SportsDirect.com - 2!

• 58 137
  • 686
  •   1
Отговори
# 285
При мен пък от понеделник никакъв отговор.И аз не знам какво става  Sad

# 286
И аз чакам 1 седмица. Нито ми пращат поръчката. Нито ми отговарят на имейла.

# 287
някой имал ли е подобен проблем и получил ли си е нещата ?

# 288
Мерси много за отговора и тъй като на мен ми предстои това упражнение да попитам освен банково извлечение какво друго им изпрати и на кой имейл? След колко време ти освободиха поръчката? Мерси много  bouquet
Много ще съм благодарна ако и други с опит в подобна ситуация се включат с полезно инфо  Hug

Не съм пратила банково извлечение, а сметката за ток + копие от лична карта. Все още чакам отговор дали това им е достатъчно като идентификация, за да си направя поръчката.  Иначе първия път директно са ми отказали поръчката без да ми пишат каквото и да било, трябваше да мине повече от месец и аз да почна да се интересувам какво става с поръчката ми, та да ме уведомят, че искат еди какви си документи . Tired Crazy

# 289
някой имал ли е подобен проблем и получил ли си е нещата ?
Аз също имам този проблем.Направих поръчката в сряда,получих само първия емайл за потвърждение,и нищо повече.Мисля да им пиша да ми кажат какво става.Дано да е вече пратена  Praynig,защото нещата са ми за Р.Д и ми трябват да събота.Да се надяваме че скоро ще се похвали някой с нови придобивки  Laughing .

# 290

This order has been cancelled and your account blacklisted as the cards you have used are not registered to your name or address provided.

Any future orders will not be accepted and cancelled automatically.

Използвах адреса на познати в UK.

# 291
  • Варна
Много благодаря за отговорите на всички  bouquet. Аз за втори път я пускам тази поръчка и се надявам най-накрая да съм успяла Praynig. Първият път както се е случило и с други получих само автоматичния имейл и после 10 дни нищо. След като им писах, за да разбера какво става с поръчката ми се оказа, че била задържана, защото било нужно да им пратя съответните данни. Тогава незнаех, че може с имейл и пробвах само с факса, но с него явно наистина има някакъв проблем (пробвах няколко пъти и се отказах) и след няколко дни получих мейл, че са ми я отказали. Пуснах за втори път, сутринта им пратих на имейла банковите извлечения и преди малко ми отговориха, че са ми освободили поръчката и да чакам второ писмо.
Малко ме ядосаха с всички това, но явно са мерки за сигурност, защото и при мен адреса на картата и съответнона доставката се различават(пуснах я на адреса на Емпреса).А има и сайтове като strawberrynet.com, които задължително при първа поръчка ти искат бележка за платена сметка с картата. Дано само да пристигне, че да си е струвало.

# 292

This order has been cancelled and your account blacklisted as the cards you have used are not registered to your name or address provided.

Така е,защото  системата в Англия позволява да направят проверка,дали адресът за доставка и адресът на картата са еднакви.Ако не са,както в случая се смята,че си мошеник.Тъй като системата им не позлволява такива проверки за територията на други страни,там пращат на доверие,а за по-големите поръчки,както вече знаете изискват копие от платена сметка и документ за самоличност.

# 293

Така е,защото  системата в Англия позволява да направят проверка,дали адресът за доставка и адресът на картата са еднакви.Ако не са,както в случая се смята,че си мошеник.Тъй като системата им не позлволява такива проверки за територията на други страни,там пращат на доверие,а за по-големите поръчки,както вече знаете изискват копие от платена сметка и документ за самоличност.

Billing адреса си е моя. Поръчката беше за 20 лири и платих с дебитна Виза електрон.

Системата им е лоша. Голям мошенник съм за едни сандали за 15 лири и то при положение че в този акаунт има поне 6-7 поръчки за 250-300 лири.
Можеха да пратят имейл, а не да блокират акаунта. Дано се разберем.
Иначе нов акаунт ли трябва да направя?

# 294
Значи , при мен адреса на картата и този за доставка съвпадат .Предния път поръча приятел при който не съвпадаха,а нямаше никакъв проблем.Даже 3 дена след поръчката,му пратиха и втория мейл.Някъде даже четох,че има случаи без потвърдена поръчка нещата да пристигнат Simple Smile

# 295
  • София
момичета,някой ще  прави ли  тези дни обща  поръчка,да се включа и аз ако може   bouquet

# 296
 Sad Cry Confused Ха да разправям пък на мен какво се случи.Май до сега не е имало подобен проблем.
В сряда пуснах поръчка и получих първия емайл потвърдителен,и от тогава нищо.Вчера реших да им пиша ,за да ми обяснят какво става,дали ми е пратена поръчката,и с надеждата да ми кажат че поръчката ми е изпратена още в четвъртък  Laughing , ОБАЧЕ тази сутрин получавам тоз емайл
“Dear Georgiev
Thank you for your e-mail.
Unfortunately, due to a system error your order never reached our database correctly.
No payment has been taken for this order therefore no refund is necessary, should you still require these goods you will need to place a new order.
I sincerely apologise for any inconvenience this may cause.“
Демек ,аз си го превеждам че„поради грешка в системата им,поръчката не е стигнала до тях,и не са ми дръпнати парите,и ако искам трябва да си пусна на ново поръчката“ Shocked ,нали така ?И сега трябва на ново да се мъча да пускам поръчка.
Тез хакери са започнали подред всички сайтове ,първо Пейпал после китайския сега и този.Ама не е честно  Twisted Evil Close .

# 297
Аз рових из кодовете, но нито един не ми се получи.Някой да знае такъв за намаление или за нещо друго?

# 298
Аз рових из кодовете, но нито един не ми се получи.Някой да знае такъв за намаление или за нещо друго?
Ммм, да има.На 12, 13 и 15 страница са написани,той е само един за сега.Благодарение на Stryper
5% off entire order!       RUN5    until 2009-07-31
току що го ползвахи действа.
А сега да кажа моето развитие на нещата.Току що пуснах новата поръчка и веднага им писах ,за да съм сигурна че старата поръчка е изтрита и дали са приели новата.Че после ще почвам да продавам иначе само маратонки и спортни дрехи  Laughing
Сега погледнах,парите са блокирани,дано да пристигне скоро

# 299
aleksova1 Благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт