® E-bay - тема 29

• 41 082
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Спечелила съм го-той е на бай нау.Картата е блокирана защото преди да ми издадат тази имам някакви които се оказа че не се довнесли от предната и явно затова.

# 436
Моля ви помогнете ми.Много искам да купя на сина ми една количка от там.Много я искам Praynig Praynig Praynig

# 437
  • Варна
Моля ви помогнете ми.Много искам да купя на сина ми една количка от там.Много я искам Praynig Praynig Praynig
Мими, много малко хора тук знаят немски, а и не знам кой би се наел да прочете това огромно нещо.
Не знам какъв код за активиране ти иска... трябваше да прочетеш информацията от 1вия пост, да се регистрираш бързо и лесно в английския ибей/например/ и после да купуваш от където искаш.
Не ти помагам ама понякога искате невъзможни неща/

tsuts моля те пиши по-кратки изречени. Аз си признавам, че не мога да ти следя мисълта и да ти разбера проблемите...затова и не предлагам помощ.

# 438
Горе-долу същото като Flash* мога да кажа и аз.  На tsuts изобщо не мога да и схвана проблема, а mimi_ic не разбирам каква помощ иска - в регистрирането, в плащането или в доставката  newsm78 Ако е само в превода на писмото - първо не знам немски, второ - и да знаех, писмото е огромно, не бих се наела да го превеждам  ooooh!

# 439
Горе-долу същото като Flash* мога да кажа и аз.  На tsuts изобщо не мога да и схвана проблема, а mimi_ic не разбирам каква помощ иска - в регистрирането, в плащането или в доставката  newsm78 Ако е само в превода на писмото - първо не знам немски, второ - и да знаех, писмото е огромно, не бих се наела да го превеждам  ooooh!
Помощ ми трябва за регистрацията.Написах всичко и трябваше да получа писмо с код за потвърждаване на регистрацията който трбва да въведа.Но получих това страшно дълго писмо и в него не откривам код за активиране на акаунта ми ooooh!

# 440
На мен проблемът ми е в това че си купих един часовник който при плащането ми се оказа че ми е блокирана картата.Писах на продавача за да го помоля да ме изчака или да питам за друг начин на плащаве,но отговор нямам още.И питам аз-какво се прави в този случай?

# 441
Спечелила съм го-той е на бай нау.Картата е блокирана защото преди да ми издадат тази имам някакви които се оказа че не се довнесли от предната и явно затова.
Даже и на е на Buy it now пак трябва да го имаш в спечелените. Peace Вчера каза,че в Won нямаш нищо. Thinking

Горе-долу същото като Flash* мога да кажа и аз.  На tsuts изобщо не мога да и схвана проблема, а mimi_ic не разбирам каква помощ иска - в регистрирането, в плащането или в доставката  newsm78 Ако е само в превода на писмото - първо не знам немски, второ - и да знаех, писмото е огромно, не бих се наела да го превеждам  ooooh!
Помощ ми трябва за регистрацията.Написах всичко и трябваше да получа писмо с код за потвърждаване на регистрацията който трбва да въведа.Но получих това страшно дълго писмо и в него не откривам код за активиране на акаунта ми ooooh!
Аз не помня да има код за активиране.
Пробвай да влезеш.

# 442
На мен проблемът ми е в това че си купих един часовник който при плащането ми се оказа че ми е блокирана картата.Писах на продавача за да го помоля да ме изчака или да питам за друг начин на плащаве,но отговор нямам още.И питам аз-какво се прави в този случай?
В този случай се регистрира друга карта в Пейпал акаунта и се плаща с нея  Peace

mimi_ic , какъв е този код, който чакаш да получиш  newsm78 Ако си успяла да се регистрираш, значи можеш да влезеш с потребителското име и паролата, които си въвела при регистрацията.

# 443
  • софия
aleksova1, готска е лепенката. Кой е сайта? За колко време пристигна?
Ето го прадавача и сайта http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300293182605.Пристигна за около 1 сед и беше в плик за писмо.
Благодаря ти Hug

# 444
Даже и на е на Buy it now пак трябва да го имаш в спечелените. Peace Вчера каза,че в Won нямаш нищо. Thinking

Горе-долу същото като Flash* мога да кажа и аз.  На tsuts изобщо не мога да и схвана проблема, а mimi_ic не разбирам каква помощ иска - в регистрирането, в плащането или в доставката  newsm78 Ако е само в превода на писмото - първо не знам немски, второ - и да знаех, писмото е огромно, не бих се наела да го превеждам  ooooh!
Аз не помня да има код за активиране.
Пробвай да влезеш.

Eми не става.Пише ми че регистацията е успешна и отдоло едно празно поле.Въведете вашия код за активиране от изпратеното ви писмо.Аз 1000 пъти го превеждах това писмо и го четах код не видях #Crazy #Crazy #Crazy

# 445
Здравейте и от мен.И аз искам малко помощ  Laughing.
Поръчах си едни роклета от САЩ с тракинг номер,колетчето беше адресерано до едно Врачанско селце(където ларедутските колети пристигаха),обаче днес има писмо от Врачанска поща че трябва да се отиде до Враца пощата(и то само вторник и четвъртък от 10 до 11 часа  Shocked) за да се получи.Колетчето е 410 гр.Защо се получава така,знае ли някой?Да не би като е с тракинг номер и за това.И друго,ако е нужно обмитяване пишат ли го изришно на белешката която пращат,защото на мойта пише само такса от 1,10лв.  bouquet
mimi_ic пробвай да се рег в някой от другите сайто на E-bay,след това рег се приема на всички сайтове.Аз си направих моята рег на английския че по го схващам  Laughing.

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 16:07 от aleksova1

# 446
mimi_ic , пиши на лични на Kölsches Mädel, това е профилът и http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=106709 . Доколкото си спомням, тя е спец по немския ибей.

aleksova1 , пратката ти е пристигнала в колетното, нищо че е под 2 кг. 1.10 е таксата за освобождаване на колет, но щом те викат по това време, се подготви евентуално и за мито. Само във вторник и четвъртък от 10 до 11 в колетното идва митнически служител, явно затова те викат точно тогава. Ако стойността на стоката е под митническия минимум, си разпечати за всеки случай фактурата от Пейпал.

# 447
pepi7096 благодаря ти   bouquet.

# 448
  • на пистата
mimi_ic още имаш време,моля те редактирай си чаршафа от предната страница,че ми бърка в здравето

# 449
mimi_ic , пиши на лични на Kölsches Mädel, това е профилът и http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=106709 . Доколкото си спомням, тя е спец по немския ибей.

aleksova1 , пратката ти е пристигнала в колетното, нищо че е под 2 кг. 1.10 е таксата за освобождаване на колет, но щом те викат по това време, се подготви евентуално и за мито. Само във вторник и четвъртък от 10 до 11 в колетното идва митнически служител, явно затова те викат точно тогава. Ако стойността на стоката е под митническия минимум, си разпечати за всеки случай фактурата от Пейпал.

Аз го прочетох вече  Mr. Green и седя и размишлявам ,какво да отговоря, защото и аз не виждам никъде такъв код, пък и не мога да си спомня на мен да са ми искали.

Мими, с какъв адрес се регистрира в немския Ибей? Имам някакви смътни спомени, че немците май въведоха правилото, че ти изпращат май именно този код по пощата, на адреса на когото си се регистрирала. Не съм обаче много сигурна.

В писмото, което са ти пратили, не пише нищо!

Общи условия

Активация на акаунт