® E-bay - тема 29

• 41 055
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Е как става. Не е физическо лице. Какво да направя ?!

Така е, както е писала mousyPeace

А оригиналната фактура на каква стойност е? И, тази фактура за 40 долара, която при митничарите, включва ли доставката в тази сума?
Пиша от 28 страница
Оригиналната фактура е за 108 долара,но те ми изпращат занижена фактура на 40 долара.
Пазарувам от http://www.hairproducts.com/ ,това си е юридическо лице! Но митничара защо не разбра от фактурата че е  изпратената от  юридическо лице .Сега искам пак да купя от там,през ибей,то аз от там ги намерих,но не знам какво да направя. Писах им на тях да платя на 2 пъти и после с едното плащане да отида в митница,но кой ще се занимава с мен-отказаха ми!
Разпечатй си фактурата с която си платила, също и самият сайт - казваш на митничаря, че си ги купила от електронен магазин. До 150 евро / или равностойността им в друга валута/ не се обмитяват!

# 481
МерСедес, човека каза, че ще вземе 15Е за доставката на столчето от адрес в Германия до София. Мисля че е ок, тъй като в DHL взимат 25Е.

atlantica, имаше ли изрично условие в обявите, че ще комбинира шипинга? Ако е имало, пиши и всеки ден, германците хич не е...ват да си отговарят на съобщенията.
Като не и платиш 1-2седмици тя сама ще се сети да ти пише накрая.

# 482
Някой да сподели за пазаруването от ioffer  Praynig
Tрябва ли да се прави отделен акаунт?

# 483
atlantica, имаше ли изрично условие в обявите, че ще комбинира шипинга? Ако е имало, пиши и всеки ден, германците хич не е...ват да си отговарят на съобщенията.
Като не и платиш 1-2седмици тя сама ще се сети да ти пише накрая.

Дааа , имаше изрично такова условие. Лошото е, че до сряда нещата трябва да пристигнат вече на немския адрес, че моя човек да ми ги докара до България. Гадост.

# 484
http://cgi.ebay.co.uk/Girls-Adidas-Trainers-in-Blue-Size-1-BNWT_ … 62&_trkparms=|301%3A0|293%3A2|294%3A30

Нещо интересно, но не знам дали доставят до Бг

# 485
http://cgi.ebay.co.uk/Girls-Adidas-Trainers-in-Blue-Size-1-BNWT_ … 62&_trkparms=|301%3A0|293%3A2|294%3A30

непише да досатвят до бг. но можеш да се разбереш с продавача да ти ги изпрати до бг. повечето се съгласяват Hug

# 486

Аз съм с отделен акаунт  Peace Знам, че може да се прехвърлят оценките от и-бей, но мисля, че не става със същия акаунт да се регнеш.

# 487

непише да досатвят до бг. но можеш да се разбереш с продавача да ти ги изпрати до бг. повечето се съгласяват Hug
сина ми има такива,но с футболен стадион и дузина лепенки-футболисти,които да си лепиш,много сладки,ама не са много качествени да знаеш

# 488

Аз съм с отделен акаунт  Peace Знам, че може да се прехвърлят оценките от и-бей, но мисля, че не става със същия акаунт да се регнеш.
Да,регнах се наново.А оценките как да ги прехвърля?

# 489
Някой да сподели за пазаруването от ioffer  Praynig

Аз съм с отделен акаунт  Peace Знам, че може да се прехвърлят оценките от и-бей, но мисля, че не става със същия акаунт да се регнеш.
незнам ,ама кажи какво ще купуваш, че да пазаруваме партийно Peace

# 490

На главната страница в ляво ще видиш - Transfer Items/Rating. Като влезеш там ти излиза поле, където да въведеш никнейма си в и-бей и ти излиза колко оценки и стоки за продаване имаш. Натискаш Continue и ти отваря нова страница - на нея в ляво, най-долу намираш Ratings и избираш Ratings Transfer. Аз ей-сега го разучих, та ми излезе една табличка с оценките ми в и-бей, но пък не ми се добавиха като бройка към тези от i-offer  newsm78 Така че не ми е много ясно какъв е смисъла  Rolling Eyes

Редактирам се - излязох и се логнах наново и вече са ми добавени и-бейските оценки към другите  Grinning

# 491
Мерседес,в английския си купих много изгодно Макси Кози Приори ХР. Peace
Общо с доставки на Емпреса и т.н. ми излезе около 70 лв.

Ами супер, ама на мен ми трябва в следващата категория, 9-18кг отдавна му теснее и не ми се мисли какво ще правя на лято ooooh!
Мирама, цената е повече от изгодна, най-ниско са ми искали за доставка около 20 евро, но пък стоолчето скочи много в търга Tired

# 492
  • Малка къщичка - близо до морето!
  Peace И аз в темата! Вие сте много напреднали, ама и аз на опашката!

Joy   Joy   Joy

# 493
МерСедес, не, продавача категорично отказа доставка до България. (тези 15Е са цената, която иска човек, който превозва багаж от БГ до Германия и обратно).
Иначе един друг ми искаше 50Е за доставка до БГ. )))
Моето столче е на фирмата Kiddy (www.kiddy.de). Имат и категория 9-18 и 9-36кг, взех направо от втората, за да не се занимавам повече.

А на моя продавач мисля да му сложа неутрална оценка. То бива, бива, ама нито на имейлите отговаря, нито телефона който е посочил вдига.

# 494
  • на пистата
тук нося 80С сутиен,от английският 36С ли да взема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт