® E-bay - тема 29

• 41 020
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • софия

Здравейте,

Имам едно въпросче , ако някой може да помогне . Става въпрос за парите (1.50 euro), които пей пал тегли от сметката при регистрация. На мен ми изтеглиха три пъти тази сума . Сега виждам, че са върнати в акаунта в пей пал . Та въпроса ми е - как могат да се използват парите в този акаунт . Мога ли да плащам с тях и как? Нещо не видях никакви опции за това. Благодаря предварително.

Да, може да плащаш с тях. При първото плащане, автоматично ти ги дърпат от акаунта. Ако сумата е по-голяма, разликата ще я вземат от картата ти  Peace

Пробвах , ама не стана , все още си стоят в този акаунт. Преди малко платих една чантичка , но като опция за плащане ми даваше само картата, която е регистрирана в пейпал. Никъде не видях опция да платя с акаунта. Как се прави?

# 571
Имало проблем с адреса, някой може ли да ми каже как да си напиша адреса за да е вярно? Нямам спомен как съм го попълвала като съм си издавала картата и може и в това да е проблема  ooooh!. На ОББ съм

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.

Пише че трябва адреса по личната ти карта да съвпада с адреса ти в регистрацията, т.е. отстрани където пише за попълване на billing адрес трябва да сложиш адреса ти по лична карта. А вече отделно си попълваш shipping адрес , този на който искаш да получаваш нещата . Разбра ли ме ?

# 572
Разбрах, но пак не става... Картата ми е международна, а на самата страница, където попълвам (отворила съм си и сайта пазаруване.ком) някои от нещата не ми ги изпиства, като например държава не мога да избера, имам само Адрес 1, Адрес 2, Стейт, Сити и това е... Ох, направо...

# 573
  • Варна

Пробвах , ама не стана , все още си стоят в този акаунт. Преди малко платих една чантичка , но като опция за плащане ми даваше само картата, която е регистрирана в пейпал. Никъде не видях опция да платя с акаунта. Как се прави?

Трябва парите да са във валутата която плащаш т.е. ако в акаунта са ти в евро ще ги дръпнат при плащане в евро/ако купуваш от немския ибей напр./. Ако плащаш в лири или долари предварително обърни това евро и половина в съответната валута.

# 574
  • софия
Flash* и аз предположих, че това може да е проблема , щото плащах в долари а баланса беше в евро. Сега тъкмо ги обърнах , ама за съжаление вече платих. Следващия път ще видим какво ще стане. Благодаря за отговора.

# 575
Разбрах, но пак не става... Картата ми е международна, а на самата страница, където попълвам (отворила съм си и сайта пазаруване.ком) някои от нещата не ми ги изпиства, като например държава не мога да избера, имам само Адрес 1, Адрес 2, Стейт, Сити и това е... Ох, направо...

много кофти, кой е този сайт? Възможно ли е да нямат като опция България и да си е само за държавата им примерно.

# 576
  • жител на света
Люси,сега виждам, че ти е написал и това : Please check your order detail and complete a full payment to markebay@hsuuk.com or contact us on eBay if you wish to cancel your order. Има ли някъде в описанието,колко допълнително ще ти струва препоръчаната международна пратка? Ако има, може и сам да си изчислиш сумата и да му я пратиш чрез Send money в Пей Пал на посочения имейл адрес.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=140322858205
това е обявата но не мога да избера кой от 5-тте Royal mail - иска да използва

Последният вид- Royal Mail International Signed-for

Много мерси за инфото   bouquet Two Hearts Two Hearts Two Hearts 1dating Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 577
Paypal.com, не трябва ли в него? Има опция България, въвеждам адреса от личната карта ама не става, да питам на Адрес 2 ли въвеждам номера на улицата, защото може тва да е проблема, в крайна сметка на Адрес 1 пиша населеното място (защото съм в село) и улицата, а отдолу слагам номера? Не трябва ли така?

# 578
Paypal.com, не трябва ли в него? Има опция България, въвеждам адреса от личната карта ама не става, да питам на Адрес 2 ли въвеждам номера на улицата, защото може тва да е проблема, в крайна сметка на Адрес 1 пиша населеното място (защото съм в село) и улицата, а отдолу слагам номера? Не трябва ли така?

Аз честно казано отдавна се регистрирах и не помня много , но си мисля че в адрес 1  (Address Line 1)
пишеш Улицата и номера .т.е Ако живееш на ул. раковски 25 примерно пишеш 25  Rakovski st. или както ти е по лична карта, а на Address Line 2 може би се пише друг адрес или отново същия, долу на city  пишеш София, а на state/province/region пишеш името на селото, до него на кода, пишеш пощенския код, ако и така не стане незнам какво да ти кажа... Когато си си вадила картата да не ви била с друг адрес?

# 579
Не, адресът е същия.  В крайна сметка сега ми изписа това:
Before you can add this credit card to another account, you must contact the PayPal Credit Card Team at cardproblems@paypal.com. A customer service representative will respond to your request shortly. If you would rather add a different credit card to your PayPal account, you may do so at any time. Thank you for your cooperation

След като три пъти сигурно си изтривах акаунта и регистрирах нов, междувременно са ми пратили на пощата, че адресът ми е приет и това след като изтрих профила, докато не ми го приемаше! ...  #2gunfire

# 580
кофти от там идва цялото объркване, според мен трябва да регистрираш с друга карта, няма да ти дадат да се регистрираш повече с този номер карта, освен ако не им пишеш за объркването Sad

# 581
Писах им, ама те не ми отговарят. Само са ми възстановили акаунта.

# 582
Писах им, ама те не ми отговарят. Само са ми възстановили акаунта.

Да не би картата ти да е Виза Електрон на ОББ?
Ако е такава - откажи се. С нея не може да се плаща в интернет.

# 583
Мацки, пускам един линк - с изменението на Регламента, по която работят БГ митницити, касае изменението / увеличението на мин.праг на стоки извън ЕС, получавани по пощата - до 150 евро ако е от фирма/юрид. лице
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2008: … :0001:0002:BG:PDF
Според мен, при съмнения за спор с митническите служители, може да се разпечата тази публикация, която е официална, и да се представи.  Peace

# 584
Такава е, но някъде четох, че нямало проблеми с нея (някаква служителка на ОББ го обясняваше), много кофти  Cry ..................

Общи условия

Активация на акаунт