® E-bay - тема 29

• 41 055
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
тук нося 80С сутиен,от английският 36С ли да взема newsm78

Да.  Flutter

# 496
  • на пистата
тук нося 80С сутиен,от английският 36С ли да взема newsm78

Да.  Flutter
миси,ама как от първият път си уцелих размера Laughing

# 497
  • София
Здравейте,

посъветвайте ме какво да правя. Спечелих ето това лотче с детски дрешки - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=320372353269, пуснах го през Емпресата и днес си го взех. До сега не бях пазарувала used дрешки, с този курс на Емпресата освен това лотче получих още 2-3 такива комплекчета. Те бяха в идеално състояние. Това обаче ужас. Всички дрешки се оказаха с някакви петна! Пише, че има дрешки, които не били носени - не е вярно.  Naughty Писах на продавача тези неща и казах, че си искам парите, а аз ще му изпратя обратно нещата. Обаче сега видях, че доставката до Англия на дрешките обратно ще ми е поне 20 лв.  ooooh! То няма да има никакъв смисъл.... Rolling Eyes И какво сега... освен да пия една чаша студена вода..,, ooooh!

# 498
Здравейте,

посъветвайте ме какво да правя. Спечелих ето това лотче с детски дрешки - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=320372353269, пуснах го през Емпресата и днес си го взех. До сега не бях пазарувала used дрешки, с този курс на Емпресата освен това лотче получих още 2-3 такива комплекчета. Те бяха в идеално състояние. Това обаче ужас. Всички дрешки се оказаха с някакви петна! Пише, че има дрешки, които не били носени - не е вярно.  Naughty Писах на продавача тези неща и казах, че си искам парите, а аз ще му изпратя обратно нещата. Обаче сега видях, че доставката до Англия на дрешките обратно ще ми е поне 20 лв.  ooooh! То няма да има никакъв смисъл.... Rolling Eyes И какво сега... освен да пия една чаша студена вода..,, ooooh!
Аз изпратих едно средно дебело яке(есенно) до Англия, препоръчано, с номер за проследяване и всичко ми струваше 10лв Peace! Освен това в диспута, който отворих, поисках възстановяване и на сумата, която заплатих за връщането му, тъй като вината не е моя, че не отговаря на описанието в обявата и се налага да го върна!

# 499
  • София
Здравейте,
след като повече от месец не получих едни сандалки отворих диспут за неполучена стока и ето какво ми отговаря продавачката:

Hi..Im so sorry you still havent received it..I can promise you that I did send them out,
have you had a problem with not receiving items from the UK before?
I have got proof of postage that I can send to u if you want to claim?
Thanks
Lisa

какво да правя, дори и да ми прати това доказателство че ги е пратила аз какво мога да направя???

# 500
  • Варна
Напиши и, че и на теб не ти е приятна ситуацията, че не се съмняваш, че е изпратила стоката но ти не си я получила. Че си изпълнила своята част от сделката, платила си а нямаш в момента нито стока нито пари и търпиш загуби. Да си ти връща парите.
Имах такъв случай и доста си поговорихме с продавача но ми върна парите в крайна сметка.

# 501
Здравейте,

Аз имам 2 такива случая.
Единият беше не един топ на Некст,с петна,мирише на втора употреба.
Вторият -един лот,същата работа.
Отворих си диспути за неполучена стока.
Знам,че не е много коректно,но и от страна на продавачите не е коректно изобщо да пускат такива дрешки за продан  Naughty

# 502
На мен пак ми спяха кранчето,сега трябва да пращам фотокопие на документ в пей пал,някои знае ли ,колко време е процедурата,че имам да плащам бая???

# 503
  • София
Напиши и, че и на теб не ти е приятна ситуацията, че не се съмняваш, че е изпратила стоката но ти не си я получила. Че си изпълнила своята част от сделката, платила си а нямаш в момента нито стока нито пари и търпиш загуби. Да си ти връща парите.
Имах такъв случай и доста си поговорихме с продавача но ми върна парите в крайна сметка.

Писах и пък да видим какво ще каже
Мерси   bouquet

# 504
Да,регнах се наново.А оценките как да ги прехвърля?

На главната страница в ляво ще видиш - Transfer Items/Rating. Като влезеш там ти излиза поле, където да въведеш никнейма си в и-бей и ти излиза колко оценки и стоки за продаване имаш. Натискаш Continue и ти отваря нова страница - на нея в ляво, най-долу намираш Ratings и избираш Ratings Transfer. Аз ей-сега го разучих, та ми излезе една табличка с оценките ми в и-бей, но пък не ми се добавиха като бройка към тези от i-offer  newsm78 Така че не ми е много ясно какъв е смисъла  Rolling Eyes

Редактирам се - излязох и се логнах наново и вече са ми добавени и-бейските оценки към другите  Grinning
Hug Hug Hug
A има ли отделна тема за ioffer? Имам спомени,че някой беше пуснал.
ВечеПетя,а аз защо не мога да намеря къде са ми наблюдаваните?  Blush
---------
Намерих я! Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 10:10 от Грозното Пате

# 505
Имам проблем  Rolling Eyes.

Сутринта видях , че съм го спечелила , платих и накрая ми излезе това съобщение .Погледнах в пейпал на статус Unclaimed и до него бутонче кенсъл .Мейла е този на , който тя не иска да се плати .По какъв друг начин мога да и платя .От сенд мъни с този имейл , който е дала за верен ?

well done - you got a great bargain here!  Thank you for bidding.
I am having some problems with PAYPAL tonight, just wanted to warn you, please make sure payment is going to хххххххх@aol.com (not хххххх@.co.uk)- this is the problem, but not sure how you will see the email address.
If this does not work, then we will find a solution tomorrow!

Cheers
Jan

# 506
Manele,явно продавача си е сгрешил мейла в Пей Пал.
През сенд мъни,основанието за плащане пиши номера на продукта.

# 507
Пате , мерси  Hug

# 508
Здравейте,
след като повече от месец не получих едни сандалки отворих диспут за неполучена стока и ето какво ми отговаря продавачката:

Hi..Im so sorry you still havent received it..I can promise you that I did send them out,
have you had a problem with not receiving items from the UK before?
I have got proof of postage that I can send to u if you want to claim?
Thanks
Lisa

какво да правя, дори и да ми прати това доказателство че ги е пратила аз какво мога да направя???
незнам от каде си поръчала сандалите но аз имах такъв проблем с германския ebay поръчах едни сандали 1 месец недойдоха няколко пъти писах на продавача и той като този от който ти си купила сандалите имаше добър рейтинг каза че ги е пратил, но ми върна парите и всичко приключи. След 4 МЕСЕЦА получавам колет чаках една рокля и като го отварям какво да видя обувките за които са ми върнали парите малко скомфузно се почувстжах защото нахоках човека а то се оказа че наще пощи били  пратили колета първо някаде другаде но никой не го е взел и чак тогава явно са прочели хубаво града но все пак го получих нищо че беше в най-големия сняг а ги поръчах лятото но сега си ги нося с голям кеф и са много удобни  Joy Joy Joy

# 509
опс май съм сложила и мойте рплики в цитат newsm78

Общи условия

Активация на акаунт