SportsDirect.com - 2!

• 57 253
  • 686
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, имате ли някакъв телефон на СпортДирект, не открих никъде, а не отговарят на мейлите. Благодаря

# 391
Сега разгледах сайта отново и си харесах още няколко неща. Има страхотни маратонки на Умбро за 8-10 лири. Имаме такива за големия ми син, а сега поръчвам за мен и майка ми. Продават големите чаши за 50 пенса. Ние счупихме нашите и искам да си взема.
Пускам сега поръчка, но ще поръчам само най-спешното, за да не изчезне. След което ще организирам нова до България.
Който иска да се включи нека ми пише.
Доставката я разпределям на хората и сумата, за която искат да поръчат.

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 23:40 от Stryper

# 392
  • Варна
Stryper, а продължават ли да правят проблеми при изпълнението на поръчките - да отказват артикули без причина, да поръчаш 10 неща, пък да ти пратят едно и да си платиш доставката и т.н. Аз досега поръчвах през Амазон, но бих искала да се включа в обща поръчка /има кой да я получи в София/. Ако искаш пиши ми ЛС за условията   bouquet

# 393
  • София
Момичета, какво значи ... Action Leather... като описание за материала на маратонките? newsm78 Не съм го срещала до сега....

# 394
Момичета, какво значи ... Action Leather... като описание за материала на маратонките? newsm78 Не съм го срещала до сега....

Аз вече поръчах точно това. Май е изкуствена кожа. На умбро едни детски маратонки. Имаме такива и съм доволна. Здрави са.

Току що са изпратили вчерашната ми поръчка към Англия. Но сандалите, заради които направих поръчката са отказани, поради:  временно неналични.....
Другото са 4 чифта маратонки Умбро. Изпратили са ги.

Със сигурност ще поръчвам към София. Доставката се разделя на сумата на поръчалите. Цялата поръчка ще е до 250 лири.
Който иска сметка - нека ми пише.

# 395
Цитат
Със сигурност ще поръчвам към София. Доставката се разделя на сумата на поръчалите. Цялата поръчка ще е до 250 лири.
Ако има желаещи  за извън София,без ограничения в поръчката да Whistling/свирка.

# 396
  • Русе
Цитат
Ако има желаещи  за извън София,без ограничения в поръчката да Whistling/свирка.
Папитууу А ти само за Търново ли правиш поръчки или за страната. Питам, тъй като към края на месеца бих се включила в някоя обща поръчка. Аз съм от Русе

# 397
Има ли някой да е дал адреса на Емпреса и да е платил с дебитна еврова карта. Коректни ли са? Някакви проблеми?  Praynig
Благодаря   bouquet

# 398
  • Варна
Не доставят на адреса на Емпреса, трябва да поръчаш през Амазон или пък директно до тук  Peace

Момичета, може ли някой да ми измери стелката на маратонки С 13 или 1 - Рийбок, Фила, Умбро, а може и други

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 14:06 от dima1

# 399
Здравейте прочетох цялата тема от любопитство защото отдавна пазарувам от нета.Не можах обаче да си проследяпратката а и  ангйския ми не е на нивота  ще моля за помощ.Някой  ако може да я  проследи и  да каже въобще  дали  е  изпратена ето кода   JD0002268169471447  поне аз мисля че това е  кода  благодаря предварително

# 400
  • Варна
Stryper, бих искала да се включа с поръчка за около 80 паунда. Утре ще ти преведа парите. А за доставка колко да предвидя?

# 401
Цитат
Папитууу А ти само за Търново ли правиш поръчки или за страната. Питам, тъй като към края на месеца бих се включила в някоя обща поръчка. Аз съм от Русе
Без значение от коя точка на България,после изпращам нещата до където трябва.

# 402
  • Пловдив
Здравейте прочетох цялата тема от любопитство защото отдавна пазарувам от нета.Не можах обаче да си проследяпратката а и  ангйския ми не е на нивота  ще моля за помощ.Някой  ако може да я  проследи и  да каже въобще  дали  е  изпратена ето кода   JD0002268169471447  поне аз мисля че това е  кода  благодаря предварително

Пратката е отпътувала от разпределителния център в Gatwick - UKВторник, Юли 14, 2009 БГ 05:14
 Това излиза като информация в сайта на DHL. Ето тук можеш да проверяваш по-нататъшното движение на пратката
http://www.dhl.bg/publish/bg/bg/eshipping/0.high.html  .
Въвеждаш номера в голямото поле и натискаш провери.  Peace

# 403
  • Варна
Има ли някой, който е поръчал при Desita1234? Гледам, че не е влизала от 5 дни, а какво ли става с поръчката?  newsm78

# 404
Десита преди малко се прибира от морето на всички ви ще отговарям утре няма никакъв проблем с поръчките  до сега.Края на тази седмица ще пускам нова или най късно в понеделник ако има желаещи да ми пишат на лс Peace

Общи условия

Активация на акаунт