® E-bay - тема 29

• 41 113
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Да попитам: вчера имах проблем да платя флашката, която си спечелих. Тук 1 мама ми каза, че трябва да напиша някакъв 4-цифрен код, който се взима от банката, к ми е издала картата. Натиснах Do to list (няколко пъти, за по-сигурно Blush) но до банката не съм ходила. Днес се заиграх в ПП и тръгнах да плащам и вижте какво ми излезна: http://prikachi.com/files/868085L.jpg .
Това значи ли, че съм платила?
Да. Peace

# 421
Да попитам: вчера имах проблем да платя флашката, която си спечелих. Тук 1 мама ми каза, че трябва да напиша някакъв 4-цифрен код, който се взима от банката, к ми е издала картата. Натиснах Do to list (няколко пъти, за по-сигурно Blush) но до банката не съм ходила. Днес се заиграх в ПП и тръгнах да плащам и вижте какво ми излезна: http://prikachi.com/files/868085L.jpg .
[/quote/ до 100евро можеш да плащаш и без код

# 422
[/quote/ до 100евро можеш да плащаш и без код

До 100 лири ( или до 100 евро-не съм много сигурна, коя валута беше) може да плащаш и без да ти е верифицирана картата. След като минеш този лимит, няма да можеш
повече.
Ако имаш услугата уведомяване по телефона, може да видиш този 4-цифрен код в смс-а от банката. Стои точно пред Пей Пал.
Ако нямаш , отиди в  банката, поискай си разпечатка на последните трансакции и ще го видиш.

# 423
Ухууу newsm44, благодаряяя. Флашката е 11.53 паунда. Интересно, че вчера не искаше да се плати Thinking и ми искаше този код. Утре ще ходя до банката, за да си го взема.
Сега тр да чакам продавачът да ми пише, че ми е пратил флашката ли?
Това ми е първа поръчка и още не съм ориентирана.

# 424
Ухууу newsm44, благодаряяя. Флашката е 11.53 паунда. Интересно, че вчера не искаше да се плати Thinking и ми искаше този код. Утре ще ходя до банката, за да си го взема.

Повечето въобще не пишат, когато пращат.
Не чакай, по-добре.

# 425

Пей Палът върти номера някой път. Вчера на мен ми се беше бъгнал и не искаше да ми приеме картата, както на много други Ибейки тук. Изчаках и пак пробвах. Стана.

Много рядко продавачът ти пише, че  е изпратил стоката. На мен ми се е случвало един от десет да ми пише. Просто седиш и чакаш. Само, ако мине по-дълго от нормалното време , тогава може да му пишеш и да го питаш, какво става, но иначе чакаш!

# 426
Здравейте прочетох на 1 място следното : "При закупуване на стока на стойност под 20 евро от търговец (било то частно или юридическо лице) извън ЕС, пратката не подлежи на обмитяване и облагане с ДДС." Знаете ли дали тази информация е вярна и актуална, или сумата вече е друга?

# 427
Здравейте прочетох на 1 място следното : "При закупуване на стока на стойност под 20 евро от търговец (било то частно или юридическо лице) извън ЕС, пратката не подлежи на обмитяване и облагане с ДДС." Знаете ли дали тази информация е вярна и актуална, или сумата вече е друга?

не е вярно това

# 428
зДРАВЕЙТЕ НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕ.оПИТАХ СЕ ДА СЕ РЕГИСТИРАМ В НЕМСКИЯ Е-BEY но имам проблем.изпратиха ми това писмо от което нищо не разбрах.къде е кода ми за активиране на акаунта? Embarassed     http://us.mc1119.mail.yahoo.com/mc/showMessage?pSize=25&sMid … h/Sh5F3QrsXGS3oLo,

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 14:16 от mimi_ic

# 429
Да попитам-какво се случва с нещо което съм купила,но впоследствие се оказва че картата ми е блокирана?Мога ли да платя по друг начин и продавача изчаква ли докато се оправят нещата евентуално по картата,в смисъл праща ли стоката или какво....?

# 430
Да попитам-какво се случва с нещо което съм купила,но впоследствие се оказва че картата ми е блокирана?Мога ли да платя по друг начин и продавача изчаква ли докато се оправят нещата евентуално по картата,в смисъл праща ли стоката или какво....?
Ако не я платиш,няма да ти я пратя.
отваря ти диспут за неплатена стока,отрицателна оценка и страйк.

# 431
зДРАВЕЙТЕ НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕ.оПИТАХ СЕ ДА СЕ РЕГИСТИРАМ В НЕМСКИЯ Е-BEY но имам проблем.изпратиха ми това писмо от което нищо не разбрах.къде е кода ми за активиране на акаунта? Embarassed     http://us.mc1119.mail.yahoo.com/mc/showMessage?pSize=25&sMid … h/Sh5F3QrsXGS3oLo,
Ох,хора,стига с тези линкове.
Как да прочетем писмото,като нямаме потребителското име и паролата ти.

# 432
  bouquet

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 16:49 от mimi_ic

# 433
Ами има ли друг начин да платя освен с карта-там пише че може банков превод,пощенски ордер ......има ли нещо такова?

# 434
Ами има ли друг начин да платя освен с карта-там пише че може банков превод,пощенски ордер ......има ли нещо такова?
Много скъпо.  ooooh!
Защо са ти я блокирали?  newsm78
Пък и нали не си го спечелила този часовник?

Общи условия

Активация на акаунт