® E-bay - тема 29

• 41 068
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Как да ескалирам диспут -нали така се казваше да го затворя и да чакам решение на пейпал newsm78

Ако го затвориш - случаят е приключен. Т.е Пейпал няма да има какво да решава.
Трябва да избереш - End communication and escalate dispute /цитирам по памет, не съм пускала отдавна и не помня точно/.

# 466
Как да ескалирам диспут -нали така се казваше да го затворя и да чакам решение на пейпал newsm78

Ако го затвориш - случаят е приключен. Т.е Пейпал няма да има какво да решава.
Трябва да избереш - End communication and escalate dispute /цитирам по памет, не съм пускала отдавна и не помня точно/.

Аз гледам диспута през пейпал и никъде не ми пише това newsm78

# 467
Не помня точно как беше... Затова не гарантирам за точност.
Ако ти трябва да отговаряш, мисля, че може да го ескалираш.
Ако продавачът е на ред /т.е последното съобщение е твое/ май не може.
Влез в case-а - view details /там, където сте си писали с продавача, т.е описанието на диспута/ и виж там какво пише.
Пак казвам, не съм сигурна, че е точно така, спомените ми са бегли.

# 468
с продавача няма как да си пишем, защото е изчезнал - вече няма регистрация в ибей! Затова аз песнах диспута през пейпал - оф, това ми е първият диспут #2gunfire

# 469
  • София
Е как става. Не е физическо лице. Какво да направя ?!

Така е, както е писала mousyPeace

А оригиналната фактура на каква стойност е? И, тази фактура за 40 долара, която при митничарите, включва ли доставката в тази сума?
Пиша от 28 страница
Оригиналната фактура е за 108 долара,но те ми изпращат занижена фактура на 40 долара.
Пазарувам от http://www.hairproducts.com/ ,това си е юридическо лице! Но митничара защо не разбра от фактурата че е  изпратената от  юридическо лице .Сега искам пак да купя от там,през ибей,то аз от там ги намерих,но не знам какво да направя. Писах им на тях да платя на 2 пъти и после с едното плащане да отида в митница,но кой ще се занимава с мен-отказаха ми!

# 470
Здравейте момичета и от мен. )))

Последните няколко дни бях в търсене на транспорт от Германия до България за едно столче за кола.
Пиша това, защото 90% от германците в ибей отказват да доставят до България, или слагат някакви безумни суми за доставка, сякаш тук сме аборигени, а не в ЕС.
Намерих един сериозен човек, който всяка седмица пътува до там и обратно и може да взима и доставя багаж на адрес.
Мога да публикувам телефоните му за контакти тук, но първо бих искала да видя как работи, за да не ви подведа.
Иначе в друг форум (http://zaedno.de/) има чудесни отзиви за него.

Ще се радвам ако с това мога да помогна и да улесня всички, които имат желание да поръчват от Германия. Аз лично откривам чудесни неща, но отказа им за доставка до България буквално ме вбесява.

# 471
  • На черешатааа
Здравейте момичета. Случайно по погрешка при някой да е отишло това http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1603254 … :B:EOIBSA:GB:1123  - незнам как д а сложа само снимка , та давам линк  Embarassed Благодаря, ако е при някой и ми пише.

# 472
Здравейте, както повечето продавачи пишат, че при покупка на повече неща от тях, ще направят цена за комбиниран шипинг. И така харесах си доста неща и ги спечелих именно с тази цел от една продавачка от немския Ибей, но тя изобщо не промени цената за комбиниране. Писах и 3 писма, но от нея нямам отговор и фактурата си стои с високият шипинг. Как процедирате в случая. Все пак стоят като неплатени от моя страна.Мога ли да се оплача на Пей Пал или да чакам да се накани тая?

# 473
Здравейте, както повечето продавачи пишат, че при покупка на повече неща от тях, ще направят цена за комбиниран шипинг. И така харесах си доста неща и ги спечелих именно с тази цел от една продавачка от немския Ибей, но тя изобщо не промени цената за комбиниране. Писах и 3 писма, но от нея нямам отговор и фактурата си стои с високият шипинг. Как процедирате в случая. Все пак стоят като неплатени от моя страна.Мога ли да се оплача на Пей Пал или да чакам да се накани тая?
Атлантика,щом не ти е пратила инвойс,на стъпката за плащане, ако въведеш адрес извън страната,в която продава,ще ти даде сама да си го попълниш  Peace

# 474
не съм сигурна до колко ще ти помогна но и при мен преди време се случи същото и тъй като нещата много ми харесваха си ги платих всяко с неговия си шипинг писах на продавачката тя най-вероятно е проверила какво съм купила и ми прати разликата с пей пал в картата. Незнам дали моето е еденичен случай или такава е процедурата тъй като в сайта са задедени едни цени и от пей пал няма как да знаят какви са отстъпките за няколко продукта и затова пращаш цялата сума и после продавача ти връща остатъка ако някой друг има друг опит да сподели. Hug

# 475
Здравейте момичета и от мен. )))

Последните няколко дни бях в търсене на транспорт от Германия до България за едно столче за кола.
Пиша това, защото 90% от германците в ибей отказват да доставят до България, или слагат някакви безумни суми за доставка, сякаш тук сме аборигени, а не в ЕС.
Намерих един сериозен човек, който всяка седмица пътува до там и обратно и може да взима и доставя багаж на адрес.
Мога да публикувам телефоните му за контакти тук, но първо бих искала да видя как работи, за да не ви подведа.
Иначе в друг форум (http://zaedno.de/) има чудесни отзиви за него.

Ще се радвам ако с това мога да помогна и да улесня всички, които имат желание да поръчват от Германия. Аз лично откривам чудесни неща, но отказа им за доставка до България буквално ме вбесява.

Да, за жалост, много пари искат, а и аз като теб ровя от месеци за столче, ще чакам отзиви да споделиш.

# 476
Мерседес,в английския си купих много изгодно Макси Кози Приори ХР. Peace
Общо с доставки на Емпреса и т.н. ми излезе около 70 лв.

# 477
някой ще помогнели да питам пак колко е сумата на която не се плаща мито и ддс на неща от usa и в тази сума включвали се доставката? или е само цената на стоката? Praynig

# 478
Атлантика,щом не ти е пратила инвойс,на стъпката за плащане, ако въведеш адрес извън страната,в която продава,ще ти даде сама да си го попълниш  Peace

Пате права си, но по този начин аз мога да си въведа какъвто искам шипинг, с който продавачката би могла да не е съгласна. По този начин мога да я ощетя.

# 479

Пате права си, но по този начин аз мога да си въведа какъвто искам шипинг, с който продавачката би могла да не е съгласна. По този начин мога да я ощетя.
Ясно.Аз си мислех ,че ти е казала някаква сума за комбинирания шипинг.

Общи условия

Активация на акаунт