SportsDirect.com - 2!

• 57 257
  • 686
  •   1
Отговори
# 360
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Аз също ще попитам за включване евентуално в поръчката на някой! Hug

# 361
харесала съм тази и тази шапчица
за колко голямо детенце ще стане този размер  child  newsm78

Така като гледам не пише какъв размер е, може само да се гадае.

Нещата ми са пристигнали newsm44  Нямам търпение да се прибера вкъщи и да ги видя.

# 362
Към момичетата които си поръчаха колела от сайта.

Търся колело за момче на 6 г. Има ли нещо подходящо в момента което да ми препоръчате? Благодаря ви момичета.

# 363
Който желае да поръча,да свирка да го включа в обща поръчка.

# 364
Аз ще пускам в сряда и не ми достига пак 1 човек ooooh!

# 365
http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Nike+DF+Race+Singlet … ?ColCode=45711403
Това ми го доставиха вчера ама ми е голямо. Номер 14 е и понеже е безшевно не мога да си го стесня малко. Продавам го ако на някой ще му стане. Материята е страхотна!  Wink
Както и тези кецове номер 12
http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Puma+Court+Super+V+S … ?ColCode=16700040

# 366
РАДОСЛАВА 87,изчисти си кутията на ЛС,не мога да ти отговарям на въпросите!!!

# 367
  • сусурлево
едно предложение за новата тема . Кодове за намаления ако има да са в първия пост , както в темата за Ларедут за кодовете

# 368
Имам питане към тези, които поръчват редовно. Правите ли някаква пауза между поръчките? Аз направих втора  веднага, след като пристигна първата, и вече 4ти ден не получавам имейл за изпратена поръчка Thinking

# 369
Имам питане към тези, които поръчват редовно. Правите ли някаква пауза между поръчките? Аз направих втора  веднага, след като пристигна първата, и вече 4ти ден не получавам имейл за изпратена поръчка Thinking
Пиши им за да видиш дали са ти я приели въобще,защото на мен така преди 2 сед ми отговориха че въобще не е стигала при тях, и трябвало на ново да я пускам.Пуснах я на  ново след това и нямах проблем .Може би и при теб е станал същия проблем.
едно предложение за новата тема . Кодове за намаления ако има да са в първия пост , както в темата за Ларедут за кодовете
Не е проблем да ги сложа,но са вече стари и надали се хващат.Поне на моя акаун не се хващат.Само първия път се хвана МТ10 и това си и беше.А и те пускат един код на 3мес.

# 370
Здравейте бг мами!

Случайно попаднах на сайта докато търсех sportsdirect. Благодарение на Вас открих, че имало такова нещо като кодове за намаление, въпреки че от доста време пазарувам в мрежата – както в ибей, така и от сайтове в чужбина.

Утре ще поръчвам, около 300 лири с доставката. Доколкото прочетох досега излиза, че малко са на късмет нещата при поръчки над 200 лири, но все пак ще рискувам.

Въпросът ми е ако нещо свърши във времето на правенето на поръчката и съответно събирането им за изпращане, сайтът дава ли възможност да си допълниш с нещо друго или просто ти пращат каквото имат в момента? Притеснявам се да не се получи така че да ми пратят 3-4 неща само за 30 лири доставка. Парите за недоставените (свършилите) неща остават ли блокирани примерно за 45 дни, в моя случай картата ми е от Райфайзен и на 2 пъти преди ми е случвало, когато ми анулират доставка (изцяло анулирани от друг сайт) да ми блокират парите за 45 дни.

Още веднъж благодаря. Много полезно ми беше да прочета тази тема.

# 371
Ако нещо е изчерпано не го пращат. Нямат оция да допълниш поръчката. И може да се озовеш с 2 чифта маратонки за 20 лири и 26 лири доставка.

Според мен проблема не е в сумата, а в сайта. Защото успешно изпълняват и по-големи поръчки.
Няколко пъти ми освобождават парите за неналичните стоки, когато си издърпват сумата за това, което са пратили.
Може да не се налага да чакаш 45 дена.

Аз чакам да ми оправят акаунта. Изпратих каквото искаха. Дано стане и дано да мога да поръчвам и до Англия.

# 372
  • Пловдив
харесала съм тази и тази шапчица
за колко голямо детенце ще стане този размер  child  newsm78
че щерка ми хем е мъничка, хем е дребна за възрастта си и да не стане така, че да ги носи след 5 години  newsm12

Взимала съм две шапки с този размер от сайта и двете са малки на дъщеря ми, която е на 2г1м. Но нейната глава е по-големичка.... Ако това ще те ориентира и двете бяха с обиколка 48см и с ластиче отзад, който дава още +1 до 2см.  Peace

# 373
Получих си писмото, че са изпратили нещата, но са написали, че едните маратонки ги няма и са ги махнали от поръчката. А в сайта ги има и като модел и като номерация, не пише, че са изчерпани Thinking Confused

Stryper - стискам палци всичко да е наред. Ако не стане, нов ли трябва да правиш? С нови карти?

# 374
Взимала съм две шапки с този размер от сайта и двете са малки на дъщеря ми, която е на 2г1м. Но нейната глава е по-големичка.... Ако това ще те ориентира и двете бяха с обиколка 48см и с ластиче отзад, който дава още +1 до 2см.  Peace

тя поръчката замина без шапките  Rolling Eyes чудих се, чудих се и накрая ги махнах от кошницата
tatito, мерси все пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт