131 DE> Типс + Трикс за дипломантки

• 10 968
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
Каква загуба. Плача.

# 46
# 47
Момичета кокичета  Wink познайте колко гости чакам утре ? Мноооого  Wink
А как ми се ходи на море  Hug но резервацията ми е за след 2 месеца  Sad
чико аз такава хубава торта не мога да направя, но едни сърмички за гостите ще спретна

# 48
  • Германия
Биб, да дръпна ли от наш`та уни-мрежа пакета?

# 49
Биб, да дръпна ли от наш`та уни-мрежа пакета?
Да бе Пепи, как не се сетих за теб Party Ако не те затруднява, много ще те обичам Hug
Той нашият, надрасканият, е от там, ама не се сетих, че може да пусна друга връзка натам, безжична Mr. Green

# 50
чико аз такава хубава торта не мога да направя, но едни сърмички за гостите ще спретна
А аz сърми не мога  Wink Мъжът ми готви в къЩи, аz се zанимавам със сладките неЩа, които и той може, но го прави, само ако трябва. Като се има в предвид обаче, че е джаста/праста нямаше да се zанимава никога с таzи торта. Ех, как ми се доядоха пълнени чушки наготвени от баба ми   Whistling Ще трябва да почакам оЩе 10 дена  Tired

# 51
  • в сърцето на един мъж...
Сбъдваща, много си права Hug Аз отдавна попрескачам, ама пък и не се издържа през един да прескачаш Crossing Arms
Мдаа, като гледам всички сме пуснали обратното броене до БГ Mr. Green И аз след 20 дена ще папкам мамините манджи Mr. Green

# 52
  • Немция
Абе, хора, пак ли пуснахте заядливите нотки в действие?... Rolling Eyes

Предусещам как след 10-ина дена тук ще настане мъртвило. Wink Ама по хубав повод- масово летуване в родината. Grinning

# 53
Бибит, не сме бе Flutter

# 54

Предусещам как след 10-ина дена тук ще настане мъртвило. Wink Ама по хубав повод- масово летуване в родината. Grinning

Без мен  Mr. Green
чико, мъжО прави разкошни печени червени чушки с ориз. аз не ги мога. Той готви за Коледа  Wink Мога да ти го пратя , но да видим по колко вървят на час  newsm78

# 55
  • Немция
Поне на мен така ми се стори от последните редове.
Да не се приСтеснявам излишно тогава. Sunglasses

# 56
Малее тук за един ден стана лято  Shocked В парка сега едни голи рамене, едни къси поли .. Flutter

# 57
Поне на мен така ми се стори от последните редове.
Да не се приСтеснявам излишно тогава. Sunglasses

Ни мой, да ни тривожим бебито Mr. Green
Бтв: знае ли се вече пола?

# 58
Гея, мисля че отдавна е ясно че няма смисъл.
Аз лично се отказвам. Просто ще прескачам някои постове и напред.
Явно МГМ страда от липса на внимание, но аз пък няма да съм занимавка за разглезени момиченца.

Хехееее, вие и промяна чакате. Отдавана няма смисъл. Аз само не мога да разбера защо има оплаквания от МГМ от всякакво естество и когато се даде съвет, той се прескача, все едно че не е даден.

МГМ, дори и едно мрънкане трябва да бъде здравословно и конструктивно Naughty.

За кърлежите, казаха че между 30 и 50% са заразени с борелиоза. Това ме довежда  до полуда.

Немския педиатър е ............ ooooh!

Днес е един от онези дни, и съответно забравих да свърша нещо много важно.

# 59
  • UK
Не можеш да си сигурна, че прескачам съветите. Интересно ми е защо веднъж някой не ме "нападна" без да ме обижда - не ви е възможно или какво? А съм казала нещо и се започва - тъпа съм била, малоумна съм била, прескачали ми коментарите - прескачайте ги - аз какво губя от това според вас? Тук все още има много симпатични хора, за съжаление се забелязва една тенденция да пишат все по рядко, човек да се чуди защо.

Общи условия

Активация на акаунт