SportsDirect.com - 2!

• 58 137
  • 686
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, харесах си някои неща от сайта, може ли да ми кажете колко излиза доставката при комбинирата поръчка. Харесала съм 3 - 4 неща, ако това има значение....И още нещо да попитам, тук нося 46, френско 42, по таблиците излиза, че съм 14, така ли е.....А за мъжкото не мога да разбера кое отговаря на 2XL, x-x Large, или extra Large newsm78

# 136
  • pomorie
момичета утре или най-късно в други ден ще пускам поръчка търся един желаещ да се комбинираме.......на лс   Crazy

# 137
Здравейте дами!
Попаднах тук търсейки повечко инфо за емпреса понеже си има фирми които не доставят до бг и ми прави впечатление, че всички сте се втурнали в тоя спортдирект което е напълно неоправдано за такива масови стоки каквито поръчвате. Например кецове/маратонки в каквито и да е размери смело можете да потърсите и в ибей тъй като при маратонките ментаци нема, те така или иначе всички се правят в чайна, а цените на спортдирект са си доста осолени. Например огледайте големи американски сайтове, харесайте модел и винаги първо пробвайте да го потърсите в ибея, английски или американски, почти е гарантирано че ще намерите модела, търговеца който доставя до бг, а и номера можеби. Ако ударите на камък идете в google.co.uk, напишете точно име на модела на нещото дето търсите, цъкнете на отметката за страници само от uk, и четете наред всички резултати, гаранция ще намерите търсеното нещо по-евтино от спортдирект и със доставка до бг на не повече от 10 паунда. Спортдиректа и некои други по-големи ук магазини се барат елитни нещо си и дуят здраво пътните които на практика за една фанелка например реално им излизат около 4-5-6 паунда максимум чрез роял мейл, делейки страните на категории които не съществуват за кралските пощенски служби. Сори ако звуча малко като учител и ви казвам неща които може би знаете но е крайно време масово да се започне да се купува масово от вънка за да проумеят нашите търговци че не става така както те го мислят с турските им боклуци или маркови нща с 300 и нагоре процента надценка за да избива наеми по моловете. Има си и още много тънкости ама ще идат 2-3 страници.
Поздрави!
Не съм много съгласна с теб.Ето например намерих много артикули в E-Bay http://shop.ebay.co.uk/merchant/erc00l_W0QQQ5ftrkparmsZ66Q253A2Q … fcid=34&gbr=1,но цените не са същите както в Спортса.Поне   аз много от неща съм си взела на половината цена.Мое мнение. Wink

Здравейте, харесах си някои неща от сайта, може ли да ми кажете колко излиза доставката при комбинирата поръчка. Харесала съм 3 - 4 неща, ако това има значение....И още нещо да попитам, тук нося 46, френско 42, по таблиците излиза, че съм 14, така ли е.....А за мъжкото не мога да разбера кое отговаря на 2XL, x-x Large, или extra Large newsm78
XL e extra Large,   XXL -x-x Large,а за теб 14 мисля че ще ти стане.Аз например нося по EU 40-42 и си взимам 10 , стоят ми нормално и леко са ми широки.Вземи си нещо по евтинко за проба първо и ще прецениш.  bouquet

# 138
Ми тъй ,видяха,че тука яко почнахме да пълним торбите и давай ся да им отрежем главите.Ама аз  ще си търся друго място,теи тук се лигавят вече.Само,ако пуснат някой код мога да им вържа Crossing Arms
Увеличението не е само до БГ,аз поръчвам до ИТ.Беше 15 лири,а сега е 20.Явно ги е хванала и тях кризата  Laughing .

# 139
Доставката от спортдиректа е голяма защото работят с DHL ,с които съм нямала никакви проблеми   Peace в сравнение с Манчестер например имах липса на 4 фланелки за които жената от куриерската  фирма твърдеше ,че не са ги пратили от сайта ,а пакета беше отворен още когато ми го дадоха  ooooh!. ....

гггккк спдели някой интересен сайт в гогъл ми излизът само с доста по високи цени

# 140
  • в реалността
Здравейте съвсем се обърках с тези размери, някой може ли да ми каже за дете което носи 33 номер /в момента сандали на найк и са му точно/ какъв номер маратонки да му поръчам?

# 141
Тази сутрин и аз забелязах, че са вдигнали цената на доставката Cry Определено много ме хвана яд защото в опцията се води експресна доставка, а на кашона пише икономична.
Като се рових из нета попаднах на http://www.solarissport.com/shop/ Въпросът ми е дали някой е пазарувал от там?

# 142
Alexova, много благодаря за отговора.

А ще има ли обща доставка скоро за София...

# 143
  • в реалността
Тази сутрин и аз забелязах, че са вдигнали цената на доставката Cry Определено много ме хвана яд защото в опцията се води експресна доставка, а на кашона пише икономична.
Като се рових из нета попаднах на http://www.solarissport.com/shop/ Въпросът ми е дали някой е пазарувал от там?
Здравейте в този сайт има доста интересни нещица но доставката си излиза около 20 евро.Акщо някой реши да се комбинираме за обща поръчка, нареждам се .

# 144
http://www.solarissport.com/shop/ Тук наистина има много хубави неща ако и доставката е с по -прилична цена си заслужава

# 145
Някой има ли представа как върви номерацията на спортните стоки, например екип на Диадора - размер 16, на колко отговаря. Също и тениските ме интересуват, на "Адидас", на "Кангол".

# 146
Ми тъй ,видяха,че тука яко почнахме да пълним торбите и давай ся да им отрежем главите.Ама аз  ще си търся друго място,теи тук се лигавят вече.Само,ако пуснат някой код мога да им вържа Crossing Arms
Увеличението не е само до БГ,аз поръчвам до ИТ.Беше 15 лири,а сега е 20.Явно ги е хванала и тях кризата  Laughing .
бе айде бе,те се насраха вече с тази криза,от Англия насам вземат по около 1.30 паунда на килограм.За 5-6 месца 2 пъти вдигнаха доставката-беше 23.95,после 25.95,сега29.95,целят се към 34.95 май #2gunfire

# 147
Някой има ли представа как върви номерацията на спортните стоки, например екип на Диадора - размер 16, на колко отговаря. Също и тениските ме интересуват, на "Адидас", на "Кангол".
Номерацията /на този  сайт може най лесно да се ориентираш.Но според мен 18 ще ти виси много долнището,а горнището на 16 и да неможеш да го закопчеш не е проблем  Simple Smile .Тези размери се отнасат за потчти всичко.Има малка разлика в моделите,но не е нещо фрапиращо.Имаше на един модел мисля че беше Airwalk който бяха огромни,но не съм сигурна за модела.Да се включи някой които си ги беше взел.

# 148
Благодаря, Алексова, гледах го този сайт, по него излиза , че 14 трябва да си взема, но ми се струва, че ще ми е малко Whistling

# 149
бе айде бе,те се насраха вече с тази криза,от Англия насам вземат по около 1.30 паунда на килограм.За 5-6 месца 2 пъти вдигнаха доставката-беше 23.95,после 25.95,сега29.95,целят се към 34.95 май #2gunfire

Виж цените на държавните пощи. От Англия до България. До 2 кг е 10 лири. 6 кг беше 35 лири.

Това 1.30 на кг е само за подбиване на цената на българите, които превозват багажи.
Вече има един който вози на 0.80 от там, когато багажа е над 30 кг и 1 лира под 30 кг.

Общи условия

Активация на акаунт