® E-bay - тема 29

• 41 084
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Аз да си повторя въпроса
Здравейте,ходя по митница да си освобождавам пратки и ми искат разпечатка от пейпал за плащането на продукта. Възможно ли е да си изфалшифицира на фото шоп фактурата или какво да кажа на митничарите ! Дайте съвет??!!

То всичко може, по принцип!  Rolling Eyes Но, фактурата е при тях, как смяташ да я фалшифицираш?
Те са писали в тази фактура на митница 40 долара ,но митничара иска да докажа с принтирано плащане от пейпал  newsm78 #2gunfire Shocked
Ако не ти го праща физическо лице, можеш до 150 евро без мито да минеш

# 406
  • София
Е как става. Не е физическо лице. Какво да направя ?!

# 407
Някой беше пуснал в предните теми някакъв адрес на фирма, който взима пратки от Германия до БГ. Някой работил ли е с нея? И ако може пак координатите.
Адресите бяха в първия пост на предишната тема, но ги махнах от тази - не бяха изчистени детайлите.
Ако искаш пиши на atlantica  Peace

# 408
  • Габрово
Извинявам се предварително ако въпроса ми ви се стори доста тъпичък, но все още прохождам в интернет пазаруването и така...: Искам да купя наколко неща от един доставчик и на запитването ми относно обща доставка той ми отговори че е възможно да ги прати заедно , но аз не знам как да платя защото ако платя в Е-bay там е включена и доставката.Та питането ми е като се уговорим за сумата мога ли да платя директно през pay-pal акаута си и как става това , защото влизах там и всичко което се иска е e-mail и сумата , така ли работи системата или трабва да знам и сметката на доставчика.

# 409
Здравейте много моля за малко помощ при превода на този текст, интересува ме доставят ли и извън обединеното кралство
I accept PAYPAL, BACS payments, Postal Orders and Cheques. (Goods sent once Cheque cleared.)
Postage to be paid by buyer.
Goods are sent FIRST CLASS-RECORDED DELIVERY inside the UK.

# 410
Извинявам се предварително ако въпроса ми ви се стори доста тъпичък, но все още прохождам в интернет пазаруването и така...: Искам да купя наколко неща от един доставчик и на запитването ми относно обща доставка той ми отговори че е възможно да ги прати заедно , но аз не знам как да платя защото ако платя в Е-bay там е включена и доставката.Та питането ми е като се уговорим за сумата мога ли да платя директно през pay-pal акаута си и как става това , защото влизах там и всичко което се иска е e-mail и сумата , така ли работи системата или трабва да знам и сметката на доставчика.
Ще ти прати фактура с комбинираната доставка-инвойс.Ще го получиш на мейла и отделно като започнеш да плащаш през и-бей ще ти даде комбинираната доставка(при вече изпратен инвойс).

Здравейте много моля за малко помощ при превода на този текст, интересува ме доставят ли и извън обединеното кралство
I accept PAYPAL, BACS payments, Postal Orders and Cheques. (Goods sent once Cheque cleared.)
Postage to be paid by buyer.
Goods are sent FIRST CLASS-RECORDED DELIVERY inside the UK.

В този текст няма информация дали праща или не.Трябва да го попиташ допълнително.

# 411
Попитах го разбира се два пъти и накрая спечелих търга, получих и ф-ра за плащане
Invoice 

Dear dan4eto77,

Thank you for shopping on eBay! Your total amount due is ?21.45. More details about your purchase are included below.   

Item # Item Title Quantity Price Amount
390054132702 ROCKET DOG FATE in BLACK - UK 3 - EUR 36  1 ?14.95 ?14.95
Subtotal: GBP 14.95
Shipping and handling via Sellers Standard International Rate: GBP 6.50
Total: GBP 21.45

< tr> PAYPAL Accepted, All other payments to be sent to seller: DAMON BAILEY, 16 Mimosa Close, Harold Hill, Essex RM3 8JJ within 7 days of auction closing date. Please remember to include postage and your Name, address and Contact Tel Number just in case. Incase of non delivery please contact me immediatly.

If you want to mail your payment, please send it and include a copy of this mail to:
Damon Bailey
16 Mimosa Close
Harold Hill
Romford, Essex RM3 8JJ United Kingdom

означава ли това че мога спокойно да платя и да чакам  newsm78
БЛАГОДАРЯ на всички отзовали се   bouquet

# 412
Плащай  Peace

# 413
Кой Snipe използвате?  newsm78

# 414
# 415
  • Габрово
Благодаря Грозно Патенце . Надявам се да се справя.  javascript:void(0);

# 416
Пате , благодаря! smile3525

# 417
Има промяна в Наредбата за митата, на Българските Митници, мисля от декември 2008 - лимитът за изпращане от физ.лице е 45 евро, а от юридическо - 150 евро. Има го сайта на митниците Peace

# 418
  • Бургас

Така е, както е писала mousyPeace

А оригиналната фактура на каква стойност е? И, тази фактура за 40 долара, която при митничарите, включва ли доставката в тази сума?

# 419
Да попитам: вчера имах проблем да платя флашката, която си спечелих. Тук 1 мама ми каза, че трябва да напиша някакъв 4-цифрен код, който се взима от банката, к ми е издала картата. Натиснах Do to list (няколко пъти, за по-сигурно Blush) но до банката не съм ходила. Днес се заиграх в ПП и тръгнах да плащам и вижте какво ми излезна: http://prikachi.com/files/868085L.jpg .
Това значи ли, че съм платила?

Общи условия

Активация на акаунт