131 DE> Типс + Трикс за дипломантки

• 10 968
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Biba, страшно успокояващо ми подейства. ... !  Hug  Hug

Абе я кажете верно ли в четвьртьк е Vatertag или аз нещо не сьм разбрала...   Thinking

# 61
Абе я кажете верно ли в четвьртьк е Vatertag или аз нещо не сьм разбрала...   Thinking
Да бе верно е Simple Smile аз тъкмо правя план за обикаляне из гората, дано да не се сети да вали само Simple Smile

# 62
  • в сърцето на един мъж...
МГМ, време ти е малко да се замислиш какво и как пишеш. В крайна сметка човек не вижда никаква полза от разговора с теб. А и ти по никакъв начин не показваш най-простичка форма на желание за нормална комуникация. Никой не те обижда. Просто ти се чудим. На 21 аз вече учех и работех. Не съм взела една стотинка от майка ми и баща ми за образованието си, последните две години ги завърших заедно, да не говорим, че след това веднага започнах второ висше и сама си го плащах. Е, извинявай, ама ако си ми дъщеря, след това дето го прочетох тук, като следя и времето, което киснеш във форума, не бих ти дала и една стотинка повече. Честно... И ми става мъчно за родителите ти Confused

# 63
Не можеш да си сигурна, че прескачам съветите. Интересно ми е защо веднъж някой не ме "нападна" без да ме обижда - не ви е възможно или какво? А съм казала нещо и се започва - тъпа съм била, малоумна съм била, прескачали ми коментарите - прескачайте ги - аз какво губя от това според вас? Тук все още има много симпатични хора, за съжаление се забелязва една тенденция да пишат все по рядко, човек да се чуди защо.

Към мен ли е целия този абзац, или само малка част от него?

Като не ги прескачаш съветите, защо не ги коментираш?

# 64
  • UK
Добре че си ти да съжалиш родителите ми. На 19 вече работех - както съм и писала - по шест, понякога и седем дни седмично, от 8 сутринта до 7 вечерта нон стоп, за жълти стотинки, само за да работя - по собствено желание. На 20 пак работех и учех едновременно - при това работех една от най отговорните работи, ако не й най отговорната - и да ти кажа, мисля че се справях добре. Хората, които се опитват да контактуват с мен разбират, че има смисъл от разговорите с мен, но ти не си се опитала и не виждам смисъл да ти доказвам каквото и да било. Лекциите ми в университета са във време, което няма как да бъде проследено - няма модел - не съм на училище всяка сутрин или всеки следобед - искаш ми програмата ли? Мога да ти я покажа, ако толкова те интересува.

За парите от родителите ми не се тревожи - така са преценили и никога не съм ги молила за това - никога не бих настоявала за НБУ, предложението беше на майка ми, не че не исках там, но не бих казала че искам там именно заради многото пари. Освен това родителите ми получават в не най добрия случай около 4000 лева на месец - доста добре за четиричленно семейство в България, не мислиш ли? Повечето хора с 4000 лева на месец (и това НЕ Е най добрия случай и най големия им доход) не само ще плащат образованието и квартирата на детето си, но и живота му в чужд град изобщо - а аз не им искам една стотинка за това - живея с колкото имам и това че не работя не е техен проблем - мой е, но аз си живея с последствията така или иначе. Не е вярно че не работя - може да не е постоянна работа - може да не е всеки ден и да не получавам достатъчно, но работя. Просто не съм го споменавала. Пак съм детегледачка. Смятам тези дни да напиша една бележка и да я разлепя из блоковете наоколо че гледам деца почасово - може да се обади някой, кой знае. Предпочитам така, за да ми е наблизо.

Не съм глупава - може да съм несериозна и каквото и да било друго, но глупава не съм. Проблема ми е че се занимавам само с нещата, които сама харесвам - затова по цял ден вися над учебника по немски, защото ми харесва, навила съм си на пръста, че ще го науча, напук на всички които ми обясняват че е труден, гаден, неприятен (?!), какъвто там още го изкарват, проблема с университета не е ученето, а пътуването до там, споменавала съм го и преди. Знам, че не съм права, но нали знаете какво е градския транспорт в София? Не съм права, ОК, но и ти не си по отношение на мен.

Много неща, които забелязвам, не коментирам. Ако някой е напълно прав - какво, да му напиша "да, прав си" - това навсякъде се приема за спам - аз го приемам за спам, но това не значи че не го приемам като критика, забележка, съвет и така нататък. Всъщност обръщам много повече внимание дори на нещата, които в момента не ме интересуват повече отколкото си мислите. Мястото на което живеете ми е адски интересно и е адски различно - вие го знаете най добре - и всичко, за което си говорите, ми е адски интересно.

# 65
Оф, едно си баба знае, едно си баба бае. Айде да ти задам един такъв простичък въпрос - ако дойдеш тук да живееш, след като те мързи в София да пътуваш за такова кратко разстояние, тук как ще се придвижваш? На места пътя отнема по час, час и нещо.
Стана ни ясно, че спиш гола, че живееш с бившето си гадже, че носиш високи обувки, че ти е скучно, че те е страх от пчели и изпадаш в истерия, че майка ти и баща ти са паралии.... Още нещо има ли да ни осведомиш? Не ме интересува програмата ти, аз като имам да уча нещо, или си търся кой да ми помогне, ако не знам как да стане, или си налягам парцалите и не рева по форумите. Корел, ПейджМейкър и сие програми ги научих сама, с четене на простички книги и с практика, практика, практика - до припадък. Ти седиш и ревеш във форум за майки Confused Не може все да ти е интересно в живота. Понякога ни се поднася и неинтересни моменти, които трябва да преглътнем. Ами стегни се малко и влез в час. Тук хората учат в пъти повече и работят в пъти повече, особено ако са чужденци. Доказват се многократно, защото се гледа на тях по по-различен начин. И ако не се представиш добре, системата те изхвърля.
Досадна си на моменти, това се опитахме да ти кажем деликатно, ти не го разбра. Ми никой не казва, че си глупава или иска да те обижда. Ти сама го правиш.

# 66
МГМ, а няма ли начин да спреш да пишеш тук, ама този път не за няколко дни, а въобще.
Просто наистина не виждам причина да продължаваш да го правиш, само се пълни темата с някакви си айдъли #Silly ,  а и едва ли някой ти ги чете - аз поне не.
Гея кефиш ме Laughing

# 67
Да бе верно е Simple Smile аз тъкмо правя план за обикаляне из гората, дано да не се сети да вали само Simple Smile

Eйй каква сьм завеяна... а аз смятах да работя и да оставя малката на тати да се оправя.  Wink

Момичета, безсмислено е.... Ако човек не реши сам да се промени, никой няма да успее...  Wink Лека нощ от мен!

# 68

Що така Laughing Ще ми звъннеш ли Wink

# 69
Е, не. Не може да се казва на човек да не пише тук (все пак форума е за всички) , но някак по-смислени да са нещата и да има логика в тях.

# 70
Е, не. Не може да се казва на човек да не пише тук (все пак форума е за всички) , но някак по-смислени да са нещата и да има логика в тях.

Споко, не го взимай толкова навътре, тя така или иначе няма да спре Twisted Evil

Гея, дай ми номера на хендито си Party

# 71
Уау, на лични ли Mr. Green

# 72
Уау, на лични ли Mr. Green

spam2

Joy Joy Joy

Аз натоварих колата - малеее колко ми бил малък багажника  hahaha И утре след работа живот и здраве - белла Италия  Wink моренце, плаж, пица, паста,..да продължавам ли  Mr. Green

# 73
Мале, Майре, ни мъ бий Mr. Green
Ти си лоша, а ние дето скоро няма да видим морето  Cry Айде да си изкарате готино, да снимаш много и да те слушат децата!

# 74
Ехх Майра, реши се най-накрая newsm74 ,  обожавам Италия мм .. В коя част по-точно отиваш?

Общи условия

Активация на акаунт