® E-bay - тема 29

• 41 066
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
mimi_ic , пиши на лични на Kölsches Mädel, това е профилът и http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=106709 . Доколкото си спомням, тя е спец по немския ибей.

aleksova1 , пратката ти е пристигнала в колетното, нищо че е под 2 кг. 1.10 е таксата за освобождаване на колет, но щом те викат по това време, се подготви евентуално и за мито. Само във вторник и четвъртък от 10 до 11 в колетното идва митнически служител, явно затова те викат точно тогава. Ако стойността на стоката е под митническия минимум, си разпечати за всеки случай фактурата от Пейпал.

Аз го прочетох вече  Mr. Green и седя и размишлявам ,какво да отговоря, защото и аз не виждам никъде такъв код, пък и не мога да си спомня на мен да са ми искали.

Мими, с какъв адрес се регистрира в немския Ибей? Имам някакви смътни спомени, че немците май въведоха правилото, че ти изпращат май именно този код по пощата, на адреса на когото си се регистрирала. Не съм обаче много сигурна.

В писмото, което са ти пратили, не пише нищо!
Да наистина ми пише че ще ми изпратят писмо на адреса до 3 работни дни.Благодаря ви и се извинявам за чаршафа

# 451
mimi_ic ти имаш ли регистрация в английския ибей,ако имаш,оттам можеш да пазаруваш навсякъде.

# 452
спешно ми трябва помощ момичета пазарувам от ebay много юесто но само от английския никога не съм пазарувала от щатите
и знам че има някаква такса освен доставката колко е тази такса за всчко нещо различнали е и продавача на продукта ли трябва да питам колко е таксата и за колко време пристигат горе доло нещата от там защото от англия идшат много бързо по моя преценка 1 най много2 седмици Знам че сигурно въпроса е задаван милион пъти но неможах да прочета цялата тема Много ми е важно ще съм благодарна за всеки отговор  bouquet

# 453
Аз да си повторя въпроса
Здравейте,ходя по митница да си освобождавам пратки и ми искат разпечатка от пейпал за плащането на продукта. Възможно ли е да си изфалшифицира на фото шоп фактурата или какво да кажа на митничарите ! Дайте съвет??!!

То всичко може, по принцип!  Rolling Eyes Но, фактурата е при тях, как смяташ да я фалшифицираш?
Те са писали в тази фактура на митница 40 долара ,но митничара иска да докажа с принтирано плащане от пейпал  newsm78 #2gunfire Shocked
Ако не ти го праща физическо лице, можеш до 150 евро без мито да минеш
До тук добре.Но или съм тъпа или изкукуригала.Прочетох няколко пъти наредбата,но едно нещо немога да разбера.Как се определя едно лице дали е физ.или юрид.?От фактура от ПП ли?Защото аз имам едни купени обущенца от физ.лице,но пак си имам фактура от ПП.А и не се различават по нищо фактурите.Значи щом имам фактура от ПП,каквото и да е лицето се признава за юрид.?Така ли е ?   #Crazy #Crazy
Вече откачам от тези пазарувания,трябва някой да ме спре  Laughing.

# 454
tedi-andreeva, aз съм нова в темата и не съм на ясно с доста неща, но до сега съм получила 15 малки пратки от САЩ, детски дрешки Gymboree и разни аксесоари от същите серии към тях(фиби,чанти,часовник и т.н) и пристигат за 7-14 дни. Нищо допълнително не плащам, взимам си ги от пощата. Важно е на каква стойност са. (мисля, че до 200 $ не се плаща мито newsm78).

# 455
tedi-andreeva, aз съм нова в темата и не съм на ясно с доста неща, но до сега съм получила 15 малки пратки от САЩ, детски дрешки Gymboree и разни аксесоари от същите серии към тях(фиби,чанти,часовник и т.н) и пристигат за 7-14 дни. Нищо допълнително не плащам, взимам си ги от пощата. Важно е на каква стойност са. (мисля, че до 200 $ не се плаща мито newsm78).
мерси за инфото доста ми помогна за едни обувки става на въпрос с доставката ми излизат 66 долара но незнам до каква сума не се плаща мито и ддс ако някой знае дали наистина е 200$ или е по малко да помага   baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 456
Моля ви кажете ми колко най-много сте чакали парите да се появят в  ПП акаунта,когато някой продавач ви връща парите.
Стана 2-а  дена и ме дразнят тия от ПП.

# 457
  • на пистата
Моля ви кажете ми колко най-много сте чакали парите да се появят в  ПП акаунта,когато някой продавач ви връща парите.
поне 5-6 дни,аз тези дни чаках два пъти и дойдоха след 6 дни

# 458
На мен пък досега винаги са се връщали директно в картата. Обикновено след 3-4 работни дни.

# 459
Имам нужда от консултация. Thinking Спечелих търг и искам да изпратят нещата на английския адрес на Емпреса, но като сменя адреса на доставка не ми дава да платя през Пейпал. newsm78 А освен това ми начислява автоматично шипинг до Бг. С тази карта не мога да изпращам на адрес в UK, дрън...дрън.  Драснах едно писмо на продавача, нещо друго мога ли да направя? Къде бъркам? Предварително благодаря! newsm51

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 22:58 от Dennia

# 460
Имам нужда от консултация. Thinking Спечелих търг и искам да изпратят нещата на английския адрес на Емпреса, но като сменя адреса на доставка не ми дава да платя през Пейпал. newsm78 А освен това ми начислява автоматично шипинг до Бг. С тази карта не мога да изпращам на адрес в UK, дрън...дрън.  Драснах едно писмо на продавача, нещо друго мога ли да направя? Къде бъркам? Предварително благодаря! newsm51

Доколкото разбрах, се опитваш да смениш адреса в Пей Пал, нали?
Ако е така, няма да стане: не може в Пей Пал да имаш два адреса в две разли4ни държави.
Остави си българската регистрация, не  е проблем ,ако там ти остане българския адрес.
Промени адреса в самия Ибей .Добави адреса на Емпреса в Май Акаунт и го сложи да ти е праймари адрес.

Цитат
С тази карта не мога да изпращам на адрес в UK, дрън...дрън.
Това не го разбрах.

# 461
  • Варна
tasi самата транзакция по връщането на парите би трябвало да я видиш веднага в ППакаунта си/трябва да получиш и автоматичен мейл за това по същия начин по който получаваш като направиш плащане/, а по картата се бавят до 5 работни дни.

# 462
Късно пиша, но все пак да кажа, моята регистрация е за съжаление в немския ebay, и си получих кода за активиране по пощата, а не на майла... така че до 1-2 седмици ще пристигне писмо, а казвам за съжаление, защото сега всички  системни съобщения са ми на немски  Sad кой знае защо в немския си направих регистрация  ooooh!

# 463
Как да ескалирам диспут -нали така се казваше да го затворя и да чакам решение на пейпал newsm78

# 464
Kölsches Mädel  , огромно благодаря!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт