® E-bay - тема 29

• 41 023
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Едно питане от мен - от Щатския Еbay си харесах една писалка на Монт бланк, ама е доста пари 400$. Как става номера, да не минава през митница? А ако не става колко са митата и данъците?
Четох за "gifts" и за вариант да пишат по малко пари, ама къде се пишат по-малко пари? Нали се плаща през PayPal, как става? newsm78

молиш продавача да напише на фактурата по малка цена, прецени каква за да не те хване митото,  повечето продавачи се навиват...или да напише gift или Sample аз миналата година поръчах от американския Ебаy  9 чифта обувки за 250 $ на фактурата пишеше 50 $ Simple Smile

# 526
Аз да питам има ли разлика в детската и юношеската номерация на обувките? newsm78 Защото по- съвет на една мацка, поръчах 3  номер сандал, отговарящ на наш 36 номер и вчера получавам едни бебешки сандали, щях да падна от смях. Laughing Тия номера не мога да ги оправя! Thinking

# 527
Има разлика. Бебешките започват с junior преди номера.  Peace

Явно трябва да питам хората дали са склонни да си изпращат стоките по куриер - убедих се по въпросите на другите потребители.

Сега да попитам дали от Импреса ходят на адрес да ги вземат? Изчетох наличната инфо и не намерих отговор.  Praynig

# 528
Аз да питам има ли разлика в детската и юношеската номерация на обувките? newsm78 Защото по- съвет на една мацка, поръчах 3  номер сандал, отговарящ на наш 36 номер и вчера получавам едни бебешки сандали, щях да падна от смях. Laughing Тия номера не мога да ги оправя! Thinking

Е добре, как ги търсиш тези обувки?  newsm78 Детските обувки са в категорията за деца, а дамските- в категорията за жени.Как е станало това объркване?

# 529

Е добре, как ги търсиш тези обувки?  newsm78 Детските обувки са в категорията за деца, а дамските- в категорията за жени.Как е станало това объркване?

Знам ли къде съм бляла и какво съм гледала? newsm78 Joy

# 530
  • София
Има разлика. Бебешките започват с junior преди номера.  Peace

Явно трябва да питам хората дали са склонни да си изпращат стоките по куриер - убедих се по въпросите на другите потребители.

Сега да попитам дали от Импреса ходят на адрес да ги вземат? Изчетох наличната инфо и не намерих отговор.  Praynig
Доколкото знам, ходят, но все пак трябва да им пишеш да питаш. Ако не се лъжа, по Лондон беше 10 паунда за взимане, за по-далечните места 0.4 паунда на миля за отиване и връщане, за тежки неща, като диван например, имаше твърда такса от сорта 100 паунда.
Но за всичко трябва тях да питаш.  Peace

# 531
Много ти благодаря! Аз вече пратих едно мейлче, на адреса, посочен в другата тема, дано да ми отговорят, че съм си заплюла една количка... Rolling Eyes Луда работа...

# 532
да ви кажа само,че като минете лимита  в пеи пал,които е 2000лири дори и с код ви блокират акаунта,даже са ми върнали парите от последните 5 покупки,явно мислят,че някои ми точи картата,пратих им лична карта,сега ми искат извлечението от банката и фактура на мое име с адрес за ток или вода или каквото и да е. newsm78само се чудя тея дето си чакат парите на кои ден ще пуснат диспут,а наи странното е ,че като са ми връщали парите те са пуснали диспут,но от мое име,че сега получавам куп писма с въпроси.......и аз отговарям ..разследват ме Joy

# 533
  • Бургас
fusta free, направо ме срази!  Shocked
Кой пуснал диспут от твое име и защо? ПейПал ли?

# 534
fusta free, направо ме срази!  Shocked
Кой пуснал диспут от твое име и защо? ПейПал ли?
да пуснали са диспути за да имат повод да ми върнат парите
Hello, I understand you have had a problem with this item and have reported it through paypal. Please could you let me know what the problem is and I will try to resolve it for you. If you have not received the item, it was sent on Wednesday 27/05/09 by airmail small packets who give a delivery estimate of 3-5 days so it may not arrive until next wednesday at the latest.
Donna x
Вижте к,ви писма получавам,.сега до понеделник ще ме подлудят и аз незнам какво да правя

# 535
  • Бургас
Аз за първи път чувам, че има лимит в ПейПал.  Rolling Eyes
Тази сума в какъв период си я плащала, за да преценят, че някой ти използва неправомерно картата?

# 536
Аз за първи път чувам, че има лимит в ПейПал.  Rolling Eyes
Тази сума в какъв период си я плащала, за да преценят, че някой ти използва неправомерно картата?
ами за 1 месец,миналият месец си затворих старият акаунт него го блокираха на 1000,в банката не можаха да ми видят кода и ме посъветваха да го затворя и отворя нов,така и направих ,сега с код и т.н. пак ме блокираха,пък аз купувам обувки за баща ми ,че е луд по темата,могат да си ме проверят,че купувам само 45 номер ooooh! Joyписнаха ми вече.....тоя път ще получа и негативни оценки  Sickотидоха ми звездичките....незнам обаче къде да пиша на ибей да питам тях кво да правя имам да плащам 17 артикула newsm78....голяма кашаааааааа

# 537
  • Бургас
Аууу, баща ти явно е маниак на тема обувки!  Grinning
В И-бей пиши в Хелп центъра.

# 538
Аууу, баща ти явно е маниак на тема обувки!  Grinning
В И-бей пиши в Хелп центъра.
зле съм с английския на испански ми е всичко Laughingще чакам брат ми да помага и ще пиша каква е развръзката да сте в течение,че и вас може да ви сполети Peace

# 539
  • жител на света
Получих този мейл малко след като платих един GPS ресивър. Ама нещо не мога да схвана има ли някакъв проблем? Благодаря прдварително  bouquet  bouquet  bouquet

"Please understand this mail address will NOT reply any question/inquiry.
(We will not check this mail box.)

Return Policy please click pdf file as below.

http://www.hsuuk.com/returnpolicy.pdf

All item will post with in 1 working day via Roayal Mail.
By our experience in postage period.
UK address need 1-3 working day.
EU address need 3-5 working day.
USA/Canada/Australia address need 4-6 working day.

Customer notice to buyers in Bulgaria, Greece, Malta, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Romania, Russia:

First of all, thank you for shopping with us.

We highlight at �shipping’ in the item description that Only when buyers choose Royal Mail Signed For Service as the shipping method Can we deliver items to Bulgaria, Greece, Malta, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Romania and Russia. Please check your order detail and complete a full payment to markebay@hsuuk.com or contact us on eBay if you wish to cancel your order.

Thank you for your time and patience,

Kind Regards,"

Общи условия

Активация на акаунт