® E-bay - тема 29

• 41 030
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Ако искаш съвет-не  купувай носени дрехи Peace

# 511
  • София
опс май съм сложила и моите реплики в цитат newsm78

На мен ми се е случвало също, пратката беше ходила до Боливия  Joy
но след като я получих си му платих пак на човека, защото той си беше написал адреса правилно.

# 512
Момичета, когато за доставка на стоката е отбелязано pick up only и искам да дам адреса на Импреса, трябва ли да питам продавача дали мога да пратя куриер? Защото видях в една обява, че продавача отговаря на подобен въпрос, че не знае дали ще може да опакова количката достатъчно сигурно за пренасяне.  (питах и в двете теми, че не зная къде му е мястото на този въпрос... Embarassed)

# 513
  • Варна
И аз да питам някой купувал ли е очила от тук. http://myworld.ebay.com/otticanet?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1181
Продавача е в Италия и ми иска да плащам 20 % VAT, защото цените му били обявени без. Не съм запозната как стои въпроса с тези данъци за страни в ЕС. Трябва ли да платя тези 20 процента.
Отделно, че ми иска 19 долара доставка при обявени 15 за ЕС. И се прави на разсеяна като и пиша, че България е в ЕС.

# 514
И аз да питам някой купувал ли е очила от тук. http://myworld.ebay.com/otticanet?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1181
Продавача е в Италия и ми иска да плащам 20 % VAT, защото цените му били обявени без. Не съм запъзната как стои въпроса с тези данъци за страни в ЕС. Трябва ли да платя тези 20 процента.
Отделно че ми иска 19 долара доставка при обявени 15 за ЕС. И се прави на разсеяна като и пиша,ч е България е в ЕС.

Зарежи я. Работи те. Няма никакво ДДС да й плащаш - да си го е включила в цената. И иска повече пари за доставка.
Търси следващия продавач!

# 515
  • Варна
Очилата са за едно момиче, а ги има само на две места в целият ибей. При тая нахална италианка и в американския, но пък от там е притеснително дан е стигнем до митница.

# 516
Сега погледнах обявите й...
Да, написала си е, че ДДС-то не е включено и е 20% върху цената.
А 15 долара са за Централна Европа. За Източна Европа е 19 долара.

# 517
  • Sofia
аз си купих очила Том Форд  от щатския Ибей,доста скъпи и ми дойдоха в пощата
Помолих да пишат по-малка стойност и нямаше проблем

# 518
опс май съм сложила и моите реплики в цитат newsm78

На мен ми се е случвало също, пратката беше ходила до Боливия  Joy
но след като я получих си му платих пак на човека, защото той си беше написал адреса правилно.

И аз имах един такъв случай с детски маратонки, тъкмо отворих диспут и на другия ден пристигнаха, бяха ходили до Боливия. Затворих диспута и му сложих даже положителна оценка.

# 519
  • София
Едно питане от мен - от Щатския Еbay си харесах една писалка на Монт бланк, ама е доста пари 400$. Как става номера, да не минава през митница? А ако не става колко са митата и данъците?
Четох за "gifts" и за вариант да пишат по малко пари, ама къде се пишат по-малко пари? Нали се плаща през PayPal, как става? newsm78

# 520
  • Варна
Здравейте,
след като повече от месец не получих едни сандалки отворих диспут за неполучена стока и ето какво ми отговаря продавачката:

Hi..Im so sorry you still havent received it..I can promise you that I did send them out,
have you had a problem with not receiving items from the UK before?
I have got proof of postage that I can send to u if you want to claim?
Thanks
Lisa

Напиши й, че ти не можеш да пуснеш клейм, такова право има само изпращачът, ето защо тя трябва да ти върне парите, а с бележката за изпращането да си подаде клейм в пощата. Peace Това, че има доказателство за изпращането, нищо не значи, трябва да има доказателство за получаването (т. е. да го е изпратила с обратна разписка или препоръчано (registered) - ако не ти върне парите, отваряй си диспут в ПП. Peace

# 521
 StopЗдравейте момичета.Доста сте изписали.Ще има цял ден да ви чета Grinning

# 522
За захабените и петносани дрехи да кажа-едни Адидас маратончици за малката като ги получих,направо ги накиснах.После като ги изтърках станаха чисто нови!Бяха си с калта от  долу! Shocked Направо черна вода стана-явно изобщо не бяха прани преди да ги пуснат! ooooh! Много немарлива работа!Иначе са си ОК маратонките,ама....
А един лот дрешки Некст получих и едното панталонче имаше петно!Пишеше си,че са в добро състояние,а аз ги взех за вкъщи,защото бяха 4 панталона и една блузка,а сега като махаме пампа ни трябват доста панталонки! Laughing Сложих им Вениш и май се поизпраха!
По принцип гледам да пише Отлично състояние или да са си направо новички! Peace

# 523
Като се опитвам да се регистрирам в пейпал нещо не ми харесва телефонния номер. Писала съм адреса на Емпреса, а номерът си е моя в Бг. Техния номер ли трябваше да сложа?

# 524
Като се опитвам да се регистрирам в пейпал нещо не ми харесва телефонния номер. Писала съм адреса на Емпреса, а номерът си е моя в Бг. Техния номер ли трябваше да сложа?

Поиграй си малко, сложи + вместо две нули.Пробвай и с домашен, не с мобилен телефон. Моя мобилен не го прие, сложих служебния,не вярвам да тръгнат да ми се обаждат Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт