® E-bay - тема 29

• 41 018
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Доставката е безплатна, защото трябва да го вземеш лично!  Peace

# 556
Малко помощ от знаещите. Харесах си нещо, за което има доставка до Англия, пише
Free P&P     
United Kingdom
   Collection in Person

Какво означава? Безплатна доставка? А Collection in Person?

Че трябва да идеш да си го вземеш на място и няма да ти вземат пари за това.

# 557
оооо, благодаря
Щях да се набутам яко!!!

# 558
Люси,сега виждам, че ти е написал и това : Please check your order detail and complete a full payment to markebay@hsuuk.com or contact us on eBay if you wish to cancel your order. Има ли някъде в описанието,колко допълнително ще ти струва препоръчаната международна пратка? Ако има, може и сам да си изчислиш сумата и да му я пратиш чрез Send money в Пей Пал на посочения имейл адрес.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=140322858205
това е обявата но не мога да избера кой от 5-тте Royal mail - иска да използва

Последният вид- Royal Mail International Signed-for

# 559
  • София
Здравейте, момичета! Да ви питам някои неща, че има адски много теми и не мога да ги изчета всичките. Извинете ме предварително за въпросите.
От кой e-bay пазарувате? От основния сайт или някой европейски? И цената на доставката от какво се определя?

# 560
Можете ли да ми кажете как да си сменя валутата в сайта, защото не иска да ми приеме дебитната карта (а в нея има пари),
а бях чула, че може от сайта да се промени по някакъв начин и те да си ги обменят...
Моля за помощ!

# 561
Здравейте, момичета! Да ви питам някои неща, че има адски много теми и не мога да ги изчета всичките. Извинете ме предварително за въпросите.
От кой e-bay пазарувате? От основния сайт или някой европейски? И цената на доставката от какво се определя?

аз лично пазарувам най-често от американски ибей - ebay.com, но напоследък се замислям, че много неща ще излезнат по изгодно от английския ebay.co.uk  като се пратят през фирмата Емпреса. Цената на доставката се определя най-вече от продавача, също така от куриерската фирма, от килограмите , индивидулно е. Аз винаги питам продавача за по сигурно. Peace

# 562

Всеки си пазарува оттам откъдето му е удобно или си е свикнал. Повечето в тази тема пазаруват от английския.
Доставката я определя продавачът. Може да варира доста за едно и също нещо: за блузка може да платиш от 1 до 7,8 лири. ( за англисйкия говоря естествено). Продавачът си включва опаковката, времето за опаковка, билетчето до пощата, времето през което е седял на опашката в пощата, Mr. Green ,така че дори и после да видиш, че на пакета стои 1 лира пощенски, а той те е таксувал 5, не може да се оплачеш.

Можете ли да ми кажете как да си сменя валутата в сайта, защото не иска да ми приеме дебитната карта (а в нея има пари),
а бях чула, че може от сайта да се промени по някакъв начин и те да си ги обменят...
Моля за помощ!

Не е от валутата! Какво ти пише като се опитваш да платиш с тази карта? Да не е нещо в смисъл, че с тази карта не може да платиш в момента, да добавиш друга? Ако е такъв случаят, да знаеш, че е просто бъг в системата.Случва се редовно. Просто изчакай няколко часа и пробвай пак!

# 563
VIKI I гледам ги тия обувки от картинката ти и немога да им се нарадвам да се пак да питам от каде е картинката? дали е от ebay много хубави панделки имат?аз много обичам такива обувки жъпреки че не са за всеки ден. Дано да са от ebay или поне да знаеш да ги има някаде  Praynig

# 564
аз преди 2 дена имах същия проблем с картата купих си нещо но нямаше толкова пари в каратата ми отидох и веднага ги внесох след това пробвах пак да платя няколко пъти и все ми пишеше че трябва с дуга карта и с тази нестава на другия ден сутринта вече всичко беше наред платих със същата карта без проблем така че изчакай няколко часа ако нестане утре ще стане

# 565
VIKI I гледам ги тия обувки от картинката ти и немога да им се нарадвам да се пак да питам от каде е картинката? дали е от ebay много хубави панделки имат?аз много обичам такива обувки жъпреки че не са за всеки ден. Дано да са от ebay или поне да знаеш да ги има някаде  Praynig

има ги да, на любимия ми дизайнер са christian louboutin... и цента им е  много хубава  Laughing

# 566
Не, оказа се, че на картата ми пише презимето, а не фамилията  ooooh!. И сега си закрих тоя акаунт и ще си направя нов. Дано стане.

# 567
Имало проблем с адреса, някой може ли да ми каже как да си напиша адреса за да е вярно? Нямам спомен как съм го попълвала като съм си издавала картата и може и в това да е проблема  ooooh!. На ОББ съм

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.

# 568
  • София
VIKI_I , благодаря   bouquet

# 569
ммммм мисля че ще ги пропусна намерих обувките на този дизайнер  но за тази цена мога да си купя 10 чифта и без това няма да ги носа 100години иначе са много хубавки по добре да ми беше казала че си измъкнала картинката от някаде другаде сега само ще ги гледам Money Money

Общи условия

Активация на акаунт