пристигнали ли са в БГ,трябва ли да ми излезе в US сайта или да си чакам пък когато дойдат ?  bouquet

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 02:38 от aleksova1

# 351
  • софия
aleksova1, готска е лепенката. Кой е сайта? За колко време пристигна?

# 352
Ух, майкооо, то мн дълга.
А продавачът ще чака ли толкова?
Благодаря ти за информацията.
На Уникредит ми е картата, на тях ни изплащат стипендиите.

Споко, ако е свестен ще чака  Hug!Мене ме чакаха 2 седмици! Жената беше в неведение от нашата банкова политика . ooooh!

# 353
И аз да се включа с неполучена пратка , платена на 19.04. Писах на продаваче и той ми каза , че ще рекламира в Ройал Мейл, обаче трябвало 14дни за разследване. Сега се чудя дали не ме баламосва за да изпусна срока за диспут  newsm78
Ами пиши му, че ти за всеки случай ще отвориш диспут, за да не изпуснеш срока, пък той като си направи разследването и ти върне парите, ще го затвориш. И наистина пусни диспут, защото срокът е 45 дни след плащането, т.е. нямаш много време.

Да ви попитам нещо-като пращам пари през ПП акаунт със сенд мъни на друг ПП акаунт-в акаунта ли остават получени или се прехвърлят в картата?! Thinking
Доколкото си спомням, остават в ПП акаунта. Ако искаш да ги прехвърлиш в картата, се плаща някаква такса, по спомени май беше 2 евро.

# 354

Някой може ли да ме светне това за какво е? Готвене на пара?

# 355
  • На черешатааа

Някой може ли да ме светне това за какво е? Готвене на пара?
Мисля, че да. Виждала съм такова, но на дрга марка.

# 356
  • София
Здравейте!  Hug

Искам да попитам дали някоя от вас може да ми поръча нещо от ebay.co.uk?

Благодаря предварително!
  bouquet

# 357
да питам колко е лимита за година в пей пал някои знае ли?че ме е страх да не ме отрежат,,..видях ,че има някакъв и че за да го махнеш трябва да изпратиш факс с документ newsm78
никои ли незнае????????

# 358
Здравейте!  Hug

Благодаря предварително!
  bouquet

Попитай http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=35794  Peace

# 359
Здравейте!  Hug

Благодаря предварително!
  bouquet
Грозното Пате май поръчва...

Общи условия

Активация на акаунт