Гоблени 56 Пролетно-неуморна тема

• 51 441
  • 382
  •   1
Отговори
# 255
Аз ще посмея да започна някой Golden Kite след няколко години сигурно, като понатрупам опит, дотогава ще се облизвам отдалеч Laughing
Това са моите две мечти: Миранда и Мадам Римская-Корсакова (при това големият вариант).

И според мен са твърде скъпи схемите, като се има предвид, че ги правят с някаква програма, а не рисуват всичко на ръка. Сигурно пак влагат доста труд, но чак пък за 40-50 долара на схема... Не всички дизайни са сполучливи, някои стават много размити и неясни. Моите два обаче съм ги виждала ушити и са великолепни. Фирмата има и страстни привърженици, и крайни критици, но аз лично съм решила, че за такава красота парите и мъките по ушиването си струват.

# 256
Аз имам последно питане по проблема с доставките на БГ пощи от и-бей и преставам да ви досаждам Hug.
На някой, който е чакал 1,5 и 2,5 месеца дошъл ли му е изобщо гоблена или да ги отпиша тотално  Cry

А за Golden Kite gibhli аз съм хвърлила око на един, но предвид размера му ще ми трябват едно 5 години ooooh!, за да избоцкам. И затова още си шия разни други и събирам смелост за някога, но това кога ще е  Wink. Ето вижте го, разкош!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.goldenkitestore.com/index.php?main_page=popup_image&pID=3037

За пощите не мога да те посъветвам.Досега винаги съм получавала,каквото са ми изпращали.Моите неща,също са получавани и то доста бързо.Виж си адреса в профила дали е коректен.

Относно този паун,Анхор го предлагат и техния е ми харесва повече от този на Голдънкайт

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 15:32 от sissak

# 257
аз също не получих доставката с орхидеите си и нямам никакви съмнения в адреса защото след една седмица същия човек поръча на Зори два гоблена -те дойдоха че може вече да са и ушити
А орхидеите така и не дойдоха -прежалих ги сега си поръчах други два но ще се радвам чак като ги стисна с ръце

# 258
Ех, момичета, като ви чета, чак на мен ми става кофти за нещата дето сте си поръчали. Не толкова заради парите, колкото за нетърпението с което се чакат тези пратки и така и не се дочакват  Confused. Сещам се че и Весито така недочака Дядо коледа на Дим. около Нова година....
Дано все пак, макар и с голямо закъснение дойдат така желаните гобленчета  Praynig.

# 259
  • София
Българските пощи са направо някакъв ужас... Аз спечелих от един сайт магнит за хладилник, нямам съмнение, че е пратен, но така и не пристигна. За щастие, гоблена ми от Дим. дойде за 1 седмица. За жалост явно сме крадливо племе...
Дано поръчките ви дойдат, момичета Praynig

# 260
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 на сайта на бг-пощи може да се проследи дали и кога пратките са влезли в България - http://www.bgpost.bg/

това при условие, че имате номера на пратката и че тя изобщо има номер  Hug

късмет!

# 261
  • София
Момичета, стискам палци да си получите покупките Praynig Peace

# 262
Samokovi, определено ще го шия с голямо удоволствие, но ще помагаш като го започна. Досега не съм шила гоблени с различен бод и ще се  затрудня . Имам да довършвам  и го започвам .

# 263
  • Варна
Момичета направо изпаднах в ужас, че може да не си получа и аз поръчката от e-bay. Аз досега съм си получавала нещата ( за други поръчки, не гоблени), но определено се притесних като прочетох колко от вас не са получили така чаканите поръчки.

# 264
Здравейте момичета. Чета и се плаша с този и бей, чакам ето това, дано го получа.
[/URL][/img]

[/URL][/img]

В края на седмицата ще ходя да питам в пощата. Вчера довърших едни оскански слъногледи на Дим., моя комплектовка, с много контур и 50 - тина френски възелчета. Днес ще му търся рамка. Ще го покажа по-натам.

# 265
# 266
  • Пловдив
          Малки, сладки красотички на Lanarte получих от Герито /gesh44/. Блогодаря ти Гери. Чудесни са.  bouquet

# 267
я не с паникьосвайте:)
Аз пък от ибей гоблените винаги съм ги получавала.
Обаче са се губели чанти, дънки.
Очевидно тези загуби по трасето се дължат на различните предпочитания на пощенските служители тук и в България:)
Ако някоя пратка не се получи, в срок до 45 дни от плащането може да се отвори диспут в Пейпал.
В ибей диспута беше мисля 60 дни от закупуването.

Обикновено Пейпал отсъжда в полза на купувача и след известно време връща цялата сума по неполучения пакет.

Ето това получих миалата седмица

Ghibli,
 за да се предпази от разбоядисване гоблена ти можеш да сложиш във водата като го переш от онези листчета дето се слагат ,
когато се перат дрехи с различни цветове- тъмни и светли.
Капан на цвета или нещо подобно се казва. Предполагам ,че това ще помогне.

# 268
  • Ямбол
Аз да се похваля, завърших си подаръчето. Само трябва да го изпера и дам за рамкиране и е готово да ми украси едно местенце в кухнята. Flutter

# 269
Хехе, кой е най-бърз Simple Smile Много е красиво.

Хипатия, благодаря за съвета bouquet

Аз май си намерих липсващия конец (по-точно намерих и в конците един излишен знак, различен е от този на схемата, но няма кой друг да бъде), така че зовът за помощ се отменя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт