SportsDirect.com - 2!

• 58 137
  • 686
  •   1
Отговори
# 330
Искам да се вкюча към обща поръчка. Аз съм от Русе

# 331
Гледам, че доставката от там е близо 30 лири. Някой може ли да ми обясни как става номера с безплатната доставка, или аз съм се заблудила?

# 332
Гледам, че доставката от там е близо 30 лири. Някой може ли да ми обясни как става номера с безплатната доставка, или аз съм се заблудила?

През април имаше код за безплатна доставка до България. Иначе при поръчка над 50 лири доставката в Англия е безплатна.

# 333

През април имаше код за безплатна доставка до България. Иначе при поръчка над 50 лири доставката в Англия е безплатна.
И къде ги гледате тези кодове? Извинявам се за тъпия въпрос предварително.

# 334
интернет сайтове за кодове или четеш темата.

# 335
Има ли желаещи за обща поръчка от Велико Търново и региона?Набирам доброволци Mr. Green

# 336
има ли някой който е пратил лична карта и получил си е нещата?

# 337
Аз пратих сканирана лична карта и сметка за ток и този път поръчката ми беше изпратена(но трябваше да я пусна отново и естествено повечето от нещата ,които исках бяха свършили). Преди това ми я бяха отказали без даже да ме уведомят.

# 338
Ха,да се похваля.Пуснатата в сряда поръчка за 210 лири,днес благополучно получих тракинг номера.Разделена е на две,като в втората са сложени само едни бебешки маратонки,явно много тежат  Laughing .Отказани са ми само прословутите Рийбоци,които се опитвам да поръчам за 4 път  Angry , явно не харесват мъжът ми  Laughing .
Дано да пристигнат по бързо,че то празника мина.

# 339
  • Стара Загора
Някой иска ли да се вкл'чи за обща порьчка? Тьрсим си трети човек. Аз сьм от Стара Загора, но и други ако искат....

П.П. Края на другия месец ще ходя до Варна, така че ако иска някой от там ще мога да му ги донеса после.

# 340
Може ли някой който е купувал от  детските суичъри XL   да каже дали ще станат на  мъж който носи М .

# 341
Може ли някой който е купувал от  детските суичъри XL   да каже дали ще станат на  мъж който носи М .
съмнявам се Naughty аз купувам вече за сина си ХЛ Бой, което отговаря на 13 годишни - по размер са по-малки и от С мъжка номерация Peace ...в най-добрия случай ще му стои по тялото, но пък ръкавите може да са късички Laughing Wink

# 342
Желаещи за обща поръчка,без оглед на местоживеене,има ли?

# 343
Аз имам желание, но не по рано от края на тази или началото на другата седмица. Ако ви устройва ,когато събирате хора за обща, имайте ме впредвид.

# 344
И на мен ми трябва един човек за обща поръчка в сряда ще пускам от Пловдив съм и после ги пращам с куриер или по пощата за по евтино

Общи условия

Активация на акаунт