Гоблени 56 Пролетно-неуморна тема

• 51 445
  • 382
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Хипатия, КотеВаня, много благодаря и на двете  Hug и двете схеми са страхотни, ключ нямат, нямам представа тази фирма с какви конци работят, но пък има снимки на конците, така че ще ги подбирам по картинката  Flutter  Hug

# 241
  • Бургас
Lealya  ще ми кажеш ли на коя фирма са Ангел пазител и Лятна идилия?Много ми харесаха Wink
Момичета да ви попитам на Golden Kite от къде  мога да си поръчам нещо?

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 11:05 от poepie

# 242
Kiraa, радвам се че те зарадвах Simple Smile. Взех ти нещо, което бих купила с удоволствие и за себе си. Показвай го като започнеш и ест и като го завършиш Wink.

А аз да ви се оплача и да поискам съвет - на 14 март си купих от и-бея един гоблен, който до ден днешен не е при мен #Cussing out. Продавача ми прати снимка на пакета от пощата с печати и прочие и нямам съмнение, че е пуснат (даже казва, че вътре има и едно малко подаръче и на съдържание така пише - 2 cross stitch kits). Думи нямам за БГ пощи #2gunfire #2gunfire #2gunfire .Като ходих да питам те ми викат, че само подателя можел да го приследи оттам, ама там пощите казват, че пакетът е напуснал Щатите и те вече нямат контрол върху него.
И ако беше само това може би щях да го преживея, но през април си купих от 3-ма други продавачи неща и тях ги няма Sick. А от единия съм купувала и преди и нямам съмнения, че не са пуснати нещата.  #Cussing out #Cussing out
Не знам какво да правя вече  Cry Cry, от пощата ми викат ми те не са идвали при нас, а според мен 1.са си ги свили 2. се търкалят в някоя разменна станция.

# 243
Унчита, Риолис си имат техни конци, ето, ако това ще помогне :

http://www.stitchshop.ru/shop/index.php?cPath=29_259&osCsid= … 03bede97f6f169dc3

# 244
  • sf
 oops цяла вечност не съм се мяркала. Завърших репите, ама ги засилих в шкафа при другите и туй-то. Отмарях за малко с голия мъж, ама нищо ново не съм почнала.
Обаче най-безсрамно ще попитам
Ще има ли скоро среща в долапчето?   Mr. Green

# 245
Ketri, мерси!  bouquet А твоите неща от и-бей появиха ли се? Да ви кажа, аз ако знам че на друга спедиторска фирма може да се възложи пратката от и-бей, не бих се поколебала директно да се откажа от услугите на бг-пощи. На мен пък са ми връщали колетче, понеже не съм го била потърсила. Е как да го търся, без да ме известят че го има, а #Cussing out

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 11:21 от Прасчо

# 246
  • в зоната на здрача
Нищо не е дошло..
Писах на оня Ричард ли е какъв е там,вика  нищо не могъл да направи ,може би от пощите е забавянето.
И ми вика -провери в пощенския клон.. Joy Joy ,аз минавам всеки ден нали е до училището на сина ми,и жената там ме научи на изуст,ще ми вика -минавай.. Crazy
Ама кво да правя ,ще чакам и тая седмица..

# 247
Ма...ка му. Добре, де, след като пратките са застраховани, би трябвало пощите да поемат някакъв ангажимент- да доставят в срок и изобщо да доставят. Как се търсят такива права? Аз си представям и вариант че пратката пристига в клона, някой се разписва вместо мен че е получена и край. Уфф...

# 248
Здравейте от мен. Минавам да благодаря на dianjeli3 за прекрасният подарък и се връщам назад да чета, че 3 дена без интернет съм изпуснала доста. Лек ден на всички!

# 249
Здравейте, нямах възможност досега да прочета всичко подробно и чак днес наваксах, затова отговарям с малко закъснение и се извинявам...

poepie и Малко Сладко Коте, много ви благодаря за предложенията за ebay. То при мен проблемът е не толкова, че няма как да поръчам, а че 1) ще се разоря, и 2) имам планирани много други неща, материали са купени за два големи гоблена и искам първо тях да завърша преди да почна друго. Признавам, че и аз като Прасчо нямам пълно доверие на пощите, но не е това основната причина...  Пак ви благодаря за отзивчивостта, страхотни сте Simple Smile

пак за poepie - Golden Kite може да се поръча на сайта им (www.goldenkite.com), там има електронен магазин. Схемата може да се поръча във вид на pdf файл за сваляне, другият вариант е разпечатана, но хем е по-скъпо, хем се притесняваш за пощи и доставки, няма много смисъл според мен.
Аз свалих един торент с голям брой техни схеми, за съжаление тези дни не съм на своя компютър, но ако искаш ми кажи ако търсиш конкретна схема и ще ти кажа дали я имам, когато се прибера у нас, и ще мога да ти я дам. Ако някой се интересува от адреса на торента - в torrents.ru е, тук (има и още един).

Марго, и аз така от началото започнах и бих посъветвала всеки, който не е чел старите теми, да прочете и тях, страшно много неща научих и много красиви творения има показани bouquet Привет на lealya, наистина впечатляваща колекция.

ina, да не се отказа от тигъра? Не че цветята не са красиви Simple Smile

Пак няма начин да похваля поотделно за всичко показано, но видях много красиви и сладки неща (това мече на destini много ми хареса), поздравления.

И сега, да помоля за помощ.
В момента шия ето това:

Търся автора на гоблена и схема с ключ. Името на гобленчето е дадено на няколко езика: Campanule * Campanules * Campanulas * Glockemblumen.
Какъв е проблемът: купих си го от кварталното магазинче, почнах да го шия, но се оказа, че в схемата май има един символ, който си няма съответен цвят. Не го забелязах веднага и сега не знам дали аз не съм объркала нещо сортирането на цветовете (доста внимавах уж, номерирах си ги, като бройка излизат според етикета), дали като са го комплектовали нещо са изпуснали, дали не се шият два знака с един и същ цвят конец... Сканирах част от схемата, в долния й край се чете частично нещо, което може би е автор (?): I..... Wool или L... Weel или още нещо подобно - дано да помогне, ако ви звучи познато. Ако цъкнете на картинката горе ще се отвори албумът, в който е и тази част от схемата.

Редактирано: знакът се намери.

И друг проблем имам с това гобленче, наложи ми се да разшия един от зелените конци за листата и се изненадах неприятно, защото се оказа, че отдолу е оставил бледа следа по панамата Sad Засега не е фатално, защото ще запълвам точно това място, но ако конецът пусне при изпирането? Дайте съвет какво да направя, да изпера ли оставащия конец например? И като пера накрая гоблена, как да се предпазя от "пускане" на цвета?
Дано не ви досаждам с този въпрос, ще съм много благодарна за помощта ви.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 19:49 от Ghibli

# 250
  • Бургас
Ghibli  много благодаря  bouquet
Значи Golden kite предлагат само схеми Confused и са отвратително скъпи #Crazy

# 251
Ами то водихме децата на цирк и в края имаше три тигъра и два лъва. Те бяха много впечатлени , затова мислех да направя този тигър, ама нещо позабравиха и аз си почнах китките.Не че по- натам пак  няма да ми щукне да го почна , много ме кефи. То кво ли не искам вече...

# 252
Аз имам последно питане по проблема с доставките на БГ пощи от и-бей и преставам да ви досаждам Hug.
На някой, който е чакал 1,5 и 2,5 месеца дошъл ли му е изобщо гоблена или да ги отпиша тотално  Cry

А за Golden Kite gibhli аз съм хвърлила око на един, но предвид размера му ще ми трябват едно 5 години ooooh!, за да избоцкам. И затова още си шия разни други и събирам смелост за някога, но това кога ще е  Wink. Ето вижте го, разкош!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.goldenkitestore.com/index.php?main_page=popup_image&pID=3037

# 253
son4eto16 , искрено се надявам да ти е харесал подаръка ми   bouquet наистина го избирах с внимание, за да те зарадвам
а сега и аз да се оплача, че не съм единствената значи - и аз чакам от САЩ колет от вече месец и от бг пощи все ми викат да не се притеснявам
е как да стане тая работа, а пратката е застрахована и от там казват, че трябвало да пристигне за около 10 дни #Crazy

# 254
  • Севлиево
Аз също съм хвърлила око на няколко тигъра и след кончетата ще ги почна, но това не се знае кога ще стане. Кончетата си ги комплектовах за рожденния си ден, сигурно и тигрите ще са за тогава, но за следващата година  Mr. Green В плановете ми са още едно бебе и някакъв пейзаж, още не съм се спряла на определени дизайни. Забравих и Казанската богородица, леле колко плановее. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт